Блог укр

Косметологічний комбайн: як обрати?

Які складові успіху б'юті-бізнесу? Хтось вважатиме, що головне – навички косметологів, вміння та навички, які допомагаю поставити правильний діагноз клієнту. А хтось навпаки вважає, що найважливіше — це професійне обладнання, що забезпечує високий рівень процедур.

У цій ситуації немає правильної точки зору. Адже і знання та якісні апарати однаково сприяють зростанню в косметологічній сфері. Але якщо знання набуваються самостійно, навички напрацьовуються з часом, то забезпечити себе обладнанням від перевіреного бренду можна у будь-який час.

Але з останнім також можуть виникнути проблеми. А саме з вибором моделі серед багатьох брендів-виробників. Тут потрібно одночасно оцінити безліч факторів, які допоможуть придбати широке коло задоволених клієнтів: результативність, актуальність, функціонал, додаткові бонуси.

Раніше естетисти обирали лише серед моноапаратів, варіантів особливо не було, то зараз очі розбігаються. Є окрема категорія обладнання, яка змушує серця б'юті-майстрів битися швидше. Це косметологічні комбайни. Саме про них сьогодні і йтиметься: їх переваги та критерії вдалого вибору. Як знайти цей "метч"? Сьогодні у нашій статті.


Переваги косметологічного комбайна

Чим же косметологічні комбайни так приваблюють?

⭐️ До 8 технологій в одному апаратів — це комплексні протоколи з ефективністю на всі 100%. Це не тільки підвищує середній чек салону, але дає можливість підібрати індивідуальний догляд та підхід для кожного відвідувача. Наприклад, Zemits Verstand - це вісім методик догляду, очищення та омолодження. Не дарма ця модель вважається базовою, адже на його основі можна побудувати прейскурант з нуля.

⭐️ Універсальність. Мрієте мати широкий спектр клієнтів та успішно вирішувати їх естетичні проблеми? Косметологічний комбайн підходить для роботи з будь-яким типом шкіри. Цільова аудиторія косметологічних комбайнів значно ширша, ніж у вузькоспрямованого обладнання.

⭐️ Такі моделі поєднують найінноваційніші методики, які відрізняються результативністю та популярністю. А це означає, що запис у вас буде всі чотири сезони і апарат не буде простоювати.

⭐️ Економія простору. Уявіть скільки займають місця 8 моноапаратів. А тепер вони всі в одному приладі. Дійсно вигідно, навіть для невеликих кабінетів краси. 

⭐️ Ергономічність. Тепер не потрібно плутатися у насадках та маніпулах, все під рукою, компактно та зручно.


Обираючи косметологічний комбайн

Тож ви вирішили купити косметологічний комбайн для свого бізнесу? Справа тільки розпочата, вам належить складний вибір. Адже на косметологічному ринку представлено велику кількість виробників та апаратів різного функціоналу. Але як вибрати дійсно якісний апарат? Ось перелік тих особливостей бренду, які, на нашу думку, свідчать про якість та безпеку майбутньої покупки.

❤️ Наявність офісу та шоуруму. Рекомендуємо насамперед звертати увагу на бренди зі своїми фізичними офісами та шоурум. Ви завжди можете прийти, перевірити обладнання, оцінити проміжні результати процедури на собі чи моделі. Також поспілкуватися з косметологами компанії, щоб зрозуміти – чи потрібна вам ця модель або зовсім інша. В офісі звертайте увагу на кількість доступних приладів, наявність процедурної кімнати чи кімнат – чим більше, тим краще.

❤️ Тестування обладнання. Друга порада пов'язана з першою. Якщо є шоурум або офіс, теоретично має бути можливість тест-драйву. Якщо компанія впевнена у своїх апаратах, впевнена в результаті, вона завжди готова приділити час для тестування. Все має бути максимально доступним та прозорим. Професійний косметолог має проводити презентацію, розповісти про всі нюанси, показати проміжні результати.


❤️ Сервісний центр та умови ремонту. Важливим фактором хорошого бренду є співпраця з великими сервіс-центрами. Чим більше бренд, тим краще у нього все організовано у цьому напрямі. Ламається все, від Mercedes до Iphone, і про це теж потрібно думати.

❤️ Звертайте увагу на власних інженерів усередині компанії, а саме сертифікованих представників, які швидко та оперативно можуть відремонтувати прилад. Невеликі компанії або підготовлені при серйозній поломці часто замовляють деталі з фабрик. Це означає, що клієнту доведеться довго чекати й, відповідно, втрачати гроші. Рекомендую звертати увагу на компанії, які під час ремонту чи профілактики обладнання дають апарат на заміну.

❤️ Відгуки та інформація про бренд у мережі. Один і з найважливіших факторів вибору обладнання — наявність відгуків. Їх легко знайти в соціальних мережах і за брендовими запитами, на сайті та на соціальній сторінці самого бренду — як правило вони розміщують посилання на відгуки та результати.


Ми радіємо, коли наша сім’я поповнюється новими професіоналами, тому запрошуємо вас на безкоштовний Тест-Драйв. Наш шоурум люб’язно відчиняє  двері для відвідувачів, а десятки апаратів очікують на вас! Переконайтесь в ефективності та якості обладнання на практиці.


Цікаве для власників косметологічного бізнесу Про технології