Блог укр

2022 рік з Zemits: час робити підсумки

Цей рік був надзвичайно важким, це правда. Війна змінила все наше життя, і це також правда. Боротьба за свободу, за безпеку, за кожен новий день в нашій країні — вони не спиняються ні на хвилину.

Але не зважаючи на всі події, ми віримо в майбутню перемогу та тріумф України. Разом, ми допомагаємо підтримувати економіку та продовжуємо рухатись вперед. І ця стаття — про наші здобуття та перемоги за рік, який ось-ось добіжить кінця. Сьогодні ми згадуємо. Тож почнемо!

Новинки цього року

Не обійшлось і без новинок, адже ми обожнюємо тішити своїх клієнтів якісними оновленнями. New позиції з’явились в усіх лініях Zemits: професійній, косметичній та портативній. Отже:

Zemits Verstand HD — косметологічний комбайн, який став поєднанням наших двох ТОП моделей: Zemits Dermeluxx та Zemits Verstand. Це модель 8 в 1, до стандартного комплексну якої додалась методика технології HydroDiamond™ — удосконаленого варіанту гідропілінгу.
Zemits WaveRestore 2.0 — портативний апарат ударно-хвильової терапії, який підійде навіть для найменшого косметологічного кабінету. Заснований на скульптуруючій технології для зменшення целюліту, покращення тонусу тіла та здоров'я лімфатичної системи. Має 5 насадок для опрацювання проблемних зон всього тіла.
Zemits Stimul Pro 2.0 — оновлений апарат міостимуляції для моделювання фігури. З його допомогою ви можете надавати клієнтам комплексні протоколи схуднення та прокачки м’язів. До комплектації входять 20 електродів.
Zemits Endoluxx — інноваційне обладнання для 3D скульптурування обличчя та тіла.Принцип роботи апарату ґрунтується на інноваційній методиці компресійної вібрації внаслідок високошвидкісного обертання масажної маніпули. За допомогою двох маніпул різного розміру пропрацьовує проблемні області не тільки тіла, але й обличчя, зони шиї та декольте.
До новинок портативної лінії — це наш масажер для очей Zemits Ocurelax. Знімає втому нервової системи, розслабляє напружені м’язи та зменшує темні кола. Девайс забезпечить вашим клієнтам комплексний догляд нового рівня.
Ну і щодо косметичної лінії:

Zemits UltraGelic — гель для кавітації, що забезпечує 100% контакт маніпули зі шкірою під час процедури та легкість її ковзання. Має гіпоалергенний склад та підходить для найчутливішої шкіри.

Zemits AquaTenzer — гель провідник для лазерної епіляції, основна задача якого максимальна безпека та ефективність цієї процедури. Сумісний з лазерним обладнанням будь-якого бренду, гіпоалергенний та підходить для шкіри будь-якого типу.

Zemits HydraAster — апаратна сироватка для гідропілінгу. Це мікс активних речовин для глибокого зволоження та насичення шкірного покриву. Містить гіалуронову кислоту, порошок кореня солодки, сечовину, глюкозу.

Визначні події Zemits

Відкриття нових горизонтів — це надзвичайно круто і ми раді ще раз нагадати, що в цьому році відкрили для себе ще одну країну. Тепер ви можете замовити наші апарати та косметику в Іспанії.

Не варто й забувати про виставки та конференції. На жаль, в Україні ми цього року не брали участь в таких подіях, але надолужили це міжнародними б’юті-подіями:

⭐️ BEAUTY FORUM & HAIR 2022 — Варшава та одна з найпопулярніших косметологічних, міжнародних виставок. Унікальна подія, що об'єднала професіоналів індустрії краси!

⭐️ The Professional Beauty London та CCR 2022 — у квітні 2022 Zemits підкорював виставковий центр ExCeL London.

⭐️ Scottish Hair & Beauty — в червні 2022 разом з сотнями компаній відкривали найбільшу косметологічну виставку в Шотландії, де зібрались сотні б’юті-брендів з усього світу.

⭐️ International Esthetic Cosmetics & Spa Conference — 25-27 червня 2022 ми зустрічали вас в Лас-Вегасі. Це одна з найбільших косметологічних конференцій США, де збираються лідери індустрії.

⭐️ Professional Beauty North — 25-26 вересня в Манчестері, Великобританії ми допомагали створювати тренди та презентували новинки.

⭐️ Estetika — 8-10 жовтня ми були в Бельгії на одній з найстаріших подій краси в Бенілюксі. Існуючи 40 років, Estetika є унікальною подією, що дає відвідувачам найповніший огляд обладнання, продуктів, технік у своїй галузі.

⭐️ The International Esthetics, Cosmetics & Spa Conference — 9-10 жовтня ми відвідали цей івент вже у Флориді разом з іншими міжнародними брендами.

⭐️ THE INTERNATIONAL CONGRESS OF ESTHETICS AND SPA — 6-7 листопада ми завершували осінній сезон косметологічних конференцій та виставок в Маямі, в Miami Beach Convention Center.
В цьому році ми також відсвяткували нашу 12 річницю народження бренду Zemits. Ми ростемо та розвиваємось разом з вами. Об’єднані, ми досягаємо нових висот та перетворюємо мрії на реальність.

Дякуємо, що ви були з нами в 2022 році! Ми надзвичайно це цінуємо і прагнемо щоденно ставати кращими.

With love, from Zemits❤️ Слава Україні!
Новинки та події