Блог укр

Verstand Pro: зимові протоколи догляду за шкірою

Zemits / Блог  

Зима — "гарячий" сезон для косметології, попри мінусову температуру. І навіть не незважаючи, а через те, що саме з-за зміни клімату нашій шкірі потрібен особливо якісний догляд.

Тому повний запис у салонах та кабінетах краси — звичайна ситуація в цю пору року.

Якими ж процедурами порадувати клієнтів і які комплексні протоколи будуть ефективними? Все це ми розглянемо на базі одного апарату — косметологічного комбайна Zemits Verstand Pro, який недаремно став бестселером. Почнемо.


Чому шкірі взимку потрібен найкращий догляд?

Взимку клієнти скаржаться на сухість шкіри. Чому? Все через те, що в холодну пору року шкіра виробляє менше себуму, а через сухе повітря як на вулиці, так і в приміщеннях відбувається різке порушення гідроліпідного балансу шкірного покриву, захисний функціонал слабшає, а рівень чутливості підвищується.

Через такі несприятливі умови шкіра починає лущитися, червоніти та вимагає додаткового догляду. До того ж зміни в організмі відбуваються і на клітинному рівні, адже взимку відбувається внутрішня перебудова організму, пов'язана з сезонними гормональними коливаннями. Це також впливає на обмін речовин у шкірі.

В результаті найчастіше клієнти приходять зі зневодненою, тьмяною шкірою.

Verstand Pro: 6 в 1 для краси та молодості шкіри

Чому ми вибрали саме цей комбайн для зимових протоколів? Тому що його набір косметологічних технологій максимально адаптований для роботи з низьким тонусом та віковими змінами шкірного покриву.

Zemits Verstand Pro — унікальний комбайн 6 в 1, який поєднує відразу дві дієві anti-age технології — RF-ліфтинг та мікрострумову терапію. А якісно наповнити клітини корисними речовинами, вітамінами допоможе електропорація та ультразвуковий фонофорез. Але насамперед — делікатне очищення шкіри від забруднень та відмерлих клітин за допомогою ультразвукового пілінгу та алмазної мікродермабразії.

Завдяки такому набору апарат може проводити протоколи зменшення пігментації, проблемної шкіри, сухої та зневодненої шкіри, anti-age протоколи.

А розширена комплектація допомагає налаштовувати кожну процедуру індивідуально під клієнта:
  • 2 маніпули для фонофорезу.
  • 1 пара мікрострумових рукавичок.
  • 3 типи насадок для проведення мікрострумової терапії.
  • 1 маніпула для проведення електропорації.
  • 8 насадок та 3 маніпули для алмазної мікродермабразії.
  • ультразвуковий скрабер.
  • 2 насадки вакуумного масажу.

Такий апарат здатний не тільки створити прейскурант з нуля, але й надати конкурентну перевагу в боротьбі за нових клієнтів!


Працюючі протоколи від Verstand Pro

А тепер перейдемо до конкретних протоколів, які мають особливу популярність у зимовий період.

Перший протокол підійде для клієнтів від 25 років, це профілактика появи вікових змін або боротьба з ранніми зморшками. Це також зменшення набряків, поліпшення внутрішньоклітинних процесів та прискорення кровообігу. Отже:

Перший етап — Очищення. Від цього етапу залежить успіх всього комплексу процедур, адже імпульси апарату не зможуть досягти потрібної глибини через плівку пилу і забруднень. Проводимо повний демакіяж та очищення за допомогою пінки/гелю за типом шкіри. Після очищення відновлюємо рН шкіри, обробляючи її тоніком.

Другий етап — Проведення алмазної мікродермабразії. Це етап глибокого очищення, який підготує базу для наступних етапів протоколу, маніпула відшліфує відмерлий шар клітин та прибере забруднення.



Третій етап — Проведення мікрострумової терапії. Процедура, яка допоможе підняти тонус м'язів обличчя, прибрати заломи та розслабити спазми. Наносимо гель-провідник (ця процедура не проводиться на суху шкіру) і обираємо мікрострумові насадки або мікрострумові рукавички.


Четвертий етап — Проведення ультразвукового фонофорезу. Завершальна процедура цього комплексного протоколу, яка допоможе наситити глибокі шари шкіри корисними речовинами. Забираємо залишки гелю-провідника, наносимо живильну сироватку і працюємо однією з двох маніпул у комплектації.


Якщо на шкірі є купероз, то краще скоротити цей протокол до “мікроструми + ультразвуковий фонофорез”.

Тепер перейдемо до вікової шкіри. Цей протокол працює з наявними віковими змінами для клієнтів 35+.

Починаємо також з очищення, це обов'язковий етап для будь-якого протоколу процедура. Ну а щоб корисні речовини якомога глибше проникли в шкірний покрив, його треба очистити від забруднень і частинок, що ороговіли. Для початку наносимо гідруючий гель і харчову плівку зверху, цей засіб допоможе розпушити вміст пор. Через 15-20 хвилин починаємо проводити ультразвуковий пілінг, рухаючись лопаткою масажними лініями обличчя.


Потім прибираємо залишки гідруючого гелю і наносимо гель для RF-ліфтингу, у нашому випадку — Zemits HyaTight, формула якого спеціально адаптована для додаткового зволоження та насичення шкіри. Проводимо RF-ліфтинг, маніпула має постійно рухатись.


Фінальним етапом протоколу стала електропорація. Забираємо залишки ге ля-провідника, очищаємо шкіру та наносимо сироватку, яка відповідає особливостям шкіри клієнта. Підбираємо рівень інтенсивності апарату, під час процедури постійно її регулюйте залежно від індивідуальної чутливості. Перед процедурою обов'язково помістіть електроди в руку клієнта, оскільки цей прилад використовує імпульсний електричний струм невисокої інтенсивності. Наприкінці протоколу очищаємо шкіру та наносимо крем із SPF захистом.


Цей косметологічний комбайн обов'язково стане вам у пригоді в роботі, надаючи комплексні протоколи цілий рік! Для будь-якого типу шкіри, для широкого спектра естетичних проблем — наш вибір Zemits Verstand Pro!

Переконайтеся в цьому самостійно, пройшовши безкоштовний тест-драйв у нашому шоурумі! Це найкращий варіант — протестувати роботу апарату і поспілкуватися з досвідченими косметологами, поставивши всі питання.


Zemits 1