Блог укр

Кейс: Ефективне схуднення за допомогою апаратних методик

Zemits / Блог 

Чому більшість косметологів працює саме в векторі моделювання і скульптурування тіла? Відповідь досить проста: ця ніша ніколи не втратить актуальності. Адже здорове тіло — це не просто тренд.

Міцне, гарне тіло — це запорука тривалого життя. Це обов'язкова умова гарного самопочуття та прояв любові до себе й турботи.

Тому клієнти шикуються в електронні черги, з цікавістю досліджують нові методики, бажають більше, ефективніше, краще.

Сьогодні ми поговоримо про один з найефективніших комплексів для боротьби із зайвою вагою: пресотерапія + кавітація. Розглянемо їх переваги на прикладі конкретних апаратів та оцінимо реальні результати на практиці. Поїхали.


Пресотерапія: основні переваги

Ця технологія давно вже стала базовою для будь-кого, хто починає робити кроки в розвитку векторі моделювання фігури. Лімфодренажна методика, яка надає комплексний вплив на весь організм — що може бути краще? На цю процедуру завжди багато охочий, адже вона показана буквально всім: спортсменам, пацієнтам після операцій, людям із зайвою вагою, клієнтам, у яких сидячий спосіб життя. Вона універсальна й практично не має протипоказань.

Апарат пресотерапії sisley 2.0 — наш бестселер, але не тільки завдяки своїй універсальності, але й ефективності. Ритмічне, делікатне стиснення здавленим повітрям розганяє кров і лімфу, руйнує застої, виводить з організму зайву рідину. Один сеанс пресотерапії по ефективності дорівнює п'яти процедурам ручного масажу! А курс цієї методики дозволить прибрати зайві сантиметри, поліпшити якість шкіри та зменшити целюлітні ділянки.

У чому ж ще секрет? Апарати пресотерапії відмінно поєднуються з іншими апаратними методиками. Більш того, в деяких випадках, це навіть обов'язкова умова. Наприклад, коли інша технологія руйнує мембрани жирових клітин, але не виводить залишки метаболічних процесів з організму. Тут в справу вступає пресотерапія, яка й виводить все зайве з організму шляхом активного лімфодренажу.

Але чим ще можуть похвалитися сучасні моделі, які переваги вони надають косметологам? Наприклад, наша новинка Zemits Sisley 2.0 — це пресотерапія нового рівня:
  • Можливість індивідуального регулювання стиснення в кожному сегменті.
  • 4 ступені стиснення, які підійдуть навіть самим делікатним клієнтам.
  • Легкий у налаштуванні інтерфейс.
  • Оновлена ​​система охолодження, яка продовжує "життя" апарату та захищає його від перегріву.
  • Стильний костюм, який впишеться в будь-який інтер'єр.

Всі ці переваги та сучасні апгрейди роблять пресотерапію однією з найпопулярніших косметологічних процедур.


Апарат кавітації — "секретна зброя" косметолога

Чому секретна? Все тому, що ця методика впливає невидимо. Немає активного масажу або різкої зміни температури тканин (як у RF-ліфтингу або кріотерапії). Тут косметолог просто водить маніпулою по контактному гелю.

Але які ж результати дає кавітація! Впливаючи ультразвуком, хвилі неінвазивно проникають в жировий прошарок та створюють бульбашки вакууму. Вони, лопаючись, руйнують мембрани жирових клітин. Внаслідок цього клієнти зменшуються в об'ємах, ліквідуються жирові відкладення навіть в самих складнодоступних місцях.

Її головна особливість — кавітація повинна йти в комплексі з лімфодренажної технологією, про що ми поговоримо в наступній частині.

Кавітацію можна проводити по всьому тілу, за виключення індивідуальних протипоказань. Це зіркова методика сфери скульптурування, яка допомагає ставати стрункішим неінвазивно та безболісно.

Процедура становить конкуренцію навіть операційним маніпуляціям:
  • Вона не має тривалого реабілітаційного періоду, на відміну від пластичної хірургії. Клієнти можуть пройти сеанс навіть в обідню перерву на роботі, не випадаючи зі звичного розпорядку дня.
  • Вона має меншу вартість. Навіть загальна сума курсу не дотягує до 1/10 ціни пластичної операції або ліпосакції.
  • Вона не має значної кількості протипоказань. Цей список стандартний, як і для будь-якої іншої косметологічної апаратної методики.
  • Швидкі видимі результати. Перші зміни вже помітні через два-три сеанси.

Zemits Abigon — це апарат кавітації та RF-ліфтингу, який впливає на проблемну ділянку з двох сторін. Опрацювання жирового прошарку як зсередини, так і ззовні. Кавітація займається руйнуванням жирових клітин, а RF-ліфтинг одночасно підтягує шкіру, не дозволяючи їй провисати через втрату обсягу.


Кавітація + пресотерапія: реальні результати

А зараз ми зупинимося на реальних результатах комплексного опрацювання проблемних зон. На фото результати клієнтки після 5 комплексних процедур кавітації на Zemits Abigon і пресотерапії на Zemits Sisley 2.0. І це тільки 1/2 курсу! Результати будуть ще довго радувати дівчину після повноцінного курсу в 10-15 процедур.


Але чому ж вони йдуть в комплексі? Це два працівники, які працюють над одним завданням:
  • Кавітація руйнує мембрани жирових клітин.
  • Пресотерапія виводить вміст цих клітин та токсини, які вони накопичили з організму, шляхом стимулювання лімфатичної системи.

Таким чином, працюючи в комплексі, вони показують реально приголомшливі результати!

Пам'ятайте, все залежить не тільки від косметологічних апаратів, а й від клієнтів. Найпотужніший результат тоді, коли клієнт комплексно підходить до вирішення естетичної проблеми: коригує харчування, покращує фізичну активність, не вживає алкоголь, коригує режим сну.

Тільки в такому випадку, це буде повний успіх!
Реальні кейси Zemits Про технології