Блог укр

Тест-драйв та навчання від Zemits: готуємо ваш бізнес до нового старту!

Є річ, яка конче потрібна власнику косметологічного бізнесу, щоб досягнути успіху. Це розвиток. Не тільки власних можливостей та навичок, але й удосконалення послуг та процедур, які відвідують ваші клієнти. 

Найкращий варіант для збільшення кола відвідувачів — це розширення вашого прейскуранта. Але як обрати дійсно якісне та ефективне обладнання? І як правильно інтегрувати нові послуги в бізнес, не витрачаючи час на навчання персоналу? Сьогодні ми про це розповімо.


Тест-драйв — обов’язково? Так!

Це необхідний етап купівлі будь-якого апарату і ось три головні причини “чому”:

⭐️ Перевірка якості обладнання. Якщо виробник дає можливість випробувати на практиці обрану модель, це означає, що він повністю впевнений в безпеці та 100% якості кожної деталі. А для вас це гарна можливість ознайомитись з інтерфейсом, оцінити ергономічність апарату і результат проведених протоколів. Але не забуваємо і про перевірку супровідних документів та сертифікації. Адже запорука довіри ваших клієнтів - це саме ці документи міжнародного зразка, наприклад FDA.

⭐️ Отримання відповіді на всі ваші запитання. Спілкування телефоном не дає тієї повноти картини, аніж тест-драйв на практиці. Під час нього ви можете поспілкуватись з косметологами компанії-виробника, поставити всі запитання, в тому числі й ті, які виникли впродовж тестування.

⭐️ Перевірка реальності компанії. Відвідавши реальний шоурум, поспілкувавшись з працівниками, ви зможете переконатись, що це не просто інтернет-магазин без офісу та апаратів.Наявність офіційної адреси, до якої можна завітати — це ще одне підтвердження реальності цього виробника. 


Навчання роботі з апаратом: 3 причини "чому"

Один з найголовніших моментів опанування нового обладнання - навчання роботі з ним. Саме від ефективності цього етапу залежить подальша ефективність та результат процедур з косметологом. Ну а якщо естетист не вміє правильно з ним працювати та боїться, то й не буде радити ці технології. Отже, чому навчання, це необхідний етап:

  • Ви не витрачаєте час на інтеграцію нових послуг в прейскурант, адже ви та ваші працівники вже вміють працювати з обладнанням.
  • Ви не втрачаєте прибуток, адже з перших дів відкриваєте запис на нові процедури. 
  • Ви дізнаєтесь всі нюанси роботи з апаратом від сертифікованого косметолога бренду, який ділиться з вами лайфхаками, особливостями догляду та проведення протоколів. Тобто, вам передають практичні навички досвідчені спеціалісти. 

Ця комплексна послуга допомагає вбудувати новий апарат в механізм вашого естетичного бізнесу!


Ці два обов’язкові етапи підготовки для оновлення вашого бізнесу. Zemits пропонує кожному клієнтові  комплексну бізнес-підтримку, адже ми зацікавлені у вашому успіху та результативності. 

Переходьте за посиланням, щоб отримати індивідуальну консультацію та записатись на безкоштовний тест-драйв в нашому шоурумі.

Цікаве для власників косметологічного бізнесу