Блог укр

Скульптурування рівня PRO: інтерв'ю з косметологом Zemits

Привіт, Насте, сьогодні ми з тобою хочемо поговорити про скульптурування преміум сегменту. А точніше про конкретно три апарати: Zemits GioStim, Adonyss Lp-Cool та Zemits Bionexis. Запитаємо про їх переваги, особливості, сферу дії та інші питання, які цікавлять косметологів. Також нагадуємо, що на ці апарати діє супер-пропозиція.

⭐️ Цього місяця ми зберігаємо знижку на вибрані моделі, що ви купуєте в розстрочку. Розстрочка до 5 місяців з першим платежем 50% вартості — комфортний старт розвитку для вас та преміум-процедури для ваших клієнтів ⭐️


Замовляйте Спец-Прайс, щоб ознайомитись з акційними пропозиціями вересня. Тож почнемо!

Які б переваги ти відзначила у кожному з апаратів?

У Zemits Giostim та Adonyss Lp-Cool — це висока ефективність без залучення майстра. Тобто, задача просто поставити насадки — і все, апарат працює. За час сеансу косметолог може встигнути або провести паралельно процедури на обличчі, або прийняти ще одного клієнта. А результати дійсно дивовижні!

В Zemits Bionexis — це поєднання всіх функцій в одній процедурі, тобто за 30 хвилин ми пропрацьовуємо проблемну зону п'ятьма методиками. 


Який з трьох апаратів краще впорається з проблемою целюліту?

Якщо ми говоримо про целюліт — то це однозначно Zemits Bionexis. Адже, там де у нас целюліт, там відповідно і застій лімфатичної системи. Тому їх потрібно розганяти та з цим краще впорається саме ця модель.

Які витратні матеріали необхідні для кожного апарату?

Для Adonyss Lp-Cool — це спеціальні серветки, змочені в розчині, який захищає шкіру від обмороження. Для Zemits Bionexis це олія для апаратного масажу, така як Zemits DazzleSkin. Уважно обирайте цей б’юті-продукт, він має бути адаптований для використання з професійним обладнанням, звичайна олія для масажу буде осідати в маніпулах і забивати фільтри.

Найвигідніший в контексті цього питання це Zemits GioStim, він не потребує для проведення нічого окрім самого апарату. Ну і не забуваємо про антисептик для маніпул, це обов’язкове придбання для апаратної косметології.


Що потрібно знати косметологу про Adonyss Lp-cool?

Ось основні моменти, які я виділяю для себе в цьому апараті.

⭐️ По-перше, всі 4 насадки можуть працювати на тілі клієнта одномоментно. Це дозволяє пропрацювати за один сеанс декілька проблемних зон.

⭐️ По-друге, апарат працює в режимі не постійного, а імпульсного вакууму. Що це означає? Кровообіг в шкірі не спиняється, завдяки цьому апарат не травмує шкірний покрив.

⭐️ По-третє, кожна холодова пластина обладнана температурним датчиком, який контролює процес охолодження. Завдяки цьому процедура є безпечною.

⭐️ І на останок, не забувайте, що витратними матеріалами для кріоліполізу йдуть серветки, змочені в спеціальному розчині, який захищає шкіру від обмороження. На них не потрібно економити, обирайте професійні матеріали.

Від якого апарату можна побачити результат вже після першого сеансу?

Це без сумніву Zemits Bionexis. Ми провели потужний лімфодренаж, клієнт відчув тонізацію шкіри.

Для Zemits Lp-Cool необхідно, щоб пройшло мінімум 3 тижні для фіксації результатів, адже процес розпаду та виведення жирових клітин з організму відбувається природним шляхом.

Для Zemits GioStim — це повний курс процедур, саме тому я рекомендую робити фото До / Після, щоб можна було чітко простежити збільшення м’язової маси та покращення рельєфу. 


Комплексні протоколи — з чим порадиш проводити процедури на GioStim та Lp-Cool?

Adonyss Lp-Cool — проводимо окремо процедуру кріоліполізу, потім чекаємо декілька днів та додаємо лімфодренажні методики. Це може бути як пресотерапія, вакуумний, вакуумно-роликовий масаж та ін. 

Zemits GioStim — це фінальний  етап. Якщо говорити про ці три апарати в контексті одного комплексного курсу моделювання фігури то послідовність буде така:
  • Проводимо кріоліполіз.
  • Курс комплексного лімфодренажу з Zemits Bionexis
  • Формуємо остаточний рельєф з Zemits GioStim, це 4-6 процедур високоінтенсивної магнітотерапії. 

Дякуємо! А підкажи, які питання найчастіше тобі ставлять під час наших тест-драйвів?

Питання насправді різні, але ось ті, які звучать найчастіше. 
  • Яка вартість косметологічних процедур в салоні та як швидко апарат може окупитись? Це актуальне питання, хоч і не зовсім косметологічне, але запитують, адже кожному власнику б’юті-бізнесу необхідно знати, коли повернуться його інвестиції.
  • Як комбінувати процедури? Хочуть знати, як поєднувати з обладнанням, які вже є в наявності або що ще можна докупити.
  • Які витратні матеріали та косметика потрібні для роботи? Це додаткові витрати, які теж треба враховувати.
  • Тривалість курсу на апараті та коли буде видно перші результати? Актуальний момент, адже кожна методика має свої особливості: так результат можна побачити як після одної процедури, так і після тривалого курсу. Тому це потрібно враховувати.

Дякуємо тобі за круте інтерв’ю. А щоб отримати відповідь на всі ваші запитання та підібрати апарат, який вам дійсно необхідний — запрошуємо на тест-драйв!


Про технології Огляди апаратів