Блог укр

Синергія комплексної дії від Zemits: апарат + косметика?

Zemits / Блог 

Кожен косметолог знає, що запорука успішного догляду — це комплексний підхід до вирішення дерматологічної/естетичної проблеми. Не тільки одні апарати соло, косметика також відіграє значну роль.

Це дві частини одного цілого і якщо щось відсутнє — не варто сподіватися на максимальний результат.

Саме тому крім розширеної апаратної лінії, ми займаємося виробництвом й косметичних засобів. Сьогодні ми поговоримо про найбільш ефективні комплексні протоколи й найкрутіші поєднання від Zemits. Адже для успіху професіоналу потрібно володіти повною інформацією, чи не так?


Поєднуємо по максимуму: косметологічний комбайн Zemits Verstand

Цей апарат не дарма є хедлайнером Zemits! Вісім технологій під одним корпусом й буквально кожній необхідний косметичний "супровід". Навіщо? Ось основні причини необхідності апаратної косметики для цього комбайна:
  • Безпека процедури. Деякі технології засновані на впливі електро, уз і радіо імпульсів в глибинні шари шкіри.
  • Ефективність. Комплекс корисних речовин проникає в клітини саме завдяки впливу певних методик.
  • Підготовка до процедури. Часто шкіра потребує додаткового етапу підготовки до процедури.
  • Завершення протоколу. Тут мається на увазі саме фінальний етап догляду, коли шкірі необхідне зволоження/заспокоєння або звуження пор.

Отже, який же він, ідеальний комплексний протокол з Zemits Verstand:

Очищення. Перш ніж провести будь-яку процедуру, очищаємо шкіру клієнта пінкою/гелем за типом шкіри, а після відновлюємо pH баланс шкіри за допомогою тоніку Zemits Joyfil. У його склад входять натуральні інгредієнти для заспокоєння та очищення шкіри — гідролат кори верби, екстракти насіння гарбуза, гамамелісу, ламінарії, чорного горіха.

Підготовка до глибокого очищення. Для того, щоб делікатно очистити пори від забруднень використовуємо вбудований уз-скрабер. Але перед процедурою наносимо гідруючий гель Zemits Openskin, він допомагає відкривати пори, розпушує забруднення всередині та відмерлі клітини.


Звуження пор і заспокоєння шкіри. Щоб протокол очищення завершився правильно — шкіру потрібно заспокоїти після активного ультразвукового стимулювання. Ну й звичайно ж необхідно звузити пори після очищення, щоб всередину не потрапило нових забруднень. З цієї подвійним завданням відмінно впорається наша детокс-маска на основі блакитної глини Zemits Silkentox. Вона має ніжну консистенцію, легко наноситься і має моментальний ефект. До її складу крім натурального антисептика (блакитної глини) входять ще такі натуральні інгредієнти: екстракт кори білої верби, екстракт листя чорного горіха, масло шипшини та екстракт розмарину.


Всього три етапи процедури й три косметичні продукти, які вдосконалюють його і покращують результат.

Ну а щоб підтягнути шкіру і поліпшити внутрішні процеси регенерації, ми проводимо RF-ліфтинг. Він стимулює синтез колагену і призупиняє вікові зміни шкірного покриву. Шкіра стає гладкою і пружною. А щоб процес пройшов безпечно і комфортно, ми використовуємо гель для RF-ліфтингу Zemits HyaTight. Він створений для того, щоб глибше й ефективніше проводити RF-хвилі. Він також мінімізує хворобливі відчуття і зволожує шкіру. У його склад входить гіалуронова кислота, екстракт кореня солодки, екстракт фікуса пухирчастого, пантенол. Це потужний комплекс для насичення та тонізації роздратованої шкіри. В результаті клієнта чекає комфортна, вдосконалена процедура і сяюча, здорова шкіра.


Один апарат і три сироватки: використовуємо Zemits Hydroluxx

Зараз більшу популярність має процедура гідропілінгу. Топова процедура, яка однозначно стане зіркою прейскуранта будь-якого косметолога. Це технологія подвійного впливу, активна рідина зволожує шкіру й одночасно відлущує ороговілі частинки та очищає пори від залишків себума і бруду. Але як створити формулу, яка водночас не буде забивати фільтри, впливати на апарат і водночас комфортно й ефективно впливати на шкіру.

Ми створили дві сироватки для гідропілінгу й одну для кисневої мезотерапії. Вони допомагають підібрати косметологу індивідуальний догляд для різних типів шкіри. Як діє серія сироваток Zemits Z-Serums:

SalicPure. Мікс корисних речовин для жирної шкіри, схильної до акне. Сироватка звужує та очищає пори, заспокоює почервоніння і висипання. В її складі є такі корисні речовини як екстракти кореня куркуми та імбиру, алое вера і саліцилова кислота.


OXYTIGHT. Ідеально підходить для вікової шкіри. У складі є гіалуронова кислота і пептиди, які надають ліфтинг-ефект. Формула захищає клітини шкіри від вільних радикалів.

Zemits HydroClear. Освітлююча і зволожуюча сироватка, яка підтягує контури обличчя. Основні активні компоненти — екстракт бурої водорості кельпа, екстракт розмарину, екстракт гамамелісу віргінського. Цілий комплекс для абсолютно різних проблем шкірного покриву!


Апаратний масаж в дії: Zemits Bionexis + Zemits Dazzleskin

Ще одна косметологічна пара, яка підсилює загальний результат. Всім відомо, що для вакуумно-роликового масажу необхідно масло. Воно допомагає ковзанню і робить процес атравматичним.

Масло для апаратного вакуумно-роликового масажу Zemits DazzleSkin забезпечує плавне ковзання під час сеансу вакуумних маніпуляцій. Але, на відміну від інших подібних товарів, воно легке і швидко вбирається. А активні компоненти вирівнюють шкіру, допомагаючи процесу, зменшують целюліт, проникаючи в глибинні шари дерми.


Zemits Bionexis об'єднує 5 технологій: механічний і роликовий вплив, RF-ліфтинг, інфрачервоне світло, LED-прогрів. Zemits DazzleSkin комфортно контактує з будь-якої з цих методик, не заважаючи, а навпаки підсилюючи ефект від них.


Ось так. Сьогодні ми розглянули комплексні протоколи для обличчя і тіла, де косметичні засоби підтримують апаратні методики. Реальна синергія від Zemits!


Про технології Огляди апаратів