Блог укр

Гідропілінг: очищаємо, омолоджуємо, насичуємо

Zemits / Блог 

В косметологічній сфері всі технології діляться на три групи. Перші — перевірена десятками років база, яка відмінно показує себе в боротьбі з естетичними недоліками. Другі — технології, які винайшли зовсім недавно, але вони не виправдали очікування косметологічного світу. І треті — інновації, які відкрили зовсім недавно, але встигли себе проявити й завоювали популярність по всьому світу.

Про одну методику з останньої групи ми сьогодні й поговоримо. А саме про гідропілінг — його процес, переваги, середні ціни на процедуру в Україні й топові апарати.

Сьогодні у нас на огляді топова методика подвійної дії. Поїхали.


Як проходить процедура гідропілінгу?

Суть процедури полягає в подвійному, делікатному впливі на шкіру обличчя. Це очищення, яке відбувається за допомогою насадки маніпули й вакуумного тиску. Також це насичення — оскільки процедура проводиться на спеціальній сироватці, яка вирішує естетичні проблеми клієнта. Це може бути звуження пор, відбілювання дерми, максимальне зволоження та ін.

Високоефективна процедура для очищення й омолодження обличчя за допомогою синергії рідини й повітря. Зі шкіри буквально "здуваються" всі забруднення, чорні цятки й токсини.

Водночас шкірний покрив максимально насичується вологою й корисними речовинами. Тому що, під час процедури гідропілінгу активні елементи впливають на шкіру, оновлюючи волокна й стимулюючи синтез нових клітин. Вакуум, своєю чергою, прискорює процес внутрішнього кровообігу й насичує клітини молекулами кисню.

Така комплексна процедура :
  • Попереджає появу прищів і чорних цяток.
  • Піднімає тонус шкіри, повертаючи їй красу й здоровий колір.
  • Стимулює внутрішньоклітинні процеси регенерації.
  • Очищає шкіру від відмерлих, ороговілих клітин й пилу.

Результати гідропілінгу



Переваги процедури гідропілінгу

Гідропілінг всього лише за три місяці завоював косметологічний ринок США, а пізніше — і усього світу. Чому косметологи полюбили цю процедуру?

1. Універсальність. Завдяки делікатному впливу міксу води й повітря, технологія підходить для будь-якого типу шкіри, навіть для вікової й чутливої.

2. Індивідуальний характер кожної процедури. Завдяки різним апаратним сироваткам, косметолог підбирає варіативний мікс для кожної окремої ситуації.

3. Атравматичність. Чиста шкіра без неприємних відчуттів й болю. Сеанс за 7-8 хвилин очищає дерму без червоних плям та ран.

4. Одночасний вплив на різних рівнях. Технологія працює як з епідермісом, так і з дермою.

5. Не потрібна спеціальна підготовка до процедури. Пацієнти можуть повернутися до свого звичайного життя (включаючи нанесення макіяжу) відразу після сеансу. Після процедури пацієнти помітять зменшення видимих ​​пор і тонких ліній з поліпшеною текстурою шкіри, пружністю і яскравим, сяючим кольором обличчя.

6. Всесезонність. Завдяки характеру свого впливу, аквапілінг позиціонує себе як процедура, яку можна проводити круглий рік.

7. Комбінування з іншими етапами догляду. Гідропілінг покращує проникність мембран клітин. Після процедури шкірний покрив вбирає та більш активно взаємодіє з іншими апаратними методиками й косметологічними засобами.

Саме тому гідродермабразія стала улюбленою процедурою багатьох косметологів та радує їх постійним потоком клієнтів.


Популярність гідропілінгу на косметологічному ринку України

Процедура за останні кілька років стала топовою методикою у сфері очищення.
Її основні показання до застосування:
  • Пігментні плями.
  • Зморшки.
  • Шрами постакне.
  • Сліди від опіків.
  • Надмірна сухість шкіри.
  • Землистий колір й рельєф.
  • Розширені пори та чорні точки.
Причому процедуру проводять як по обличчю, так і в зоні шиї та декольте.

Ціни на процедуру Гідропілінг

По Києву ціна на один сеанс гідропілінгу обличчя варіюється від 600 грн до 1500 грн і обличчя + шия + декольте 1200 грн - 2000 грн. Звичайно ж, ціна курсу залежить й від косметики, на якій працює косметолог.

Компанія Zemits, як ніхто інший, розуміє, що правильні інновації змінюють світ, в тому числі та косметологічний. Гідропілінг — та процедура, яка необхідна кожному косметологу у своєму "арсеналі послуг". Саме тому ми пропонуємо своїм клієнтам цілий ряд моделей апаратів аквапілінгу.

Zemits HydroLuxx — обладнання для гідропілінгу і кисневої мезотерапії останнього покоління. Це синергія двох методик з догляду та очищення шкіри. Стильний, функціональний, він укомплектований вісьмома насадками для поліпшення результатів процедур:
  • Ruffle Peel: дві насадки різних розмірів для пілінгу.
  • Spiral Deep: дві насадки різних розмірів для очищення.
  • Dual Forte: два гідро-алмазні насадки великого формату.
  • Dual Sense: два гідро-алмазні насадки маленького формату.
Вони забезпечують різну глибину очищення і шліфування шкіри. Ідеальний варіант для розширення прейскуранта і залучення нових клієнтів.


Zemits Eau Sante — апарат гідродермабразії й водневого пілінгу H2O2. Повністю закриває всі потреби косметолога з очищення та догляду за шкірою. 6 функцій в одному обладнанні — це косметологічний комбайн сучасного б'юті-майстра, який йде в одну ногу з трендами:
  • Гідродермабразія.
  • Ультразвуковий скрабінг.
  • RF-ліфтинг.
  • Киснева мезотерапія.
  • Ультразвукова терапія.
  • Кріотерапія.
Разом з цим апаратом косметолог створює комплексні протоколи впливу, чим піднімає не тільки загальний позитивний ефект від курсу, а й середній чек салону.


Zemits Marcel — не тільки високопродуктивний, але й стильний апарат, який стане прикрасою будь-якого салону або кабінету краси. Він піднімає бізнес на якісно новий рівень, поєднуючи інноваційні технології та приголомшливий дизайн в одному неймовірному пристрої. 6 сучасних методик з догляду, очищення й підтяжки шкіри до ваших послуг разом з Zemits Marcel!


Ці красені підкорили ваше серце, чи не так? Зараз ми змусимо битися його ще швидше!

Не втрачайте свій шанс! Адже це ідеальний момент, щоб не тільки обігнати конкурентів, а й підняти бізнес на новий рівень, залучаючи та радуючи клієнтів!

Пам'ятайте, з Zemits ви завжди на крок попереду. Разом ми досягнемо вершини!
Zemitrs 3