Блог укр

Комплексний протокол від Zemits Home Care для beauty-профі: реальний результат

Zemits Home Care — девайси, які дуже полюбляють косметологи всього світу. Це крутий варіант для тестування нової методики. Це професійні б’юті-технології, адаптовані в портативний формат.

Ця лінія вже налічує 15 девайсів, але колись все починалось лише з двох наших ТОП скраберів — Zemits Skin Expert та Zemits SonoSilk

Сьогодні ми створили для вас комплексний протокол догляду в декілька етапів, який подарує справжнє сяйво шкірі ваших клієнтів. Це буде 3 етапи: очищення, тонізація та омолодження. Почнемо.


Очищення з Zemits SonoSilk

Будь-який протокол догляду ми починаємо з ретельного очищення, адже залишки себуму, бруд та пил можуть знизити результативність процедур. Ультразвукова чистка ідеально підходить для делікатного очищення шкіри, звукові хвилі атравматично проникають в пори та виштовхують все зайве. Ця процедура не тільки очищує пори, але й допомагає збалансувати процес утворення себуму

Zemits SonoSilk не тільки робить процес комфортнішим завдяки розприскувачу рідини, але й додатково заспокоює шкіру синім світлодіодом. Цей стильний скрабер має також режим Nutrition, сонофорезу, який допомагає активним косметичним речовинам проникати глибше в шкірний покрив. 


Тонізація з Zemits UltraGlow

Насправді у цього апарату надзвичайно широкий спектр можливостей. Об’єднавши дві технології — ультразвукову та LED терапії, він може пропрацьовувати надзвичайно широкий спектр естетичних проблем:
  • Червоний світлодіод — пропрацьовує вікові зміни, прискорює вироблення колагену.
  • Зелений світлодіод — заспокоює шкіру, працює з пігментацією, веснянками та віковими плямами.
  • Синій світлодіод — Світлові хвилі завдовжки 430 нм вбивають більшість бактерій, що стимулюють появу акне. Світлова енергія також стимулює звуження пор і зменшує кількість себуму. 
Проводимо ультразвукову LED-терапію, обираючи режим відповідно від типу шкіри та естетичних проблем клієнта.


Заспокоєння шкіри з Zemits Aknoevit

Zemits AknoEvit — це портативний девайс озоно-плазмового очищення. Він особливо підходить для роботи з проблемною шкірою, оскільки знищує бактерії, які провокують утворення акне та висипань. Також він покращує еластичність мембран, сприяє кращому насиченню клітин корисними речовинами. 


Омолодження з Zemits VivoTite

Тепер перейдемо до Zemits VivoTite. Омолоджуючі особливості мікростурмової технології давно відомі у всьому світі. Ну а ми розглянемо переваги саме цієї моделі:

⭐️ Ефективність. Косметологи всього світу не дарма обирають мікрострумову терапію для боротьби з віковими змінами. Всього 10-15 хвилин в день достатньо, щоб повернути м'язам тонус, а обличчю — свіжість і красу.

⭐️ Легкість використання. Струмопровідні сферичні електроди VivoTite ідеально підходять для моделювання обличчя й глибокої тонізації.

⭐️ Дві процедури в одному апараті. Не тільки мікрострумова стимуляція м'язового лицьового каркаса, але і допомога в глибокому впровадженні корисних речовин.

⭐️ Економія. Для проведення процедури мікрострумової терапії не потрібно нічого крім гелю-провідника.

⭐️ Багатофункціональність. Мікроструми вирішують безліч естетичних проблем: в'ялість, поганий колір, знижений тонус, зморшки, акне, постакне, розасцеа, набряки, гіперпігментація.

Обов’язково використовуємо в роботі гель-провідник, ми проводимо протокол на основі Zemits GloryTight, оскільки він не тільки захищає шкірний покрив, але й містить комплекс елементів для посилення ефекту омолодження процедури. 

Проводимо протокол лімфодренажу та підтяжки. Пропрацьовуємо контури обличчя, особливо нижньої щелепи.


Чотири апарати = повноцінний протокол догляду, який прийдеться в пригоді будь-якому косметологу. До того ж всі вони працюють автономно, заряду вистачає для проведення 8 повноцінних процедур. А ось і результати: сяюча, свіжа, очищенна шкіра ❤️



Огляди апаратів Про технології