Блог укр

Готуємося до сезону лазерних процедур: які лазери будуть в ТОП цієї осені

Zemits / Блог 

За річним зниженням попиту на лазерні косметологічні послуги йде осінь. Ця пора — гарячий сезон для лазерної косметології. І всі власники б'юті-бізнесу готуються до неї з особливою ретельністю.

Щоб полегшити вам завдання, сьогодні ми проведемо огляд ТОП 3 апаратів, які точно знадобляться вам цього літа.

Адже вдосконалення прейскуранта = збільшення цільової аудиторії = збільшення кількості клієнтів = збільшення прибутку. Приємне співвідношення, чи не так? Ми теж так думаємо.


Чому осінь це особливий сезон для лазерної косметології?

Розглянемо найпопулярніші причини "осіннього піка":

Зменшення активності ультрафіолету. Простими словами — холоднішає. Температура знижується і щоб пройти епіляцію ніг, вже не потрібно страждати в джинсах при +30. Восени ж ми можемо заховати оброблені лазером зони абсолютно комфортно. Це також важливо і для такої процедури як лазерне шліфування. Чим менше сонячного світла — тим безпечніше виходити на вулицю, чого не скажеш про літній період.

Зростання попиту. Всі повертаються з відпусток і літнього ледачого відпочинку. А значить пора відновлювати красу і здоров'я. Після тривалої перерви, клієнти косметологічних салонів/кабінетів значно активізуються.

Тривалі результати. Але це більше стосується лазерного омолодження, адже якщо пройти курс процедур восени-взимку, клієнт буде менше контактувати з сонячними променями, а значить результат закріпиться надовго.

Осінь комфортна для проведення лазерних косметологічних процедур, адже ще не холодно (і не треба одягати багато одягу, що теж дискомфортно), але вже і не жарко (немає натирань, поту і яскравих сонячних променів).

Adonyss CarbonFrax CO2: рішення естетичних проблем

Лазерне шліфування на сьогодні є найефективнішим апаратним способом вирішення проблем, таких як:
  • Знижений тонус шкіри.
  • Глибокі та дрібні зморшки.
  • Рубці після акне.
  • Пігментні плями.
  • Розширені пори.
  • Посттравматичні рубці, шрами.
  • Нерівний, тьмяний колір обличчя.
  • Новоутворення.

Це ті естетичні особливості, які не можна вирішити курсом пілінгу або мікродермабразії. Тоді на допомогу приходить CO2 лазер. Це косметологічне обладнання, за допомогою якого, використовуючи режим безперервних хвиль, можна безкровно випарувати тканини до потрібної глибини, не травмуючи навколишні тканини. В процесі промінь розсіюється на клітини-фракції, що зменшує травматичність лазерного променя і при цьому збільшує його площа дії.


Саме таке локальна дія стимулює процеси максимальної регенерації, організм на місці пошкоджених клітин активно формує нові — а значить на місці колишнього шраму/розтяжки/постакне з'явиться здорова, гарна  шкіра. У чому переваги Adonyss CarbonFrax:
  • 7 форм фокусування лазерного променя, які дозволяють обробляти навіть найменші зони.
  • 3 режими сканування для зниження ризику гіперпігментації.
  • 5 змінних аплікатори, що дозволяють виконувати кілька процедур.
  • SMART-інтерфейс, який допоможе легко налаштувати параметри процедури.
  • Сенсорний екран для зручності регулювання процесу.

Це сучасне обладнання, яке значно розширює прейскурант. Один апарат = понад 10 нових процедур у вашому салоні!


Zemits GamaLaze: починаємо свій лазерний бізнес

Ну а якщо у вас осінь асоціюється з початком чогось нового і ви націлені на розвиток в новій ніші — Zemits GamaLaze ідеально підійде для такого рішення. Портативний діодний лазер, який нічим не поступається повнорозмірним версіям. Це той випадок, коли розмір — зовсім не головне, адже під стильним корпусом ховається професійне обладнання потужністю в 800 Вт. А чим потужніший апарат, тим ефективніше буде курс і тим менше потрібно процедур для "тотальної гладкості". Чим він може ще вразити?

Три насадки в комплекті. Це можливість обробляти навіть найменші зони, такі як верхня губа, з комфортом. Три насадки різної площі фокусування світлового променя значно розширять ваш прейскурант і дозволять проводити локальні процедури зі зручністю.


Подвійна система фільтрації. Лазер оснащений вдосконаленою двоступеневою системою фільтрації води. На першій стадії — застосовується бавовна PP без фільтрувальних домішок для запобігання лазерних обвалень, на другій стадії — використовується фільтр подачі для фільтрації іонів металів, уникаючи внутрішньої лазерної корозії та продовжуючи термін служби системи.

Значний ресурс світлового випромінювача. В запасі цього портативного "діодника" 20 мільйонів гарантованих спалахів, а це 2-5 років активної роботи.

Управління процедурою з маніпули. Тепер параметри процесу можна побачити й налаштувати з дисплея маніпули, призупинити/запустити процедуру, збільшити/зменшити інтенсивність і т.д. Зручно.

Такий портативний лазер стане вашим першим кроком у світ лазерної косметології.


Zemits Quidion: обганяємо конкурентів

Ця інноваційна новинка однозначно допоможе обігнати всіх конкурентів в б'юті-сфері. І зараз ми розповімо чому:

SMART-система управління останнього покоління. З цією моделлю можна забути про ведення клієнтів вручну, адже всю інформацію можна залишити всередині лазера. Потужний софт не тільки оновлюється самостійно, але і дозволяє вводити всі параметри клієнта в базу: контактний номер телефону, дату наступного сеансу, стать, протипоказання (якщо є), зону обробки та колір шкіри.

Один апарат — дві функції. Крім лазерної епіляції апарат проводить процедури омолодження шкіри. Це вигода для тих, хто хоче розширити свій прейскурант не тільки шляхом видалення небажаного волосся.


Технологія нового покоління QDC. Динамічний контроль розподілу енергії імпульсів (Quick Dynamic Control ™ — QDC) - являє собою запатентовану технологію, націлену на поліпшення роботи діодного лазера для максимально ефективного розподілу енергії. Це дозволяє працювати системі ще ефективніше і зменшити кількість сеансів в курсі процедур.

Унікальна робоча маніпула. Вона має сенсорний екран, який відображає: температуру маніпули, пусковий перемикач, за допомогою якого можна припиняти та запускати процедуру, а також поточну потужність процедури. Це модуль швидкого управління процедурою і оперативної зміни налаштувань.

П'ятиступенева система охолодження. 5 рівнів — це подвійний водяний блок, посилене TEC і повітряне охолодження. Ми мінімізували больові відчуття, та й до того ж захистили апарат від перегріву під час тривалого сеансу епіляції.


Обирайте будь-який (або всі три) з цих моделей, щоб почати осінь правильно!


Zemis 2