Блог укр

Секрети краси: разом з HIFU зупиняємо час!

Косметологічні технології не стоять на місці. Те, що 20 років тому здавалось неймовірним та досягалось лише за допомогою пластичної хірургії — тепер доступно всім охочим призупинити час.
Ми звісно говоримо про HIFU SMAS ліфтинг — омолоджуючу методику, яка за ефективністю стоїть на 1 місці в апаратній anti-age індустрії. І сьогодні ми підготували декілька питань для нашого косметолога, Анастасії Котовської, щоб ви дізнались про неї трохи більше.
Ну а якщо ви давно роздумуєте над придбанням такого обладнання — ця стаття допоможе розібратись в нюансах. Почнемо!

Яка цільова аудиторія SMAS ліфтингу?

Найчастіше це клієнти зі втомленим і деформаційним типами старіння. Перший характеризується носогубними та носослізними зморшками, набряклістю, другий — вирізняється порушенням архітектоніки обличчя: “пливе” овал, з'являється подвійне підборіддя, нависають повіки.

З плином часу слабшає м'язово-зв'язковий апарат, зміщуються та розходяться жирові пакети, що спричиняє утворення носослізних зморшок, темних кіл під очима, носогубних складок та брилів. Надмірна кількість підшкірно-жирової клітковини призводить до утворення другого підборіддя.
Саме тому в цьому контексті так важливо вплинути саме на SMAS, адже він є основою каркаса обличчя. І всього лише за один сеанс процедури на обличчі косметолог з Zemits Ultranexx може:

⭐️ Підтягнути SMAS шар.
⭐️ Підтягнути брилі та зменшити 2 підборіддя.
⭐️ Зменшити малярні “мішки” під очима.
⭐️ Скульптурувати вилиці.

Також за допомогою SMAS ліфтингу пропрацьовують проблемні зони тіла — повертають шкірі пружність, запускаючи потужний процес неоколагенезу. Тому при купівлі апарату клієнтам надається на вибір картриджі з різною глибиною впливу.

Чи болісна це процедура?

Тут перед пластичною хірургією в HIFU методики значна перевага, тому що сама технологія атравматична та безболісна. Так, клієнти відчувають імпульси ультразвукових хвиль, але на рівні комфорту.

Сама процедура триває до 60 хвилин — може й менше, якщо обробляються 1-2 зони. Відразу після на шкірі може спостерігатись легке почервоніння, але воно проходить протягом 1-2 годин. Під час проведення відчувається приємне тепло та легке поколювання. Може виникнути відчуття легкого натягу шкіри через зміцнення тканин. Саме тому ми можемо бачити певні результати вже відразу після процедури.

Чи має ця процедура період реабілітації?

Результати впливу SMAS-ліфтингу проявляються поступово та натурально: впродовж сеансу ми стимулюємо активний синтез колагену в тканинах, що призводить до їх природної “підтяжки”, забезпечуючи помітний ефект протягом декількох років.

Процес відновлення проходить без особливих обмежень. Тобто, реабілітації, як такої, не має, адже ми не травмуємо шкірний покрив.

Зазвичай, після процедури не виникає наслідків, але методика, звісно, має певний перелік протипоказів, тому перед процедурою клієнтам необхідно відвідати лікаря для консультації.

Чи можна сказати, що SMAS HIFU ліфтинг — це гідна альтернатива пластичній хірургії?

Ця технологія дійсно підняла можливості естетичної косметології на геть інший рівень. Такі апарати, як Zemits Ultranexx Pro, здатні вирішити такі естетичні проблеми, на які раніше в цій індустрії не було ефективної відповіді.

Якщо говорити про рівноцінний результат з пластичним втручанням — то він буде, звісно менший, але це чудовий варіант, коли відвідувачам салонів краси хочеться без ризиків, анестезії та болю зменшити вікові зміни тіла та обличчя.
Ну а ми нагадуємо, що в серпні в нас найгарячіші знижки зібрані в закритому Спец-Прайсі. Це пропозиції, яких не зустрінеш на нашому сайті, тому поспішіть, адже кількість апаратів обмежена!

Новий сезон на носі, встигніть вигідно удосконалити свій бізнес ❤️

Огляди апаратів Про технології