Блог укр

Ваші клієнти досі вірять в міфи про лазерну епіляцію? Розвіюємо їх разом!

Настільки популярна процедура, але й досі оповита страхами та міфами? Так, це правда, дуже багато клієнтів ще досі не у списку ваших клієнтів саме через них. Тому ми зібрали 7 головних міфів, які поширені про цю процедуру та сьогодні їх разом спростуємо. Почнемо!

P.S. А ще нагадаємо, що в жовтні в Zemits діє супер-пропозиція на хітові лазери від американського бренду Adonyss. Купуйте Adonyss DioPulse та Adonyss DioLite в розстрочку, зберігаючи знижку!


Лазерна епіляція не підходить для деяких типів шкіри

Загалом сучасні діодні лазери, такі як Zemits Quidion працюють з усіма типами шкіри за Фітцпатріком. Але деякі винятки — це дуже темна шкіра або робота з сивим волоссям.  Це пов’язано з тим, що у першому випадку в шкірі занадто багато меланіну, а другому — у волоссі його занадто мало, тому лазер не може сфокусуватись на фолікулах таких волосин.
Тому перед перший сеансом необхідно пройти повноцінну консультацію, щоб визначити доцільність та можливість курсу. 


Після курсу лазерної епіляції волосся повертається знову

Чому з’явився цей міф? Річ у тому, що ринок лазерних процедур росте, це надзвичайно прибуткова ніша. Але деякі власники косметологічного бізнесу, прагнучи зекономити, купують дешеве та неякісне обладнання. А раз обладнання вийшло дешевше, то і курс буде вартувати менше, ніж в конкурентів.

Що ми маємо у висновку? Лазерне обладнання, яке не здатно якісно впливати на фолікули волосся та руйнувати його. Саме тому волосся відростає знову. Звичайно, можна продовжувати ходити на такі сеанси нескінченно.

Процедура має безліч протипоказів

Будь-яка косметологічна процедура має свій список протипоказів. Одні методики їх мають більше, інші — менше, але цей перелік для лазерної епіляції не ширший стандартного. Саме тому так важливо перед початком курсу завітати на консультацію, впродовж якої косметолог з’ясовує наявність/відсутність протипоказів, особливо це стосується онкологічних, дерматологічних та хронічних захворювань. Будь-які шкірні новоутворення також протипоказання.

Сюди також відноситься період вагітності та лактації. Також не сумісні з епіляцією свіжа засмага, пілінг або механічна чистка, зона татуювань — ці чинники збільшують можливість пігментації.


Неможливо терпіти біль під час процедури

Лазерна епіляція чинить термічний вплив, яку сучасні моделі мінімізують. Наприклад Zemits Di-Nexx має потужну систему охолодження Sapphire PRO. Холод для комфортного знеболювання під час процедури подається в маніпулу та охолоджує шкіру через сапфірове скло, додатково захищаючи шкіру після впливу світлового променя. До того ж пам’ятаємо, що больовий поріг — річ суб’єктивна, тому однозначно щось вирішувати зі слів знайомих чи друзів не варто.

Тільки жінки ходять на лазерну епіляцію

На сьогодні не існує поділу косметологічних послуг за гендерною ознакою, чоловіки також вже оцінили всі переваги лазерних процедур. В деяких країнах показник відвідувачів балансує навіть 50% на 50%. Тим більше, що чоловіки від природи схильні до більшого оволосіння й вони тепер можуть позбутися небажаного волосся в незручних місцях: плечах, спині, шиї, животі.


Лазерна епіляція бікіні — це шкідливо

Шкіра зони бікіні нічим не відрізняється від шкірного покриву інших частин тіла. також не варто забувати, що сучасні діодні лазери,  такі як Adonyss DioPulse, використовують в роботі довжину світлового променя 808 нм. Цього достатньо, щоб якісно прогріти фолікул волосся, але промінь не проникає туди, де залягають лімфовузли і внутрішні органи. Але звичайно ж, можна говорити про повну безпеку процедури, коли вона проводиться дійсно якісним обладнанням. В іншому випадку — клієнт бере на себе всі ризики під час процесу.

Лазерна епіляція залишає опіки

Тут також існує декілька факторів:
  • Фактор перший — майстер не вміє працювати з обладнанням, виставляє неправильну потужність. що призводить до травм та опіків. 
  • Фактор другий — погана підготовка самого клієнта до процедури лазерної епіляції. Клієнт має великі шанси отримати опік, якщо перед сеансом протягом 2 тижнів засмагав або відвідував солярій. Це пов'язано з тим, що такі дії збільшують кількість меланіну в клітинах шкіри. Адже саме на нього впливають лазерні промені.
  • Фактор третій — неякісне обладнання. Зекономивши, власник такого апарту може не тільки не досягнути бажаного ефекту, але й травмувати клієнта.


Саме тому, обирайте лазерні апарати з міжнародною сертифікацією. Це головне підтвердження безпеки та якості кожної деталі. 

А щоб отримати відповідь на всі ваші запитання та підібрати апарат, який вам дійсно необхідний — запрошуємо на тест-драйв!


Цікаве для власників косметологічного бізнесу Огляди апаратів Новинки та події