Блог укр

5 маркерів старіння: RF-ліфтинг приходить на допомогу

Zemits / Блог 

Кожна клієнтка хоче зберегти свою молодість як  найдовше. Це стосується як 20-річних дівчат, так і 50-літніх жінок. У цьому прагненні всі рівні та, дивлячись в дзеркало годинами, прискіпливо шукають кожну нову дрібну зморшку або залом.

Багато хто думає, що вікові зміни до них прийшли "набагато раніше", ніж до подруги/співробітниці/сусідки/родички. Але професійний погляд косметолога може легко визначити, на якій ділянці шкіри відбулися зміни. Адже існують певні маркери зовнішнього вигляду, які видають вік.

Сьогодні ми хочемо поговорити про 5 таких маркерів і технологію, яка здатна їх виправити. Почнемо.


Маркер №1: носо-губні складки

Міміка чи вік? На це питання складно відповісти, адже тут діє і те і те. Найчастіше перші зміни приносить міміка, адже ця зона найчастіше деформується під час спілкування: сміх, плач, усмішка, гнів, — все залишає слід на цій ділянці. Наші природні лінії, які проходять від куточків рота до крил носа. У молодості в клітинах шкіри досить колагенових волокон, щоб вирівнювати ці лінії в спокійному стані. Але ось з віком відбувається ефект "вигину паперу": якщо ми постійно складаємо шкіру, на ній неминуче з'являться зморшки.

І це ті зміни, яких складно уникнути, не можна ж собі заборонити посміхатися? Звичайно існують додаткові чинники, які можуть погіршити та прискорити появу носо-губних складок. Сюди належить:
  • Збільшення маси тіла і збільшення об’єму щік. Гравітаційно велика маса буде чинити більший тиск, ну і заломи будуть глибшими.
  • Поганий режим. Замало сну, неправильна поза сну, куріння, стрес — все це негативно впливає на стан шкіри.
  • Активний ультрафіолет. Тут без коментарів, фотостаріння ще ніхто не скасовував.
  • Різке схуднення.
  • Сухість шкіри.


Маркер №2: мішки та кола під очима

Очі — одна з перших рис, на які люди звертають увагу під час розмови. Темні кола під очима аж ніяк не додають молодості, роблять погляд згаслим, млявим, неживим. Погана шкіра під очима навіть красуню перетворить в нащадка графа Дракули.

Все це звичайно жарти, але шкіра під очима особливо тонка і потребує якісного, систематичного догляду. А сучасні реалії такі — наші очі перебувають у постійному напруженні: комп'ютер, телефон, читання/перегортання стрічки в темряві. Все це позначається на шкірі навколо очей і додає віку.

Маркер №3: блякла, нерівна, землиста шкіра

Гарна шкіра — це не тільки результат якісного догляду, а й молодості. Згодом поділ клітин уповільнюється, як і синтез білків молодості — колагену та еластину.

Додатково впливають негативні фактори, які ми описували вище. Але факт залишається фактом, поганий рельєф, лущення, тьмяність, сухість — все це також додає вік і сигналізує косметологу про вікові зміни.


Маркер №4: зморшки на шиї

Всі жінки знають, що вік завжди видає шия. І до яких би хитрощів не вдавалися пані, щоб зробити шкіру обличчя молодшим — шия завжди безжально вказує на цифри.

До речі, "кільця Венери" з'являються не тільки від віку, але і внаслідок неправильної постави, недостатнього догляду за шкірою шиї, генетики. У цій зоні шкірний покрив особливо тонкий, не має достатньої кількості сальних залоз для захисту і дуже швидко реагує на неприємні зовнішні чинники.

Маркер №5: зморшки в зоні декольте

У цій ситуації, декольте і шия — своєрідні "подруги по нещастю", адже зміни до них приходять набагато раніше, ніж до інших зон шкіри. Все через тонкість та малу кількість сальних залоз — у шкіри просто немає чим захищатися від сонця, холоду, вітру, токсинів.

До того ж про неї часто забувають і не доглядають досить ретельно. В молодості — такого варіант підходить, але для жінок старшого віку — о, таких дій краще не допускати.


Фракційний RF-ліфтинг приходить на допомогу

Якщо клієнти приходять до вас зі скаргами саме на ці зміни — то ось один з кращих варіантів, які ви можете запропонувати. Це курс anti-age процедур на апараті фракційного RF-ліфтингу Zemits CrystalFrax. У чому переваги такого приладу:
  • Значні результати. Головна перевага фракційного RF-ліфтингу в дуже швидкому прогріванні обраної зони до потрібної температури, в порівнянні з традиційним RF-ліфтингом. Так, процес синтезу колагену та еластину запускається набагато швидше.
  • Розширена комплектація. У наборі до апарату йдуть три насадки: одна для класичного мультиполярного RF-ліфтингу і дві безголкові для фракційного RF-ліфтингу. Тому Zemits CrystalFrax підходить для вирішення широкого спектра естетичних проблем і для клієнтів різного віку.
  • Функціональність. Апарат працює у двох режимах: постійному та імпульсному. Також SMART система дозволяє налаштувати часовий проміжок RF-дії.

До того ж ця модель компактна, не займає багато місця і має відмінну окупність. Zemits CrystalFrax працює як по обличчю, так і по тілу, допомагаючи коригувати вікові зміни та запускати активні процеси внутрішньоклітинної регенерації.

Запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв цієї моделі, адже переконатися можна тільки на своєму досвіді! Це ваш шанс поставити всі питання, оцінити результати та прийняти обдумане рішення. Залишайте вашу заявку, ми чекаємо в гості!


Zemis 2