Блог укр

Суперсейл від Zemits: огляд апаратів для обличчя

Всім привіт! Підготували для вас невелику статтю огляд наших акційних пропозицій. Цього разу фокус на обладнання для роботи з обличчям, ми включили в Спец-Прайс саме ті методики, які найбільш популярні серед клієнтів та здатні приносити значні прибутки.
А для того, щоб отримати повний Спец-Прайс лютого та удосконалити ваш бізнес вже зараз - переходьте за посиланням.
Тому почнемо наш огляд ❤️

❤️ Апарат мікрострумової терапії Zemits Skin de'Tone - це мономодель мікрострумової терапії, яка має розширену комплектацію для опрацювання всього тіла. Ця технологія являється базовою для пропрацювання вікових змін, покращення тонусу та кольору шкіри.

Апарат значно розширить ваш прейскурант завдяки великому набору насадок:

  • Пара біполярних Q-електродів.
  • Пара монополярних змінних електродів.
  • Великі електроди.
  • Диски-електроди.
  • Монополярний Q-електрод.
  • 1 ролик-електрод для тіла.
  • Масажні мікрострумові рукавички.

Zemits Skin de'Tone може проводити як підтяжку, так і лімфодренаж, працюючи з проблемними місцями клієнтів.

❤️ Zemits CrystalFrax - апарат неінвазивного безголкового RFліфтингу, що розподіляє радіочастотну енергію через численні неінвазивні металеві наноелектроди, прогріваючи всі шари шкіри. Це глибоко контрольоване тепло стимулює синтез шкірного колагену та еластину в дермальному шарі шкіри. Які переваги має ця модель:
  • Популярність Це той апарат, який завжди буде приносити прибуток своєму салону. Універсальна методика, яка підходить для широкого спектра вікових змін шкіри.
  • Значні результати. Головна перевага фракційного RF-ліфтингу в дуже швидкому прогріві вибраної зони до потрібної температури порівняно з традиційним RF-ліфтингом. Завдяки тому, що насадка поділена на фракції, фокусування енергії в ній відбувається швидше, а отже процеси синтезу колагену та еластину також прискорюються.
  • Неінвазивність. На відміну від голкового рф-ліфтингу, Zemits CrystalFrax діє на шкіру, не травмуючи верхні шари, тому процедури на апараті не мають реабілітаційного періоду.
  • Розширена комплектація. У наборі до апарату йдуть три насадки: одна для класичного мультиполярного RF-ліфтингу та дві безголкові для фракційного RF-ліфтингу. Тому Zemits CrystalFrax підходить для вирішення широкого спектра естетичних проблем і для клієнтів різного віку.
  • Функціональність. Апарат працює у двох режимах: постійному та імпульсному. Також SMART система дозволяє налаштувати часовий проміжок RF-дії.

❤️ Zemits Ultranexx Pro - інноваційний апарат SMAS ліфтингу HIFU 3D. Які переваги для косметолога має ця модель:

⭐️ Надає більше можливостей своєму власнику. Ви обираєте 3 насадки-катриджи з 8 запропонованих: 5 для тіла і 3 для обличчя та зони декольте.

⭐️ На відміну від старіших моделей, кожен картридж цього апарату має 20 тисяч ліній ресурсу. А це означає у 2 рази більше клієнтів й у 2 рази вище прибуток.

⭐️ Робоча поверхня картриджа більша, це нам дає можливість закладати на один імпульс відразу кілька ліній, які автоматично чітко будуть розташовані на правильній відстані один від одного.

⭐️ 3D візуалізація. Zemits Ultranexx Pro обладнаний великим екраном, який надає косметологу 3D візуалізацію зони обробки. Така особливість допомагає побачити точну лінію обробки та області, які допустимі для обробки.

⭐️ Надзвичайна ефективність. Всього лиш одного сеансу на Zemits Ultranexx Pro вистачить, щоб максимально простимулювати внутрішньоклітинні процеси регенерації.

❤️ Косметологічний комбайн Zemits X-Skin - апарат, який поєднує ультразвуковий пілінг, електропорацію та мікрострумову терапію. Це ідеальна комбінація методик для комплексного протоколу догляду: очищення, насичення корисними речовинами та підтяжки.

Один апарат значно розширює ваш прейскурант та дозволяє проводити процедури не тільки на обличчі, але й на шиї та в зоні декольте. Також за допомогою мікрострумів ви можете працювати по тілу.

Запрошуємо вас до нашого шоуруму для безплатного тест-драйву апаратів Zemits. Це той самий шанс ближче познайомитись з апаратом, оцінити реальні результати та функціонал моделі, поставити всі питання сертифікованому косметологу Zemits.
Огляди апаратів Про технології