Блог укр

Готуємось до літа: популярні методики

Сезонність косметологічних процедур — чи є вона? Якщо зануритись глибше у це питання, з’ясуємо, що чітку сезонність мають процедури, які пов’язані з агресивнішим впливом на шкіру — фракційне шліфування, діамантова дермабразія та ін. Їх рекомендують робити тільки за низької активності ультрафіолетових променів.
Але чи є сезонність у скульптуруючих процедур? Загалом вони актуальні цілий рік, але літній сезон по праву вважається найгарячішим.
Тому сьогодні ми зробили для вас підбірку “методика + апарат”, яка допоможе визначитись з актуальним удосконаленням вашого бізнесу. Тож почнемо, літо чекає!

Перша зупинка: Пресотерапія

Ця методика завжди буде доречна, коли потрібно швидко вивести зайву рідину з організму. М’який, ритмічний масаж стисненим повітрям не лише дарує клієнтам курс релаксу, але й вирішує широкий спектр естетичних проблем — лімфодренажу ніколи не буває замало, наш Zemits Sisley 2.0 точно це знає.

Адже саме ця модель стала нашим бестселером: 24 канали, 6 режимів роботи, 4 рівні тиску — від 120 до 240 мм рт.ст. Перед процедурою естетист може налаштувати роботу каналів індивідуально, відключаючи за потребою роботу конкретного каналу.

До того ж ви можете зафіксувати час накачування й релаксації для кожного каналу. За допомогою схеми каналів і кнопковому інтерфейсу ви можете миттєво вибрати необхідний режим.
А якщо ми додамо до стандартного апарату пресотерапії a little bit spices? То отримаємо модель 3 в 1 Zemits PressMio. Це інноваційна модель, яка об'єднала в собі цілих три технології: пресотерапію, міостимуляцію та інфрачервоне випромінювання. Це потрійний удар по проблемних зонах!

Міостимуляція працює безпосередньо з м'язовими волокнами, скорочуючи їх за допомогою електричних імпульсів, які подаються через спеціальні електроди. Скорочуючи м'язи, вони стимулюють їх зростання і зміцнюють мускулатуру, а також допомагають руйнувати жирові клітини та целюліт.

Інфрачервоне ж випромінювання, шляхом інтенсивного прогрівання, прискорює кровообіг, внутрішньоклітинні процеси та виведення залишків метаболічних процесів і токсинів з організму.

Впливаючи на організм з "трьох сторін", PressMio дає значно кращий ефект і моделює фігуру значно швидше.

Зупинка друга: Кріотерапія

Багато клієнтів досі вважають, що кріотерапія — це процедура виключно тонізуючого характеру. Так, охолодження активізує захисну функцію організму, стимулюючи клітинний обмін та прискорюючи кровообіг ат рух лімфи. Але також ця процедура здатна зменшувати об’єми та скульптурувати фігуру.

Zemits CoolRestore Elegance — це інноваційна кріо-система останнього покоління. Але її головна особливість не компактні розміри (що теж важливо, особливо для кабінетів та салонів невеликих розмірів!), А інтелектуальна операційна система, яка дозволяє проводити різноманітні протоколи процедур завдяки вбудованим 7 режимам. Це не тільки скульптурування, але й омолодження, зменшення другого підборіддя. Це означає, що вам не потрібно налаштовувати індивідуально параметри під кожну процедуру. Обираєте режим, встановлюєте таймінг, рівень інтенсивності — і вуаля!

Фінішуємо з комплексними протоколами моделювання

Є окрема категорія апаратів, які надають процедури преміум ефекту. Це відбувається внаслідок як комплексної дії декількох методик за один сеанс, так і потужної дії інновацій.

Zemits Bionexis Lite — універсальне обладнання для боротьби з недоліками фігури та целюлітом. Він поєднує в собі 5 методик: вакуумний та механічний масажі, кавітацію, RF-ліфтинг та інфрачервоне випромінювання.

Комплексний протокол цього апарату дає високі приголомшливі результати для корекції фігури. Поєднання кавітації та вакуумно-роликового масажу вважається ефективним комплексом у сфері схуднення, адже це одночасно дія на проблему як зсередини, так і ззовні. Завдяки цьому, клієнту непотрібно проходити лімфодренажні процедури.

Завдяки своїй ефективності, ці методики користуються значним успіхом в клієнтів. Придбавши до свого салону Zemits Bionexis Lite, ви розширюєте свою цільову аудиторію та збільшуєте потік клієнтів.
Zemits Endoluxx Pro — новинка 2023 року, апарат компресійної вібрації, з яким ви проводите якісне 3D моделювання як обличчя, так і тіла. Так, вам не здалось - і обличчя також. Модель має 2 функціональні маніпули для комплексного пропрацювання естетичних проблем: целюліту, гіпертонусу м’язів, в'ялості шкіри, надлишку жирової тканини, затримки токсинів / рідини, вікових змін, а також для спортивного відновлення.

В апарата є змінні ролики для обох маніпул, які комплексно вирішують естетичні проблеми. Мала маніпула має 3 змінні роликові насадки: класичні сфери, середній 3D ролик, маленький 3D ролик. Велика маніпула має: ролики з м'якого силікону для лімфодренажного масажу, ролики з медичного металу для глибинного масажу тканин, ролики з пластику в формі спіралі для підтяжки шкіри, ролики з м'якого силікону з шипами ефективна проти целюліту. Всі ролики легкі в заміні та догляді.
Запрошуємо вас до нашого шоуруму для безкоштовного тест-драйву апаратів Zemits. Це той самий шанс ближче познайомитись з апаратом, оцінити реальні результати та функціонал моделі, поставити всі питання сертифікованому косметологу Zemits.
Огляди апаратів Про технології