Блог укр

Чи дійсно правильно підібрана апаратна косметика може поліпшити результат процедури?

Zemits / Блог 

Косметологія — не просто сфера краси та здоров'я, це неймовірно складна індустрія, де кожен елемент взаємопов'язаний. А косметолог — не просто милий майстер, але справжній профі, який знає безліч способів, як зробити клієнтів гарнішим.

Можна сказати, що успіх майстра залежить тільки від якості апаратів та особистих навичок. Але все набагато глибше. Апаратна косметика — це левова частка будь-якого б'юті-процесу і від неї теж залежить кінцевий результат процедури.

Сьогодні ми поговоримо про типи косметики, її можливості та переваги в апаратній косметології. На що звертати увагу, які процедури неможливі без цієї такої важливої ​​деталі? Поїхали.


Професійна косметика для косметологів: типи виробників

Сучасний ринок б'юті індустрії переповнений. Яскраві каталоги, реклами  — очам є де розбігтися. Але якщо залишити всю яскравість та маркетинг, всіх виробників можна поділити на три категорії.

Лабораторії розробок. Це компанії, робота яких сконцентрована на створенні нових формул та інгредієнтів. Пошук інновацій, який не завжди закінчується успіхом. Але якщо так — лабораторії продають формулу іншим брендам або ж отримують дивіденди з проданої продукції.

Косметологічні бренди. Це великі компанії, які займаються розробкою косметики з нуля. Усередині розробляється формула, вона ж тестується та випускається на ринок.

Великі виробники. Це заводи, які в промислових масштабах замішують та готують інгредієнти. Зазвичай з таким заводом співпрацює відразу кілька виробників.

Саме від цих особливостей компанії залежить і ціна, і склад, і цінність косметологічного продукту.


Чому правильно підібрана косметика підсилює результат процедур?

Тепер перейдемо до переваг вузькоспеціалізованої косметики. Чому вона краще універсальної?

Бренд бере до уваги потреби та бажання клієнтів. Такий виробник стежить за трендами та відстежує найактуальніші процедури, підлаштовуючи косметику під запити реальних клієнтів-косметологів.

Натуральні компоненти. Адаптовані косметологічні формули завжди максимально натуральні, адже ефект від їх використання видно вже після першої процедури. Якщо клієнту недостатньо зволоження або живлення в догляді — це відразу відчується. Тому компанії прагнуть доводити мікс компонентів до ідеалу.

Адаптований склад. Сироватку для гідропіллінга випускають з урахуванням особливостей процедури. Вона не забиває механізм, не осідає на насадках та маніпулах. Тривале тестування сумісності обладнання та косметики дозволяє запобігти майбутнім проблемам.

Покращений результат. Мета апаратної косметики — не тільки адаптуватися до процедури, але і поліпшити її. Синергія всіх компонентів має певну мету. Наприклад, наш гель для RF-ліфтингу Zemits HyaTight створений для того, щоб глибше й ефективніше проводити RF-хвилі. Він також мінімізує хворобливі відчуття і зволожує шкіру. У його склад входить гіалуронова кислота, екстракт кореня солодки, екстракт фікуса пухирчастого, пантенол. Це потужний комплекс для насичення та тонізації роздратованої шкіри. В результаті клієнта чекає комфортна, вдосконалена процедура та сяюча, здорова шкіра.


Трендова апаратна косметика для професіоналів

Зараз більшу популярність має процедура гідропіллінга. Це подвійний вплив на шкіру — не тільки очищення від забруднень і ороговілих частинок, але й глибоке насичення корисними речовинами.

Тому ми створили дві сироватки для гідропілінгу та одну для кисневої мезотерапії. Вони допомагають підбирати косметологу індивідуальний догляд для різних типів шкіри. Як діє серія сироваток Zemits Serums:

SalicPure. Мікс корисних речовин для жирної шкіри, схильної до акне. Сироватка звужує та очищає пори, заспокоює почервоніння й висипання. В її складі є такі корисні речовини як екстракти кореня куркуми та імбиру, алое вера і саліцилова кислота.

OXYTIGHT. Ідеально підходить для вікової шкіри. У складі є гіалуронова кислота та пептиди, які надають ліфтинг-ефект. Формула захищає клітини шкіри від вільних радикалів.

Zemits HydroClear. Освітлююча та зволожуюча сироватка, яка підтягує контури обличчя. Основні активні компоненти — екстракт бурої водорості кельпа, екстракт розмарину, екстракт гамамелісу віргінського.


Вакуумний масаж нового рівня

Ну і як не згадати про новинку зимового сезону! Zemits DazzleSkin — це поживна, легка олія, яка посилює ефект таких лімфодренажних методик як вакуумний масаж, вакуумно-роликовий масаж, вакуумно-роликовий масаж з RF-ліфтингом.

Це ідеально збалансована формула натуральних олій, яка не тільки забезпечує легке ковзання апарату або масажера, але ще максимально насичує шкіру корисними елементами та антиоксидантами. До її складу входять:
  • Олія аргана.
  • Олія граната.
  • Олія шипшини.
  • Олія виноградних кісточок.
  • Олія пінника лугового.
  • Олія солодкого мигдалю.

В целюліту та сухості шкіри немає шансів!

Апаратна косметика — майбутнє індустрії, це потужний механізм, який в рази підсилює результати процедур. Ми в Zemits це розуміємо, як ніхто інший. Створюючи інноваційні, сучасні апарати, ми хочемо, щоб наші клієнти були забезпечені тільки найкращими продуктами, в тому числі адаптованою під їхні потреби косметикою.

Разом з Zemits до успіху та краси!
Цікаве для власників косметологічного бізнесу Огляди апаратів