Блог укр

Літу — літній прейскурант! Які косметологічні процедури будуть в топі цього літа?

Zemits / Блог 

Літо. Як багато в цьому слові! Тут і ранній схід сонця, і теплі ночі, і танцюючі промінчики на воді, і морозиво, і веснянки. Так, не дарма літо — найочікуваніша та улюблена пора року. Це час відпусток, відпочинку і перезавантаження.

Але, що ж означає це час для б'юті-індустрії? Однозначно безперервний цикл роботи. Влітку косметологи всього світу, закочуючи метафоричні рукава, продовжують працювати у звичному режимі. Тільки є деякі відмінності.

В чому різниця? У сезонності процедур. Влітку деякі косметологічні методики відходять на задній план, а деякі — навпаки отримують чималий ажіотаж. Сьогодні ми поженемо про причини сезонності процедур і топові методиках, які захоплять світ цього літа. Поїхали.

Чому у процедур є сезонність?

Тут є кілька чинників впливу, про які ми зараз і поговоримо. По-перше, це підвищена сонячна активність. В основному, косметологічні процедури, які глибоко опрацьовують естетичні проблеми шкіри, тимчасово травмують зовнішній захисний шар шкірного покриву. Саме тому після таких процедур як алмазна мікродермабразія, фракційне лазерне шліфування і так далі, косметологи рекомендують менше проводити час під активним ультрафіолетом, щоб уникнути пігментації. А влітку вплив шкідливого ультрафіолету посилюється, а значить й підвищується ймовірність ускладнень після активних процедур. Саме тому деякі агресивні методики відійдуть на задній план.

По-друге, це реабілітаційний період. Кому хочеться сидіти тиждень вдома, брати відпустку, якщо цей час можна провести зі значно більшою користю. Тому клієнти уникають тих методик, які надовго виб'ють їх зі звичного ритму життя. Це стосується як хірургічних, ін'єкційних, так і косметологічних маніпуляцій.

По-третє, це тенденції. Якщо взимку наше тіло приховане під численними светрами, шарфами та пуховиками, то влітку все навпаки. У цю пору року ми обираємо легкий, відкритий одяг, який може проявити проблемні місця, що ховались всі попередні місяці. Тому влітку так популярні процедури схуднення та моделювання фігури. Літо = море = пляж, а значить жоден зайвий сантиметр НЕ сховається!

По-четверте, це особисті відчуття клієнтів. Адже влітку хочеться максимально легкого та необтяжливо догляду. Геть важкі, щільні креми та маски! Те ж стосується й апаратного догляду. Тут вибір робиться в сторону легкого очищення, догляду та насичення.

Ось про ці моменти треба пам'ятати, перш ніж обирати нові апарати на літній сезон.


Максимальне зволоження і ніжне очищення

Так, ми поговоримо про процедуру гідродермабразії або аквапілінгу. Адже це ідеальний варіант для теплих літніх днів. Тут потрібно враховувати стан шкіри в літній період. Сонячні промені підсушують шкіру, рівень вологи в клітинах падає, а це означає — потрібно обирати максимальне зволоження та насичення!

Подвійна дія аквапілінгу дійсно зробила його хітом апаратних технологій. Це і делікатне очищення за допомогою вакууму, абразивної насадки та активної рідини. І насичення — адже активна сироватка впливає на клітинному рівні, впроваджуючи вглиб шкірного покриву корисні елементи. Завдяки цій процедурі, ваші клієнти піднімуть рівень зволоженості, а також позбавляться від забруднень та комедонів.

Але і це ще не все! Уявіть, що гідродермабразія — не єдина функція придбаного апарату.

Адже апаратна лінія Zemits включає багатофункціональні комбайни, які об'єднали в собі не тільки гідродермабразію, а й інші затребувані функції, такі як киснева мезотерапія, кріотерапія, водневий пілінг, ультразвуковий пілінг.

Щоб підготуватися до літа правильно, ми пропонуємо вам:


Насичення, тонизація та підтяжка

Сонце — основний ворог нашої шкіри. Саме ультрафіолет стимулює передчасне старіння, поглиблення зморшок. Він послаблює захисний шар шкіри, зменшує рівень вологи в клітинах. Тому влітку виходять наперед процедури, які можуть призупинити ці руйнівні процеси.
1.Електропорація. Такі апарати, як Zemits Klein EL, допомагають проникнути понад 70% корисних речовин в глибинні шари шкіри. Це атравматична технологія, яка оживляє мляву шкіру та наповнює її потрібними речовинами.

2.Кріотерапія. Сучасні кріо-системи не тільки піднімають тонус тканин, а й надають омолоджуючу, загальнозміцнюючу дії. Zemits CoolRestore Elegance працює як по обличчю, так і по тілу, пропонуючи клієнтам 7 вбудованих інтелектуальних режимів з опрацювання естетичних проблем як обличчя, так і тіла.

3.SMAS ліфтинг. Це зоряна технологія у сфері anti-age, оскільки саме вона найефективніше бореться з віковими змінами, котрі відбуваються, в тому числі і від впливу ультрафіолету. Zemits Ultranexx— це найвигідніша інвестиція, яка окупиться за 15-20 клієнтів! Високочастотний ультразвук запускає настільки потужні процеси відновлення, що результати клієнти бачать ще 2-5 років.


4.Мікрострумова терапія. Делікатна стимуляція електроімпульсів малої чистоти ідеально підійде для відкриття літнього сезону. Методика піднімає тонус шкіри, стимулює внутрішньоклітинні процеси. До того ж наш Zemits Adrinoxобладнаний не тільки трьома парами насадок, а й мікрострумової рукавичками, які дозволяють проводити процедуру по всьому тілу.

Також не втратять своєї актуальності косметологічні комбайни, оскільки вони завжди нададуть клієнтам комплексні протоколи в будь-який час року. В акції "Зоряний набір апаратів до літа" беруть участь: 8 в 1 Zemits Verstand і Zemits X-Skin.


Моделюючі методики влітку

Ну і як же без моделюючих методик, які швидко та безболісно приведуть в форму, приберуть зайві жирові відкладення та просто піднімуть настрій!

Найпопулярніша лімфодренажний методика — пресотерапія. Вона діє комплексно на весь організм: виводить токсини та зайву воду, руйнує застої в лімфі, прискорює кровообіг і лімфообіг. Процедура має широку аудиторію та доступну вартість, влітку від клієнтів на неї немає відбою. Такі апарати, як Zemits Sisley 2.0 і Zemits LipoMax ідеально підійдуть як для професійного, так і для домашнього використання.

Не відстає від пресотерапії й вакуумний масаж. Це можуть бути моноаппарати, як Zemits Leger, так і багатофункціональні гіганти, такі як Zemits Bionexis і Zemits PatroPlus.

Також залишаються в тренді методики локального впливу, такі як кавітація та кріоліполіз. Вони дозволяють опрацьовувати локальні жирові відкладення, які складно опрацювати іншим обладнанням. Такі моделі як Zemits Statur Pro та Adonyss LP-Cool допоможуть вам залучити нових клієнтів!


Наша акція — це можливість підготуватися до літа правильно! Залучаючи нових клієнтів разом з Zemits, ви підкорюєте ще одну вершину успіху!
Zemitrs 3