Блог укр

Діодний лазер для вашого салону: ТОП 3 від Zemits

Zemits / Блог  

Сьогодні ми відповімо на три найчастіші питання. Чому лазерний бізнес це вигідно? Які перспективи у цій ніші? Які витрати на вас чекають? Який апарат вам підійде? Про все по черзі разом із Zemits, почнемо!


Чому лазерна епіляція – суперприбутковий бізнес?

Лазерна косметологія — ніша, яка з кожним роком не лише не втрачає своєї популярності та актуальності, а й росте швидкими темпами. Прогнозується, що об’єм світового ринку лазерної епіляції досягне 1697,9 млн доларів до 2026 року у порівнянні з 689,7 млн доларів у 2020 році при середньорічному темпі зростання 16,2% у період з 2021 по 2026 рік. Шістнадцять відсотків якісного зростання на рік — це вагома нагода почати розвиватися в цьому напрямку.

Що ж щодо епіляції діодним лазером? У 2020 році цей сегмент займав максимальну частину — понад 39% ринку лазерної епіляції. Все завдяки високій точності та ефективності видалення волосся. І у 2021 році цей відсоток лише збільшився.

Цифри не брешуть, лазерна епіляція — це надприбутково, адже ще зростає і цільова аудиторія. Відсоток клієнтів-чоловіків збільшується, а гладка шкіра тепер у тренді.


Які витрати чекають на вас при відкритті?

Відкриття салону лазерної епіляції — витратний процес. Тут потрібно інвестувати не лише у якісне обладнання. Але професійний апарат для епіляції — перше, що варто подбати. Про що ще треба подбати:
  • Про правильне юридичне оформлення.
  • Про найм компетентних співробітників.
  • Про оренду або купівлю приміщення.
  • Про видаткові матеріали. Для лазерної епіляції це стандартний набір — гель-провідник, серветки/рушники, одноразові простирадла, одноразові рукавички.
  • Про інтер'єр. Косметологічний салон — це завжди про красу, розслаблення, відпочинок. І все всередині має відповідати цьому, створюючи комплексну картину.
Не слід розраховувати, що всі витрати окупляться у найближчі пів року. Косметологічний бізнес — це про напрацювання бази клієнтів та перспективу.

ТОП 3 діодні лазери для вашого бізнесу

Тепер перейдемо до конкретних моделей, які вже давно і надовго підкорили серця наших клієнтів. Отже, почнемо з портативного лазера — Adonyss DioLite. Він ідеально підійде, якщо ви новачок і бажаєте протестувати цю нішу. Він ідеально підходить для початку знайомства, зараз розповімо чому:

💥 По-перше, попри його невеликі розміри, це досить потужний продуктивний лазер. Ресурс його випромінювача — до 20 мільйонів спалахів, цього є достатньо для якісного тестування ніші.

💥 По-друге, він здатний працювати з будь-яким типом шкіри за Фітцпатріком.

💥 По-третє, він функціональний. Кольоровий інтерфейс дозволяє індивідуально налаштовувати параметри процедури, сучасна система охолодження забезпечує комфорт процесу, а ергономічна маніпула опрацьовує максимально зону обробки.

💥 По-четверте, це портативність. Розміри цього лазера настільки малі, що вам не потрібно звільняти багато місця для його встановлення.

З ним ви остаточно вирішите, чи є потенційні клієнти на цю послугу, чи користуватиметься вона попитом і приносить прибуток.


Їдемо далі, новинка лазерної лінії — Zemits Di-Nexx. Ідеальний варіант як для розвитку, так і для початку лазерного бізнесу! У чому його переваги?

⭐️ Потужність. Система в 1200 Вт опрацьовує небажане волосся максимально швидко та скорочує кількість сеансів у курсі епіляції.

⭐️ Золотий стандарт лазерної хвилі. Апарат використовує у роботі лазерний імпульс довжиною 808 нм із збільшеною довжиною імпульсу до 200 мс.

⭐️ Сучасна система подвійного охолодження Sapphire PRO. Це не тільки комфорт та безболісність процедури, але й захист апарату від перегріву та тривалості роботи.

⭐️ SMART-інтерфейс у дії. Налаштуйте всі налаштування процедури індивідуально для кожного клієнта за допомогою сенсорного екрана та керуйте процесом під час процедури за допомогою функціональної маніпули. Не лише інноваційна, а й легка та затишна.


Та й абсолютний ТОП нашої лазерної лінії — Zemits Quidion. Це повний комплект переваг для 100% успішного бізнесу:

🌟 Технологія динамічного перерозподілу енергії Quick Dynamic Control посилює ефективність процедур.

🌟 П'ятирівнева система активного охолодження, що мінімізує больові відчуття у клієнтів і зберігає апарат від перегріву. Комплекс охолодження включає подвійний водяний блок, посилене TEC та повітряне охолодження, що дозволяє працювати тривалий час без перегріву апарату.

🌟 Проста та зручна система обліку клієнтів прямо з інтерфейсу апарату. Тепер вести карти клієнтів стало ще простіше, оскільки всю інформацію можна зафіксувати за допомогою операційної системи.

🌟 Подвійний функціонал. Крім лазерної епіляції, апарат проводить процедури омолодження шкіри. Це зручність для тих, хто хоче розширити свій прейскурант не тільки внаслідок видалення небажаного волосся.

🌟 Функціональна маніпула. Вона має сенсорний екран, який показує: температуру маніпули, пусковий перемикач, за допомогою якого можна призупиняти та запускати процедуру, а також поточну потужність процедури. Це модуль швидкого керування процедурою та оперативної зміни налаштувань. А розмір робочої плями становить 15*40 — це ідеальні параметри для максимально ефективної обробки вибраної області + світловий індикатор, який відображає поточний режим.


Запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв!

Лазерний бізнес — це ефективно та вигідно. Але не варто вірити на слово, а приходьте до нас на безкоштовний тест-драйв. Нумо перетворювати теорію на практику. У нашому шоу-румі ми проведемо процедуру епіляції на апараті, що цікавить, відповімо на всі питання і розповімо про переваги Zemits Family.

Це ваша можливість отримати незабутній досвід, поспілкуватися з професіоналами та протестувати методику, що цікавить.

Огляди апаратів Про технології