Блог укр

Вакуумно-роликові системи для схуднення: готуємося до клієнтів після свят

Zemits / Блог  

Кажуть, що сани треба готувати з літа, але ми вирішили трохи змінити цю приказку і звучить у Zemits вона саме так: "Готуватись до клієнтів січня треба з грудня". І зараз ми відповімо чому.

Новорічні свята — період, коли ми не дуже стежимо за фігурою. Шумні застілля, безліч вихідних, жирна, калорійна їжа — ті фактори, що простимулюють появу зайвих сантиметрів у проблемних зонах.

Тому січень традиційно відкривається з натовпу клієнтів у салони та кабінети краси.

Як же отримати максимальну вигоду від цього періоду? Звичайно ж, запропонувати комплексні протоколи процедур, яких точно немає у ваших конкурентів. І не просто протоколи моделювання, але процес, який одночасно впливає на проблемну зону за допомогою кількох технологій.

Сьогодні зібрали ТОП 3 апарати Zemits, які стануть вашою "секретною зброєю", головною перевагою у боротьбі із зайвими сантиметрами.


Zemits Bionexis: п'ять технологій під одним корпусом

Отже, почнемо з цієї моделі, адже не дарма Zemits Bionexis так люблять наші клієнти. Так, допомогу цього апарату неможливо переоцінити по дорозі до стрункості. Він стане ідеальним доповненням до будь-якого прейскуранту. Завдяки комплексному об'єднанню всіх методик в одній маніпулі одна процедура — це як п'ять різних сеансів одночасно.

Хто ж сперечатиметься з його ефективністю? Ось такі методики розробники поєднали під одним стильним корпусом:

Вакуум. Негативний тиск не лише масажує жирову складку, а й прискорює локальний кровообіг. Завдяки цьому клітини швидше наповнюються киснем та корисними речовинами. Вакуумна стимуляція також розбиває застої у лімфі та проводить активний лімфодренаж тканин.

Механічний вплив. Працює у комплексі з вакуумом: активно розминає жирову складку, яку захоплює вакуум. Тож разом вони “перетирають” жирові клітини між собою, руйнуючи їх мембрани.

LED-терапія. Це вплив безпечним випромінюванням, яке покращує внутрішньоклітинний метаболізм, запускає регенераційні процеси та покращує кровообіг.

RF-ліфтінг. Це процедура миттєвої підтяжки шкіри, яка покращує її тонус та пружність. Завдяки прогріву радіохвильового випромінювання, скорочуються розтягнуті колагенові волокна та стимулюється вироблення колагену та еластину.

Інфрачервоний прогрів. Впливає як на поверхню шкіри, так і на всі її структурні шари. Методика покращує колір, рельєф, робить шкірний покрив еластичним та зволоженим. Допомагає RF-ліфтингу, надає потужну допомогу в підтяжці проблемних ділянок.

Результати після трьох процедур на Zemits Bionexis

До                                                                            Після

Для зручності обробки всього тіла апарат обладнаний чотирма маніпулами різного розміру, але головна тут маніпула 5 в 1, в якій з'єднані всі функції апарату.


Zemits PatroPlus: обганяємо конкурентів

Ще одна модель, яка здатна швидко позбавити "новорічних" сантиметрів та здатна широко відчинити двері вашим клієнтам у світ стрункості без операцій та реабілітаційного періоду. Які функції Zemits PatroPlus надає своїм клієнтам?

Кавітація. Вплив низькочастотного ультразвуку на жировий прошарок, внаслідок чого в ньому утворюються кавітаційні мікропухирці. При схлопуванні їх усередині жирової клітини відбувається мікровибухи, що ушкоджують клітинні мембрани. Пошкоджуються насамперед мембрани найбільш наповнених жиром клітин, внаслідок їхньої найбільшої напруги.

Вакуумний вплив. Негативний тиск стимулює кровообіг та активізує лімфострум. Ця методика прискорює внутрішньоклітинні процеси обміну та оксигенації тканин.

Механічна дія роликів. Ну про цю методику ви дізналися ще з попереднього апарату. Славнозвісний вакуумно-роликовий масаж у дії!

RF-ліфтинг. Це нехірургічна підтяжка шкіри, технологія високочастотного струму, який доставляє теплову енергію в глибокі шари шкіри. Тепло стимулює скорочення тканин та синтез колагену. Загальний результат — щільніша, сяюча шкіра, зменшення зморшок.


Ліполазер. Вбудований лазерний діод, який генерує промінь із довжиною хвилі 655 нм. Він допомагає розщеплювати жирові клітини, активуючи біохімічні ферментативні реакції.

Він працює відразу у трьох напрямках:
  • Спалювання локальних жирових відкладень. Аплікатор PatroSlim виробляє ультразвукову кавітацію, що активно руйнує жирові клітини. А вбудований інфрачервоний випромінювач прискорює роботу мітохондрій та вироблення АТФ.
  • Підтяжка та зміцнення шкіри. Тут на допомогу приходить аплікатор FibroPlus, що поєднує в собі технології RF-ліфтингу, вакуумного впливу та ліполізу, які піднімають тонус шкіри та підтягують в'ялі зони.
  • Корекція фігури. Апарат комбінує ліполазер з вакуумними імпульсами та обертанням радіочастотних стрижнів для роботи над контуром тіла.

Ідеальний варіант для схуднення у мінімальні терміни!


Zemits Bionexis Lite: інновації у щоденних процедурах

Zemits Bionexis Lite до ваших послуг — портативний, але потужний косметологічний комбайн, який об'єднав у собі 5 методик скульптурування:

  • Вакуум та механічна дія. Дві маніпули різних розмірів, які дозволяють ефективно працювати на різних проблемних зонах, захоплюючи та масажуючи жирову складку.
  • RF-прогрів та інфрачервоне світло. Покращують внутрішньоклітинну дифузію кисню і знижують опірність шкіри.
  • Ультразвукова кавітація. Ультразвук руйнує мембрани жирових клітин, створюючи бульбашки вакууму в жировому прошарку.


З ним на вас чекає постійний запис на процедури, бо:
  • Потрійний вплив технологій творить чудеса із зайвими кілограмами.
  • Апарат показує результати після перших процедур. Він також діє на локальні жирові накопичення за допомогою ультразвукової ліпосакції — кавітації.
  • Він є універсальним. Комплекс можна проводити у будь-якому віці, якщо після консультації з лікарем не виявлено протипоказань.
  • На відміну від хірургічних маніпуляцій робота з Zemits Bionexis Lite безболісна і неінвазивна.


Не можете вирішити який апарат вам підійде? Ми нагадуємо, що все обладнання можна перевірити практично під час безкоштовного тест-драйву. Наші сертифіковані косметологи дадуть відповідь на всі питання, познайомлять з функціоналом і проведуть процедуру на вас або моделі.

Zemits UA Zemits NEW