Блог укр

Косметологічні виставки в Україні: що потрібно відвідати профі косметологічного бізнесу?

Zemits / Блог 

Як часто ви задаєте собі питання: "Де ж можна знайти дійсно якісне обладнання?" Де можна протестувати найсучасніші апарати, долучитися до інновацій? Де можна порівняти сотні виробників і обрати найкращий варіант? На всі питання відповідь одна — на косметологічній виставці.

Косметологічні виставки — це глобальний з'їзд міжнародних та локальних брендів, які працюють в б'юті-індустрії. Новачки та величезні корпорації — усі рівні під чіпким поглядом майбутніх покупців.

Такі заходи мають досить велику цільову аудиторію. Це косметологи, які шукають цікаві, вигідні варіанти для відкриття та розвитку свого бізнесу. Це також люди, які не працюють професійно в цій сфері, але шукають апарати та косметичні засоби для домашнього догляду.



Україна — ще зовсім молода країна в б'юті-індустрії. На нашій території проводяться лише декілька виставок міжнародного та локального характеру. Про них ми сьогодні й поговоримо.


PRO BEAUTY EXPO

Щорічно ця косметологічна виставка збирає бренди б'юті-індустрії в Києві. Вона є головним законодавцем косметологічних трендів у весняний сезон. Об'єднує два напрямки, які щороку радують фахівців індустрії своїми масштабами: освітній та виставковий напрямки. Це означає, що тут можна не тільки обрати апарат, а й пройти чисельні майстер-класи, протестувати обладнання та отримати нові знання. Форуми, чемпіонати, майстер-класи — PRO BEAUTY EXPO впевнено закріпив за собою статус головної виставково-навчального б'юті-майданчика України.

У 2018 році ми також відвідували цю виставку, тільки тоді під назвою Estet Beauty Expo. Наш слоган "Вирости свій бізнес разом з Zemits" та яскравий стенд напевно запам'ятався багатьом присутнім! Згадати як це було можна тут.


У 2021 році ми теж збиралися відвідати цю виставку, все було готово, але через нову хвилю карантину виставка так і не відбулася. Її перенесли на осінь 2021 року.

Але ми знайшли вихід! Адже все що не робиться, робиться на краще, чи не так?

Ми перевели виставку в онлайн-формат і з 24 по 26 березня провели майстер-класи та презентації апаратів з самих трендових напрямків в сучасній косметології: починаючи SMAS ліфтингом і закінчуючи лазерним вагінальним омолодженням.

Отримавши новий досвід і хороші результати, ми все ж не збираємося пропустити осінній з'їзд косметологічних профі на PRO BEAUTY EXPO 2021.


InterCHARM Ukraine

Головна косметологічна подія осіннього сезону, виставка, яка дає можливість іноземним виробникам вийти на український ринок. Подія радує великими масштабами, щороку тут презентують нову продукцію, знаходять дистриб'юторів і покупців, проводять тематичні форуми, конференції, семінари та професійні демонстрації.

З 2019 роки ми не пропускали цю яскраву подію київської осені. Доброзичлива атмосфера, унікальна інформація та неймовірні знання, які допоможуть вам у виборі правильного апарату в салон — ось про що була наша виставка у 2019 році.


У 2020 році ми запрошували вас підкорити разом вершину косметологічного бізнесу. Сотні контактів, нові учасники Zemits Family Club. Наш стильний стенд Ви напевно помітили здалеку, однозначно відвідали майстер-класи та отримали всю необхідну інформацію для ведення успішного бізнесу.


Ну і звичайно ж познайомилися з новинками, як же без них?


Звичайно, ми з задоволенням познайомимо вас з новинками бренду й у 2021 році, вже дуже скоро, восени.

Ну а якщо нам все ж доведеться перейти в онлайн-режим — не біда. Zemits завжди готовий в будь-яких обставинах підвищувати ваш професіоналізм і допомогти в досягненні нових вершин.

Адже ми команда профі з усього світу, відчуйте всю міць підтримки Zemits у вас за спиною!
Zemitrs 3