Блог укр

Схуднення холодом: чи готові ваші клієнти до ВАУ-ефекту?

В косметології існує дві технології, які діють на шкіру за допомогою низьких температур — це кріотерапія та кріоліполіз. Наче схожі, але все ж такі різні? Сьогодні ми порівнюємо ці методики на основі двох апаратів скульптурування — Zemits CoolRestore та Adonyss Lp-Cool.
Ну а зараз почнемо саме з відмінностей цих технологій. Поїхали!

Моделювання фігури з холодком: відмінності кріотерапії та кріоліполізу

Насправді не дивлячись на те, що методики, на перший погляд, дуже схожі, між ними достатньо відмінностей і особливостей. Отже:

 ⭐️Почнемо з підготовки, а саме з розхідних матеріалів. Для проведення процедури з Adonyss Lp-Cool вам потрібні спеціальні серветки для кріоліполізу. Вони просякнуті спеціальною речовиною, яка захищає тканини від обмороження. Для процедур на Zemits CoolRestore косметологу необхідний лише гель провідник.

 ⭐️ Присутність косметолога. Якщо під час кріоліполізу майстер може закріпити маніпули та займатись своїми справами або ж проводити процедури на обличчі, то під час кріотерапії косметолог повинен постійно переміщувати маніпулу. В Lp-Cool вакуумні насадки втягують шкірно-жирову складку і від'єднують її від структур, що знаходяться нижче.
⭐️ Комплектація. Zemits CoolRestore має дві маніпули різних розмірів: для роботи з проблемними зонами тіла та обличчя. Adonyss Lp-Cool має 4 маніпули різних розмірів, які до того ж можуть працювати одночасно. З Zemits CoolRestore ви працюєте або з обличчям, або з тілом.

⭐️ Можливості. Кріоліполіз — це процедура виключно схуднення, вона діє локально і допомагає зменшувати жирові відкладення у важкодоступних місцях. Коли жирова клітина “заморожується” у ній припиняються процеси обміну електролітів: іони неспроможні ні потрапити всередину, ні вийти. А оскільки завдяки їм підтримується її життєдіяльність — клітина відмирає. Відбувається цей процес шляхом апоптозу — природного руйнування клітини шляхом розпаду на апоптичні тільця.
⭐️ Кріотерапія ж має дещо ширший спектр дії. Zemits CoolRestore
працює не лише з “зайвими сантиметрами”, але й зменшує целюліт, підтягує шкіру, покращує циркуляцію крові та прискорює процеси на клітинному рівні. Він також працює з набряками та віковими змінами — зморшками та заломами. Саме тому ця модель обладнана маніпулою для обличчя.

 ⭐️ Температурний режим роботи. Adonyss Lp-Cool працює в холодовому діапазоні до -10 градусів за Цельсієм. Zemits CoolRestore має 2 вбудовані режими:
  1. Cryo-режим: тільки холодна терапія до -18 градусів за Цельсієм протягом 15-30 хвилин. Маніпула вимірює поточну температуру шкіри й вказує її на екрані.
  2. Smart режим: заздалегідь встановлений протокол, який змінює гарячий та холодний режими: спочатку 2 хвилини тепла, потім холоду й закінчується ще 2 хвилинами тепла.

Це надзвичайно потужна кріо-система, якою легко керувати за допомогою user-friendly інтерфейсу.
⭐️ Видимість результатів.Тут також є відмінності, оскільки кріоліполіз руйнує жирові клітини шляхом апоптозу, то організм повільно виводить залишки цих реакцій через лімфатичну систему. Тому результат схуднення проявиться протягом декількох тижнів, але й залишиться надовго. Звісно за умови фізичної активності та дотримання режиму харчування клієнтом.

З кріотерапією інша ситуація, адже ви можете спостерігати результат вже після першої процедури: покращення еластичності, тонусу шкіри. Так, для антицелюлітного та жироспалюючого ефектів потрібно більше часу.
Ось основні відмінності. Сьогодні ми з вами порівняли дві холодові технології та дві найпопужніші моделі в сфері локального скульптурування: Zemits CoolRestore та Adonyss Lp-Cool. Протягом січня на них діють надзвичайно вигідні знижки, тому саме час вигідно удосконалити ваш бізнес.
Ну а щоб переконатись в їх функціоналі та ефективності на власному досвіді, ми запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв. Це гарна можливість поспілкуватись з косметологами Zemits, поставити всі запитання та оцінити результат процедури та собі чи моделі.
Про технології Огляди апаратів