Блог укр

Апарат для СМАС ліфтингу в вашому салоні: розвиваємо косметологічний бізнес ефективно

Anti-age технології залишаються самим трендовим напрямком в косметології. Адже земне тяжіння ще ніхто не скасовував, кожна жінка 35+ відчуває його тою чи іншою мірою. І кожна хоч раз мріяла пригальмувати час. Зупинися мить!

Лімфодренажна методика, яка давно на практиці довела свою ефективність, вона входить в список топових процедур для схуднення й підтяжки шкіри. Саме її вважають твердої "базою", з якої потрібно починати свій бізнес.

Але що робити, якщо клієнтка прагне повернути втрачені пружність та підтягнуті лінії, а під ніж хірурга лягати не хоче? Тоді в справу вступає важка артилерія ліфтингових методик — SMAS ліфтинг. Але що це таке? Дійсно технологія така ефективна, як її розписують косметологи? І що таке взагалі SMAS? Пояснюємо, розповідаємо.


Як з'явилася технологія SMAS?

SMAS — це біологічний термін, яким позначають м'язово-апоневротичну систему, це шар з еластинових й колагенових волокон, який покриває мімічні м'язи. По суті — це каркас, який підтримує чіткий овал обличчя.

Вперше він згадується в 1976 році, французькими пластичними хірургами Мітц й Пейроні, які започаткували цю революційну ідею, запропонувавши замість підтяжки шкіри, впливати саме на цей шар. На їхню думку, це було б більш ефективно. Аж до початку нульових, ця методика підтяжки (рітідектомія) виконувалася за допомогою скальпелю й загальної анестезії. Але операція була тривала, пацієнти втрачали 2-3 тижні на реабілітацію.

Все змінилося в кінці двохтисячних. Американський FDA протестував й схвалив неінвазивну технологію SMAS ліфтингу, яка впливала за допомогою високосфокусованого ультразвуку. Тепер кожен охочий проходить цю процедуру, а період реабілітації скоротився до декількох годин.


Як проходить процедура СМАС ліфтингу?

Розглянемо принцип дії на прикладі нашого апарату SMAS ліфтингу HIFU для підтяжки обличчя і тіла Zemits UltraNexx. HIFU — це професійний естетичний метод підтяжки шкіри. Він ґрунтується на ультразвуковому впливі на глибинні структурні опорні шари шкіри, який при цьому не пошкоджує її поверхню. Це прогрів SMAS-шару до 60 градусів за Цельсієм, який стимулює процеси неоколлагенезу й оновлення. В результаті розгладжуються зморшки, підтягуються лінії, обличчя візуально виглядає свіжішим.

До того ж Zemits UltraNexx має 5 насадок різної глибини впливу (від 1.5 до 13 мм) та User-friendly інтерфейс, який допомагає настроїти параметри процедури, в залежності від стану шкіри та ступеня вираженості дефекту. Налаштовуючи індивідуальні характеристики процесу, косметолог робить процедуру більш ефективною.


Які показання для процедури підтяжки обличчя?

Цільова аудиторія цієї процедури — це клієнти 35+, у яких шкіра почала відвисати. І до того ж SMAS ліфтинг добре себе показує не тільки під час роботи з обличчям. Ви можете також працювати по тілу: процедуру виконують на внутрішній поверхні рук, стегон; на животі, сідницях й області декольте.

Особливо добре технологія впливає на жінок з крупнозморшковим типом старіння. Це глибокі мішки під очима, обвислі шия й щоки, брилі та друге підборіддя. Найкраще для таких маніпуляцій підходить щільний, ще еластичний шкірний покрив.


Як проходить процес підтяжки обличчя?

Сама процедура триває близько 90 хвилин. Вона складається з п'яти етапів:
  • Підготовка й очищення. Основний, найважливіший етап, адже ультразвуку складно проникнути через шар косметики та пилу — це повний демакіяж, вмивання з допомогою пінки, гелю або молочка.
  • Фіксація результатів. Щоб точно зафіксувати результати до і після — сфотографуйте пацієнта в положенні сидячи або стоячи. Обирайте різні ракурси — спереду, зліва під кутом 45 градусів, ліворуч, праворуч під кутом 45 градусів, праворуч.
  • Підготовка до процесу. Оскільки SMAS ліфтинг проводиться поетапно, зробіть розмітку білим олівцем проблемних зон, які вимагають опрацювання. Підберіть індивідуальні параметри налаштування системи й потрібний картридж. Також нанесіть на зону процедуру гель-провідник, він допоможе мінімізувати больові відчуття і проведе ультразвук глибоко в шкіру. Товщина шару повинна бути 3 мм.
  • Проводимо SMAS ліфтинг. Запускаємо апарат й опрацьовуємо обрану ділянку. Формуємо лінії з кроком впливу в 1-1.5 мм.
  • Очищуємо й захищаємо шкіру. Після завершення процедури прибираємо залишки гелюі наносимо зволожувальний захисний крем або сироватку, які мають високий рівень SPF. Адже незахищена шкіра, після процедур, яка потребує додаткового захисту від небезпечних ультрафіолетових променів.

Але важливо пам'ятати, що SMAS-ліфтинг — це не про негайний ефект, а про пролонгований. Адже синтез колагену не відбувається моментально, кінцевий результат після всіх внутрішніх процесів варто очікувати через місяць. Але головна перевага методики в тому, що anti-age результат зберігається протягом 2-5 років. Це вигідна інвестиція у свою красу й молодість.

А тепер менше слів, більше діла! Адже у нас є реальні результати клієнтів, які пройшли процедуру СМАС ліфтингу на Zemits Ultranexx:

Тетяна, 51 рік
До процедури: яскраво виражені зморшки, нечіткий овал обличчя, мішки під очима й "брилі", втомлений вигляд.

Після процедури: Підтяглися вилиці, глибокі зморшки в зоні чола стали помітно меншими, контури й овал стали чіткішими. Обличчя стало свіже, шкіра в тонусі.

До / Через 1 місяць після процедури


Через 3 місяці після процедури


Найкращий ефект від процедури можна спостерігати через 5 місяців.


Коли СМАС ліфтинг не працює?

На сьогодні SMAS ліфтинг вважають ідеальною альтернативою пластичній підтяжці обличчя:
  • Процедура неінвазивна, не травмує шкірний покрив.
  • Після процедури достатньо всього одного дня реабілітації, щоб повернутися до звичайного ритму життя.
  • Пролонгований результат, який зберігається до декількох років.
  • Досить лише одного сеансу.
Але є випадки, коли ця методика не може впоратися зі своїм завданням. Наприклад, деякі пацієнти за 60 говорять, що вони очікували набагато більшого. А якщо у клієнта недостатньо підшкірно-жирової клітковини, косметолог може взагалі відмовитися від процедури.

Ця anti-age технологія також має стандартний список протипоказань, в який входять: вагітність, онкологія, загострення вірусних й хронічних хвороб, носіння кардіостимуляторів та ін.

Апарат СМАС-ліфтингу підійде для будь-якого салону або кабінету краси. Але якщо ви цілеспрямовано розвиваєтеся у сфері anti-age — він стане вашим незамінним помічником у боротьбі з більш серйозними ознаками старіння й відвисання шкіри.


Це інноваційна методика останнього покоління! Хочете переконатися в її ефективності? Ми запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв нашого апарату SMAS ліфтингу HIFU для підтяжки обличчя й тіла Zemits UltraNexx. Отримайте незабутній досвід разом з Zemits!
Огляди апаратів Про технології