Блог укр

Виводимо домашній догляд на новий рівень: сам собі косметолог

Що таке домашній догляд? Один скаже — це всілякі маски, крему та сироватки, другий — апаратні процедури, які можна робити самостійно. І той і інший має рацію. Адже домашній догляд, як і вся косметологічна індустрія, постійно еволюціонує. Ще якихось 10 років тому на портативний ультразвуковий скрабер подивилися б як на якусь незрозумілу річ, тепер же його можна знайти у багатьох і цим нікого не здивуєш.

Сьогодні ми хочемо поговорити про новий рівень домашнього догляду. На це є дві причини — якісний розвиток портативної б'юті-ніші та сучасні реалії, в умовах яких не так легко вчасно потрапити до улюбленого косметолога на зустріч.

Наша основна задача — розповісти, які існують портативні версії салонних апаратів, розповісти про методики впливу, розвіяти міфи та забобони. Сам собі косметолог від Zemits. Поїхали.


Ультразвуковий пілінг по-домашньому

Медицина та косметологія давно відкрила користь ультразвуку. У косметології звукові хвилі високої частоти використовуються для делікатного очищення та відлущування ороговілих частинок і відмерлих клітин. До того ж ультразвук, проникаючи в шкіру, надає ефект мікромасажу. Це поліпшення кровообігу та лімфотоку на клітинному рівні.

Раніше ультразвуковий пілінг був виключно салонною процедурою. Скрабер були громіздкі та в основному йшли як частина багатофункціонального обладнання. Тепер все змінилося. Він став незамінним помічником у домашньому догляді, це і самостійна процедура і підготовчий етап для маски або сироватки. Розглянемо кілька моделей та їх функціонал.

Zemits Skin Expert

Простий в керуванні прилад, він підходить як для професійного, так і для домашнього використання. Генерує звукові хвилі частотою 28 кГц, які ідеально підходять для дбайливого очищення від пилу, надлишків себума та забруднень. Така звукова обробка покращує проникнення корисних речовин крізь клітинні мембрани. Він також активно бореться з такими естетичними проблемами:
  • Втрата еластичності
  • Зниження тургору.
  • Землистий колір обличчя.
  • В'ялість.
  • Розширені пори та надмірне вироблення шкірного жиру.
Zemits Skin Expert здатний витримувати безперервну 8-ми годинну роботу, забезпечуючи стійкий результат у вигляді ущільненої, сяючої, еластичної шкіри.

Zemits SonoSilk

Інноваційна новинка для найретельнішого домашнього догляду. Ця нова модель має розширений функціонал та вдосконалений дизайн. Оскільки пілінг цього типу проводиться через шар контактного середовища, ми вирішили обладнати Zemits SonoSilk вбудованим портом для дистильованої води. Апарат розпорошує воду під час процедури, що дозволяє підтримувати шкіру вологою протягом усього етапу пілінгу, не відволікаючись на зволоження.

Також в прилад вбудована функція синього світлодіодного випромінювання довжиною 430 нм. Такий вплив позитивно впливає на жирну, проблемну, запалену шкіру, загоює акне та прищі.

4 режими функціонування дозволяють підбирати індивідуальну систему обробки для різних типів шкіри. Це потрійний вплив для Вашої шкіри:
  • Очищення і відлущування
  • Зволоження та омолодження.
  • Підсушування й відновлення.
Всього 10 хвилин з Zemits SonoSilk — і Ви володар сяючої, оновленої шкіри.


Новий формат домашнього моделювання фігури

Тепер поговоримо про скульптурування та моделювання параметрів. Раніше все зводилося до ручного банкового і роликового масажу. Напевно кожен бачив ці скляні та силіконові девайси. Ми вирішили піти далі й об'єднали вакуум, роликовий вплив і термостимуляцію в одному портативному варіанті.

Zemits MarvelouSlim - це нове покоління масажерів для підтяжки шкіри. Професійний догляд в домашніх умовах? Легко, це абсолютно новий підхід до догляду за тілом, неінвазивний вплив для ідеальної шкіри.

Прилад діє в кількох напрямках:
  • Лімфодренаж. Підсилює лімфоток і клітинний кровообіг, відмінно руйнує застої в тканинах.
  • Зменшення целюліту.
  • Підтяжка контурів тіла. Апарат руйнує жирові клітини шляхом інтенсивного розминання складки.
  • Зміцнення шкіри. Шляхом прискорення внутрішньоклітинних процесів, шкірний покрив стає більш еластичним, ущільненим і здоровим.
Щоб зробити апаратний масаж ще ефективнішим, ми обладнали модель декількома насадками: велика підходить для спини, ніг, живота, середня — для живота, рук, стегон, маленька — шия, декольте та інші делікатні зони.

Zemits MarvelouSlim об'єднав в собі потужність, продуктивність, стильний дизайн та інтелектуальну систему управління.

Розвієюємо міфи

Б'юті-сфера завжди була оповита міфами та забобонами. Це ж стосується і портативної ніші, розгляньмо кілька з них.

⭐️ Портативні девайси менш потужні
Так, деякі апарати для салонного професійного використання дійсно потужніші. Наприклад, такі, як косметологічні комбайни Zemits Verstand або Zemits Verstand PRO, адже в них поєднується до 6-8 сучасних методик догляду та омолодження. Але якщо говорити про ультразвукову або вакуумну стимуляцію, в цьому випадку немає ніякої різниці. Портативні моделі надають той же ефект, до того ж вони часто застосовуються косметологами для виїзних послуг.

⭐️Домашній догляд може повністю замінити салонні процедури
Якісний догляд за шкірою — це баланс салонних та домашніх маніпуляцій. Адже вдома клієнти підтримують ефект від професійних косметологічних методик. Тільки так можна говорити про правильний підхід до цього питання.

⭐️ Використовувати косметологічні апарати можуть тільки косметологи
Портативні моделі створені для використання в домашніх умовах. Вони мають максимально простий інтерфейс та зазвичай одну функцію. Для того, щоб ними скористатися, досить ретельно прочитати інструкцію.

⭐️ Портативні моделі менш якісні
Якість апарату залежить від виробника. Сумлінні компанії докладають однакові зусилля для виробництва як професійного обладнання, так і міні версій. Обираючи такий прилад, керуйтесь іміджем компанії, відгуками та супровідними сертифікатами.


Ми розвиваємо нішу портативних девайсів з метою популяризувати домашній догляд. Слоган "Сам собі косметолог!" символізує новий вектор розвитку б'юті-індустрії. Досягайте нових вершин разом з Zemits!

Огляди апаратів Про технології