Блог укр

Як почався 2023 рік: новинки Zemits для вашого бізнесу

Весняний сезон в самому розпалі й тут варто згадати наші нові апарати, які однозначно варті вашої уваги. Це супер-оновлення, два апарати для нового рівня косметологічного бізнесу.
Також нагадуємо, що в нас діє Спец-Прайс. Акційна пропозиція діє тільки до 31 травня!
Але досить інтригувати, зараз все розповімо по черзі! Почнемо.

Zemits CrystalFrax Pro - фракційне оновлення січня

Першим до нас завітав оновлений Zemits CrystalFrax Pro - апарат фракційного, неінвазивного RF-ліфтингу. Які його переваги:

⭐️ Насадки фракційного RF поділені на острівці “фракції”, неінвазивні наноелектроди, які прогрівають шкірний покрив до найглибших шарів. На відміну від традиційного RF, процес прогріву відбувається швидше та інтенсивніше внаслідок особливої структури насадок.

⭐️ На відміну від голкового рф-ліфтингу, Zemits CrystalFrax Pro діє на шкіру, не травмуючи верхні шари, тому процедури на апараті не мають реабілітаційного періоду.

⭐️ До набору входять три насадки різного призначення. Фракційна RF маніпула для обличчя працює з зонами лоба, щік, підборіддя, шиї та зони декольте. Фракційна RF маніпула для тіла може працювати в зонах рук, ніг, колін та животу. 4-рьох полярна RF-маніпула працює з чутливими зонами обличчя — шкірою навколо очей, носогубною складкою та з кутиками губ.
⭐️ Zemits CrysralFrax Pro має зручне сенсорне керування, тому налаштування процедури максимально просте і швидке для косметолога.

⭐️ Оновлений, стильний дизайн притягує погляди та стане яскравим акцентом в інтер'єрі кабінету краси.

Ну і звісно, непотрібно забувати про швидку окупність апарату, адже процедура фракційного RF стартує від 600 грн за сеанс. Навіть якщо ви будете приймати 1 клієнта в день, Zemits CrystalFrax Pro окупиться приблизно за 2-2,5 місяці. Це методика має попит, тому ваша новинка завжди буде популярною серед клієнтів.

Zemits Ultranexx Lite - новинка березня

Zemits Ultranexx Lite — оновлений апарат HIFU SMAS ліфтингу. Які його переваги точно вам прийдуться до смаку?

⭐️ Перш за все, це зовнішній вигляд. Відразу впадає в око, що це достатньо ергономічна і компактна модель. Параметри цього апарату дозволять успішно працювати навіть в невеликих кабінетах та салонах краси. Ну а фірмовий корпус by Zemits прикрасить будь-який інтер’єр і притягуватиме погляди відвідувачів.

⭐️ Наступною перевагою йде комплектація. Zemits Ultranexx Lite має в комплекті три базові картриджі. Кожен з них працює на певній глибині — від 1.5 мм до 4.5 мм. Ресурс картриджа — 20 тисяч ліній.

  • Зона навколо очей: 1.5 мм
  • Обличчя і шия: 3.0 мм
  • Обличчя і декольте: 4.5 мм
⭐️ Робоча поверхня картриджа. У Zemits Ultranexx Lite робоча поверхня картриджа дає можливість закладати на один імпульс відразу кілька ліній, які автоматично чітко будуть розташовані на правильній відстані один від одного. Це означає, що точність процедури збільшиться, при тому, що час на сеанс скоротиться.

⭐️ Гнучкість налаштувань. За допомогою апарату Zemits Ultranexx Lite можна встановлювати глибину ультразвукового впливу відповідно до типу шкіри та задач процедури. Це означає, що ми можемо знайти оптимальний рівень енергії для кожного клієнта, що дозволить досягти більш ефективних результатів і зменшити ризик побічних ефектів.

Також прилад має екран, який надає косметологу візуалізацію зони обробки. Така особливість допомагає побачити точну лінію обробки та області, які допустимі для обробки.

Далі - більше! Вас чекає ще більше крутих новинок від Zemits. Залишайтесь з нами на шляху до вершини косметологічного бізнесу ❤️

Запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв, щоб протестувати ці апарати - всього декілька кроків відділяє вас від апарату мрії.
Новинки та події