Блог укр

9 причин, чому ваші клієнти закохаються в гідропілінг

Ця процедура вже остаточно підкорила косметологічну індустрію. Аквапілінг, гідропілінг, гідродермабразія — в цієї методики декілька назв, але всі вони знайомі шанувальникам якісного професійного догляду.

Сьогодні в нас стаття-освідчення в коханні цій технології й для цього є дев'ять причин. Тож почнемо ❤️

❤️ Причина перша — потрійна дія в одній процедурі

За 30-40 хвилин сеансу гідропілінгу клієнт отримує комбінований ефект: очищення пор внаслідок дії вакууму, відлущення відмерлих клітин та насичення активними компонентами, адже процедура проводиться по спеціальній сироватці. Завдяки такій дії вплив відбувається на всі шари шкіри.

❤️ Причина друга — аквапілінг дарує glow-ефект

Результат процедури — здорове сяйво, адже очищення та відлущення настільки делікатне, а корисні компоненти сироватки буквально “змушують” шкіру сяяти. Тому її часто пропонують клієнтам як експрес-процедуру краси перед визначними подіями та святами.

❤️ Причина третя — неінвазивність та атравматичність

Гідродермабразія не травмує шкірний покрив, тому в процесі мінімізовані можливості запалень та інфекції. І, звісно, завдяки цьому її можна проходити навіть в обідню перерву на роботі, оскільки сеанс не потребує реабілітаційного періоду.

❤️ Причина четверта — комбінуємо без проблем

Гідропілінг гарно поєднується в комплексних протоколах догляду, омолодження, профілактики пігментації та акне. Тому такий апарат як Zemits Marcel — це потужне комбо 6-ти косметологічних технологій, де аквапілінг можна вигідно об’єднати з RF-ліфтингом, кисневою терапією, кріотерапією.

❤️ Причина п’ята — для кожного клієнта свій підхід

Завдяки широкому вибору б’юті-сироваток та насадок, такий апарат, як Zemits Hydroluxx, здатен вирішувати широкий спектр естетичних проблем, починаючи тьмяним кольором обличчя і закінчуючи мілкими зморшками та загальним зниженим тонусом шкірного покриву.

Тому косметолог в залежності від потреб клієнта підбирає активний “коктейль” елементів та працює з усіма типами шкіри.

❤️ Причина шоста — невелика кількість протипоказів

В методики, як і в будь-яких інших косметологічних процедурах, є свій перелік протипоказів, але на відміну від інших процедур, гідропілінг дозволяють під час періодів вагітності та лактації. Тільки в таких випадках косметолог працює не по сироватці, а дистильованій воді.

❤️ Причина сьома — всесезонність процедури

Так, в будь-який день літа чи весни (періоди, коли активний ультрафіолет є прямим протипоказом до багатьох косметологічних процедур) ваші клієнти можуть записатись на цю процедуру. Її не тільки можна проводили, але й буквально необхідно, адже в сонячні сезони шкірному покриву як ніколи необхідні зволоження та комфортний догляд.

❤️ Причина восьма — аквапілінг не тільки для обличчя

Процедуру з Zemits Verstand HD можна проводити в зонах шиї, декольте, спини — зонах, де шкіра потребує делікатного очищення та зволоження.

❤️ Причина дев’ята — комфортне налаштування параметрів

Велика кількість насадок + можливість регулювання рівня вакууму = комфорт та безпека навіть для найчутливішої та вікової шкіри. До речі, вікова шкіра полюбляє цю процедуру чи не найбільше, все завдяки потрійній дії.

Ось 9 причин покохати процедуру гідродермабразії й прямо зараз записатись до нас на безкоштовний тест-драйв, щоб оцінити всі її переваги на власному досвіді та потішити клієнтів новою супер-процедурою.


До цього всього 1 крок — тап на кнопку нижче, заповнюйте консультацію та обирайте час, щоб завітати до нас в гості.

Про технології Цікаве для власників косметологічного бізнесу