Блог укр

Покращуємо ефекти процедур: гідропілінг та rf-ліфтинг

Чи є межа досконалості? Коли справа стосується косметологічних процедур, ми можемо твердо відповісти - ні! Адже б'юті-індустрія постійно розвивається, технології удосконалюються, а косметична індустрія підіймає ефективність процедур.

Сьогодні ми поговоримо про дві процедури - гідропілінг і RF-ліфтинг. Обидві методики стали хітом у своїх нішах. Гідропілінг успішно всколихнув косметологічний світ кілька сезонів тому і впевнено зайняв провідні позиції серед методик очищення та живлення. RF-ліфтинг же давно на практиці довів свою ефективність в ніші anti-age.

Що ж об'єднує ці дві технології, крім неймовірної популярності? Можливість удосконалити процес і поліпшити результат. Але про все по черзі. Почнемо.


Феномен гідродермабразії

Так, по іншому цей процес не назвеш. Адже давно нова технологія не збирала стільки захоплених відгуків та позитивних результатів. Наробивши багато шуму на американському ринку, гідропілінг успішно поширився по салонах та кабінетах світу. У чому ж його секрет?

Трохи про процес

Це високоефективна технологія, спрямована на омолодження та очищення шкіри за допомогою суміші води й повітря. Все полягає в методиці впливу. У спеціальній маніпулі формується міні-вихор з води та поживних речовин, які проникають в клітини. Таким чином, він буквально "змиває" всі токсини та шкідливі речовини. Паралельно дерма також насичується вологою. В результаті процедура має безліч переваг перед іншими видами пілінгу.

Водний розчин проникає навіть в найглибші шари шкіри й забезпечує їм необхідне харчування. Це стимулює оновлення та створення нових клітин. А повітря насичує шкірний покрив киснем і нормалізує процес кровообігу, що призводить до усунення жирових надлишків і якісного очищення.

Після курсу цієї процедури, клієнта чекає гарна, оновлена шкіра, з чистими порами, без прищів і запалень. До того ж методика підходить абсолютно будь-якому типу шкіри, навіть найбільш чутлива і примхлива прийде в захват!


Покращуємо ефект гідропілінгу

За що ж процедуру так люблять клієнти? Її індивідуальний характер. Це можливість підібрати компоненти для вітамінного коктейлю в залежності від особливостей шкірного покриву. Тут вступають в гру спеціальні сироватки, компоненти яких підібрані для розв'язання конкретної естетичної проблеми: вікових змін, розширених пор, пігментації або інших особливостей.

Ми вважаємо, що досконала косметологічна процедура складається з двох частин: апаратної впливу та якісної косметики. Саме тому, щоб підняти гідропілінг на якісно новий рівень, ми створили серію сироваток Zemits Serums. Це формули засновані на натуральних компонентах, не містять алкоголь, мають густу консистенцію та економну витрату. Розгляньмо докладніше кожну сироватку лінії.

⭐️ Zemits HydroClear. Це сироватка вирівнює дрібні зморшки, надає легкий ліфінг-ефект і інтенсивно зволожує шкіру. Її головне завдання - освітлення шкіри. Основні активні компоненти - екстракт бурої водорості кельпа, екстракт розмарину, екстракт гамамелісу віргінського.


⭐️ Zemits SalicPure. Ідеальний варіант для проблемної, жирної шкіри. Це глибоке очищення та активне відлущування ороговілих частинок шкіри. З цими завданнями справляються саліцилова кислота, екстракти кори верби, алое вера, кореня куркуми й кореня імбиру. Потужний шліфуючий і заспокійливий комплекс.


⭐️ Zemits OXYTIGHT. Потужна синергія пептидів і гіалуронової кислоти для боротьби зі зморшками, а також глибокого зволоження шкіри та поліпшення її еластичності. Формула також очищує шкіру від вільних радикалів. Це основа омолоджуючого догляду для гідропіллінгу.

Для тих, хто хотів би якісно випробувати цю лінійку або підібрати натуральний догляд для своїх клієнтів - у нас діє акція! Купуйте тріо еліксирів молодості за акційною ціною!

RF-ліфтинг зупиняє час

RF-ліфтинг вже давно себе зарекомендував, як ефективний спосіб проти вікових змін. Глибокі зморшки, в'ялість та провисання контурів - все це можна виправити за допомогою цієї технології.

Технологія апаратного ліфтингу цього типу ґрунтується на радіохвильовому впливові на поверхню епідермісу. Це точковий вплив радіохвиль, які глибоко прогрівають не тільки поверхню шкіри, але й внутрішні шари. Глибокий розігрів руйнує жирові клітини, прискорює обмінні процеси в клітинах та розширює судини. Але головна перевага методу - активний вплив на волокна колагену, процедура скорочує розтягнуті волокна, повертаючи тонус та пружність шкіри.


Як же поліпшити й без того результативну методику? Додати до неї спеціальний гель! Забудьте про звичайні гелі-провідники, адже у нас з'явилася новинка - гель для RF-ліфтингу з гіалуроновою кислотою Zemits HyaTight

Спеціально створена формула не тільки глибше проводить RF-хвилі, а й додатково мінімізує неприємні відчуття під час процедури. Це гель має комплексну дію, заспокоюючи та насичуючи шкірний покрив корисними елементами після сеансу - це гладка, шовковиста і підтягнута шкіра.

Повністю натуральна формула складається з активних речовин, які зволожують і живлять шкірний покрив: гіалуронова кислота, екстракт фукуса, вітамін В3, екстракт кореня солодки. А пантенол займається відновленням і регенерацією після активного впливу променів. Цей новий б'юті-помічник Вам точно стане в пригоді!

Zemits 4