Блог укр

Види безопераційної підтяжки обличчя в апаратній косметології

Zemits / Блог 

Збереження молодості шкіри — саме цим бажанням керується вся anti-age індустрія. Можливість призупинити час, мінімізувати вікові зміни — пристрасна мрія багатьох клієнтів косметології.

Як же було досягти максимального ефекту "молодості" і мінімізувати небезпечні наслідки? Адже довгий час на чолі anti-age фронту стояла саме пластична хірургія. Але було занадто багато нюансів: успішність фінального результату, збереження природності, тривала реабілітація, велика кількість протипоказань.

Саме тому інновації вирушили в бік неінвазивних косметологічних технологій. Сьогодні ми про них і поговоримо. А також розповімо про особливості, які потрібно враховувати при безопераційній підтяжці обличчя. Почнемо.


Особливості старіння: що потрібно враховувати?

Вікові зміни — це процес, який зачіпає не тільки поверхню шкіри, все набагато глибше. Під впливом виявляються жирова, м'язова і навіть кісткова тканина. Які ж чинники впливають на стоншення шкіри:
  • Хроностаріння. З віком наш організм зменшує вироблення колагену.
  • Зменшення кількості еластину, що своєю чергою викликає зменшення еластичності шкіри.
  • Зовнішні негативні фактори. Вплив ультрафіолету, куріння, гравітаційний вплив, зміна гормонального фону.

Розгляньмо зміна кожної тканини окремо.

Жирова тканина. Під вплив гравітації та віку вона перерозподіляється в чітко окреслені зони, обличчя втрачає свою повноту. З виличної області вона зміщується нижче, збільшуючи видимість кіл під очима і формуючи носо-губні складки.

М'язова тканина. Тут два варіанти: або м'язи послаблюються і це призводить зменшення чіткості овалу обличчя, або навпаки з'являються спазми — а це стимулює формування міжбрівних зморшок і гусячих лапок.

Кісткова тканина. Кісткова резорбція (розсмоктування, руйнування кісток) помітна в області очей і носа. Це той варіант, коли ми не можемо вплинути на процес з косметологічної точки зору.

Тепер розгляньмо, які ж технології допомагають боротися з віковими змінами.

Безопераційна підтяжка: SMAS-ліфтинг

Перше місце по праву дістається цій косметологічній технології. Принцип дії апаратів полягає в короткочасному контрольованому прогріванні глибокого шару шкіри понад 60 градусів. В результаті цього утворюються мікроскопічні осередки коагуляції (точково згортається білок), а волокна колагену в SMAS частково відновлюють структуру, зруйновану в результаті вікових змін.


Точковий термічний вплив також активізує роботу фібробластів і прискорює вироблення нового колагену та еластину. Таким чином, SMAS-підтяжка по впливу схожа на рф-ліфтинг, але працює глибше.

Такі апарати, як наш Zemits Ultranexx — ідеальний варіант для підтяжки контуру обличчя і боротьби з другим підборіддям. Всього одна процедура дає настільки пролонговані результати, що їх помітно ще через 2-5 років, все залежить від індивідуальних особливостей клієнта.


Безопераційна підтяжка: RF-ліфтинг

На дерму клієнта впливає RF — електричний струм радіохвиль. Коли його імпульси проникають в глибокі шари шкіри, тканини нагріваються до 40-45 °C при мультиполярному, і до 60-65 °C при монополярному ліфтингу. Нагрівання призводить до згортання і затвердіння білкових тканин. А молекули колагену — речовини, що відповідає за молодість, стягуються в щільні спіралі, тим самим забезпечуючи омолодження. Ця технологія має також пролонговану дію. Глибокий прогрів стимулює потужні процеси неоколагенезу і прискорює вироблення еластину.


RF-ліфтинг — це добре, а фракційний безголковий RF-ліфтинг — ще краще! Наша новинка, інноваційний Zemits CrystalFrax, ідеально підходить для безболісної, неінвазивної підтяжки шкіри. Три змінні насадки забезпечують опрацювання всього тіла, не тільки обличчя:
  • Фракційний RF для обличчя.
  • Мультиполярний RF.
  • Фракційний RF для тіла.
Фракційний RF в рази ефективніший звичайного, адже процес нагрівання тканин відбувається набагато швидше, завдяки тому, що насадка поділена на фракції. Фокусування енергії в них відбувається швидше.


Безопераційна підтяжка: комплексні протоколи

Відмінним варіантом також стануть комплексні протоколи, які одночасно будуть надавати різний спектр дій: очищення, підтяжка, насичення. Verstand PRO, наш топовий косметологічний комбайн, ідеально підійде для такої процедури:

1) Очищення. Ультразвукова чистка давно вже стала хітом серед процедур очищення. Звукові хвилі проникають в глибокі шари дерми, відштовхуються від кісткової тканини та повертаються. Але вже не одні. Разом з ними виходить зайвий вміст проток і пор. Ультразвук фактично "виносить" зі шкіри надлишки сала, забруднення, комедони й т.д. А особливість будови апарату для уз-чищення така, щоб ще і видаляти відмерлі клітини шкіри, які косметологи називають ороговілим шаром.


2) Мікрострумова терапія. Це стимуляція шкірного покриву електроімпульсами низької частоти. Вони впливають не тільки на поверхню, але на всі шари шкіри, включаючи каркас мімічних м'язів. Імітуючи природні струми організму, методика стимулює активізацію процесів регенерації і піднімає тонус м'язової тканини. Внаслідок такого комплексу до шкіри повертається тонус, пружність і здоров'я.

3) Електропорація. О, це та процедура, яка буде корисна в будь-якій ситуації! Електроімпульси допомагають впроваджувати корисні речовини в глибинні шари шкіри. Так відбувається максимальне зволоження і зміцнення клітин. До того ж процедуру можна проводити для будь-якого типу шкіри.

Комбінація в одному протоколі цих трьох технологій здатна відновити шкіру і підняти її імунітет, повернути пружність і гладкість.


Безопераційна підтяжка: кріотерапія

Ще одна процедура, яка допоможе повернути тонус шкірі та зменшити в'ялість. Методика ґрунтується на принципі охолодження тканин до температури від -10 за Цельсієм. Такий локальний вплив стимулює активний кровообіг. Низька температура прискорює скорочення судин і відтік крові. Після капіляри знову розширюються і кров приливає назад. Така інтенсивна циркуляція крові допомагає насичувати тканини киснем і корисними речовинами, прискорює процеси відновлення та обміну речовин на клітинному рівні. В результаті шкіра більш зволожена, пружна і здорова.


Також кріотерапія запускає процеси регенерації, після яких прискорюється клітинне вироблення колагену та еластину. Сучасні кріо-системи, такі, як CoolRestore Elegance проводять процедури не тільки по тілу, а й по обличчю. Розробники зазначеної моделі пішли далі — в апарат вбудовані 7 режимів, які запускають автоматичні настройки для вирішення конкретно проблеми, в тому числі й підвищення тонусу шкіри в зоні шиї.


Найкраще — протестувати

Оновлення прейскуранта — вибір завжди не з легких. Що зайде клієнтам? Чи буде попит на нові послуги? У разі сфери anti-age, можемо з упевненістю сказати — так. Однозначно буде.

Але обирати апарат належить вам. Тому ми запрошуємо вас записатись на безкоштовний тест-драйв, адже краще один раз спробувати процедуру, ніж сто раз про неї прочитати. У нашому шоурумі ви завжди можете отримати консультацію від сертифікованих косметологів Zemits і на практиці переконатися в результативності обладнання.


Zemis 2