Блог укр

Інновації від Zemits — технологія QDC в дії!

Zemits / Блог 

Інновації рухають світ вперед! І особливо косметологічну індустрію, адже з кожним днем ​​ми готові пропонувати нашим клієнтам нові, перевірені технології. А це безсумнівно рух вперед, не тільки поліпшення якості послуг, але й збільшення прибутку.

Всі наші інновації проходять ретельне тестування професійним ринком і тільки після поширюються по всьому світу. А міжнародна сертифікація тільки ще раз підтверджує ефективність і безпеку обладнання Zemits.

Сьогодні ми поговоримо про технологію QDC (Quick Dynamic Control) на якій заснований наш новий діодний лазер Zemits QUIDION. Що це? Як працює? Які її переваги? Тільки сьогодні в офіційному блозі Zemits. Поїхали.


Як працює технологія QDC?

Динамічний контроль розподілу енергії імпульсів (Quick Dynamic Control™ — QDC) — являє собою запатентовану технологію, націлену на поліпшення роботи діодного лазера для максимально ефективного розподілу енергії. Вона забезпечує рівну ефективність процедури, незалежно від типу шкіри, фототипу і товщини волосся. Особливості QDC:
  • Максимальна безпека процесу незалежно від зони обробки.
  • Безболісність процедури.
  • Сучасна конфігурація імпульсу для підбору параметрів процедури індивідуально для кожного клієнта.
  • Термоелектрична, контактна система охолодження в 5 рівнів.
  • Легкість і комфорт проведення процедури завдяки контактній речовині-провіднику.


Топова система охолодження

Процес процедури повністю комфортний і безпечний завдяки потужній, п'ятиступеневій системі охолодження. Контактне охолодження захищає від опіків за допомогою сапфірового скла, температура якого здатна опускатися до -10.

Маніпула містить елемент, який, використовуючи енергію термоелектричного кулера (ТЕС), здатний охолоджувати наконечник до дуже низької температури. А ергономічний дизайн маніпули, дозволяє підтримувати статичну температуру шкірного покриву навіть за умови тривалої обробки обраної зони. Повний контакт шкіри з маніпулою обумовлений безпекою процедури й стимулює охолодження.

Також сама технологія QDC підсилює ефективність процедури, оскільки дає можливість використовувати щільніший потік енергії під час сеансу, не створюючи при цьому неприємних відчуттів для клієнта.
Переваги системи контактного охолодження QDC:
  • Скорочення необхідної кількості сеансів внаслідок посилення потужності світлового потоку.
  • Забезпечення безпеки та комфорту процедурного процесу.
  • Мінімізація больових відчуттів внаслідок постійного контакту.
  • Атравматичність і відсутність реабілітації.


Епіляція із застосуванням технології QDC

Епіляція із застосуванням QDC — рівномірне, глибоке опрацювання обраної зони. Використовує довжину світлового променя 808 нм — всесвітньо визнаний золотий стандарт для комфортного та водночас ефективного опрацювання фолікул. Промінь проникає в шкіру, досягаючи навіть глибоких фолікулів. А завдяки безперервному руху маніпули, технологія QDC забезпечує безпечне і максимально комфортне видалення небажаного волосся.

Переваги QDC епіляції:
  • Quick Dynamic Control забезпечує автоматичне імпульсне програмування і максимальні результати.
  • 5-ти ступенева система контактного охолодження гарантує безпечні, максимально комфортні умови проведення процедури.
  • Легкість перенесення і відсутність тривалого реабілітаційного періоду.
  • Універсальність методики, яка підходить будь-якому фототипу шкіри.



Технологія Quick Dynamic Control забезпечує абсолютно новий рівень лазерних послуг для вашого б'юті-бізнесу!


Про технології Огляди апаратів