Блог укр

Технологія HydroDiamond™ і гідропілінг: відмінності методик

Технологія HydroDiamond™ — процедура достатньо нова, вона з’явилась в б’юті-сфері позаминулого року. Це наступне покоління методики аквапілінгу, але ефективніше.
І найчастіше питання, яке ми отримуємо від наших клієнтів, коли ми говоримо про ці дві процедури: “А чим вони відрізняються?”.
Саме тому і з'явилась ця стаття. Сьогодні ми порівнюємо гідропілінг та технологію HydroDiamond™ на базі двох апаратів, а саме Zemits Eau Sante та Zemits Verstand HD. Протокол, принцип дії, результативність. Почнемо!

Eau Sante проти Vertstand HD: відмінність протоколів процедур

І перше, що впадає в око під час порівняння цих двох методик, це те як вони впливають на зовнішній вигляд апарату. В Zemits Eau Sante вбудовані спеціальні колби для гідропілінгу, якими курсує рідина: з однієї вона подається на шкіру, в іншу вона повертається разом із забрудненнями та відмерлими клітинами. В цих колбах може бути звичайна вода, або ж мікс активної сироватки та води.

В Verstand HD класичний фірмовий корпус Zemits, це викликано тим, що ці процедури мають дуже різний протокол роботи. Зараз про це розповімо.
Під час процедури аквапілінгу сироватка діє на шкіру всього кілька секунд. Поступаючи на поверхню, до насадки маніпули, вона відразу ж затягується вакуумом і не встигає контактувати зі шкірним покривом на всю потужність.
Але в технології HydroDiamond™ все навпаки. Косметолог наносить сироватку безпосередньо на шкіру спеціальною щіточкою. Це тривалий контакт, косметолог наносить сироватку до апаратної процедури, щоб всі активні інгредієнти могли як слід взаємодіяти з усіма шарами шкіри й проникнути вглиб.
Також це виключає використання неякісних косметичних продуктів, які містять спирт, адже такі компоненти пересушують шкіру та руйнують її захисний шар. Тому досвідчені косметологи обирають якісну апаратну skin-friendly косметику, таку як сироватки Zemits HydroClear та Zemits SalicPure, які працюють зі шкірою, не пересушуючи її. А наша новинка Zemits HydraAster взагалі створена для максимального зволоження та збереження рідинного балансу клітин.

До того ж, внаслідок попереднього нанесення сироватки, зчеплення насадки зі шкірою посилюється — а значить посилюється й ефективність процесу.

Не остання перевага Zemits Verstand HD — економність технології HydroDiamond™. В середньому для процедури необхідно всього 5 мл сироватки, а це в декілька разів менше, ніж естетист використовує для процедури гідродермабразії. Тому в перспективі це дуже вигідно.

Комплектація: в чому відмінності?

Також варто зупинитись на комплектації цих апаратів. В Eau Sante це звичайний набір насадок для гідропілінгу: рифлені, пластикові насадки, які м'яко впливають та насадки з алмазним напиленням.

Але в Zemits Verstand HD це особлива маніпула з унікальним набором насадок. Сюди входять:

⭐️ Насадки подвійного алмазного напилення. Це унікальні насадки, в яких ми зменшили діаметр впливу вакууму в 5 разів. Завдяки цьому, насадка впливає делікатно, дозволяючи проводити процедуру в чутливих областях: крила носа, зони куперозу, судинної сітки, Т-зона. Але шляхом зменшення вакуумного впливу, ми збільшили кількість алмазного абразиву. Так косметолог ефективно знімає ороговілий шар і при цьому глибоко не травмує шкіру.
Абразивні насадки забезпечують якісну ексфоліацію, глибоко очищають пори, видаляючи продукти життєдіяльності клітин, надлишки себума і забруднення, знімають ороговілий шар епідермісу, роблять його поверхню гладкою і сяючою, а також надають лімфодренажну дію.

⭐️ Пластикові насадки. Ідеально для клієнтів з чутливою шкірою, для якої абразивна дія буде дуже інтенсивною. Рифлені насадки виконують ексфоліативну функцію, прибирають забруднення та ороговілі клітини. У комплекті йдуть 2 насадки різного діаметра вакууму.

Висновки

Технологія HydroDiamond™ - це косметологічна процедура нового рівня. Ефективна, потужна, інноваційна. Але в Zemits Verstand HD це лише ця технологія, це комбайн 8 в 1. І це означає, що на його основі ви можете збудувати прейскурант повністю з нуля. А Zemits Eau Sante також здатен підняти ваш бізнес на новий рівень, це комплексний апарат 6 в 1 на чолі з аквапілінгом, який забезпечує повной протокол очищення, омолодження та насичення корисними речовинами.
Щоб протестувати обидва апарати та порівняти, ми запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв до нашого шоуруму. Це гарна можливість оцінити реальний результат процедур та поставити всі питання косметологам Zemits.
Огляди апаратів Про технології