Блог укр

Огляд Zemits DermeLuxx — новий апарат технології HydroDiamond™ й кисневої мезотерапії

Постійний розвиток — наше основне правило. Рухаючись вперед, ми створюємо косметологічні апарати для обличчя, удосконалюючи вже існуючі методики, роблячи їх краще, якісніше, могутніше.

Обладнання технології HydroDiamond™ та кисневої мезотерапії Zemits DermeLuxx — новинка зимового сезону 2021 та наша гордість. Ми створили повнофункціональний пристрій, яке об'єднало в собі три трендових методики.

Про нього ми сьогодні й розповімо. Принцип дії? Переваги нового пристрою для клієнтів? А що в ньому оцінили косметологи? Все по черзі.


Синергія технології HydroDiamond™ кисневої мезотерапії та кріотерапії

Апарат DermeLuxx — синергія трьох методик: технології HydroDiamond™, кріотерапії та кисневої мезотерапії. Це делікатне очищення, живлення й тонізація шкірного покриву, які в комплексі приносять клієнтам приголомшливі результати. Зараз розповімо про кожну детальніше.

Технологія HydroDiamond™. Технологія, яка підкорила косметологічну сферу своєю ефективністю. Цей подвійний вплив:
  • Очищення за допомогою ваккумно-рідинної маніпули. Вона делікатно відлущує ороговілий шар шкіри, ніжно очищає пори від забруднень й зайвого себума.
  • Живлення. В процесі використовуються спеціальні живильні сироватки, які насичують клітини корисними речовинами. Другий ефект має індивідуальний характер, оскільки сироватку косметолог підбирає під естетичну проблему клієнта: для сухої, чутливої, вікової чи жирної шкіри.
Саме завдяки такому комплексному результату, багато клієнтів люблять технологію HydroDiamond™.

Киснева мезотерапія. Етап зволоження, який проводять за допомогою кисневого пістолета й кисневих сироваток. Процес глибоко живить клітини, зменшує подразнення та почервоніння, прискорює циркуляцію крові та лімфи. Універсальна методика показана для:
  • Жирної та комбінованої шкіри, схильної до утворення камедонов.
  • Гіперпігментації, пігментації й рубцях постакне.
  • Неглибоких зморшках і заломах.
В результаті клієнтів чекає свіжа, зволожена, здорова шкіра.

Кріотерапія. Охолодження тканин показує прекрасні результати: технологія заспокоює запалення, прискорює клітинний метаболізм, стимулює кровообіг і лімфообіг Ця методика — завершальний етап протоколу процедури на Zemits DermeLuxx, яка стимулює й омолоджує шкіру. Вона показана при:
  • Набряклості, в'ялості шкіри обличчя.
  • Пігментації та землистості шкірного покриву.
  • Втрати тонусу.
  • Зниження тургору.


Еволюція технології HydroDiamond™ від Zemits

Еволюція аквапілінгу від Zemits — це процедури ще ефективніші та якісніші. Поєднавши три методики під одним корпусом, компанія створила апарат, який має універсальну клієнтську аудиторію, надає комплексні протоколи процедур і економний. Переваги апарату технології HydroDiamond™ та кисневої мезотерапії для косметолога:

1. Популярність. Ці процедури — тренди останніх декількох сезонів й вони не збираються втрачати свою актуальність. Завдяки делікатній дії, протоколи апарату Zemits DermeLuxx можна проводити в будь-який час року, вони комфортні й показують круті результати.

2. Прибутковість. Апарат надає як моно-процедури, так і комплексні протоколи послуг, розширюючи прейскурант. Таким чином косметолог піднімає середній чек процедури й салону. До того ж розширюючи спектр своїх послуг, він автоматично розширює свою цільову аудиторію. А з Zemits DermeLuxx до вас прийдуть клієнти будь-якого вікового діапазону, без обмежень.

3. Три в одному. Три методики дозволяють опрацьовувати великий спектр проблем як вікової шкіри, так і юнацької, схильної до акне і висипань. І навіть чутлива, суха шкіра оцінить нескінченне зволоження й делікатний догляд.

4. Менше сироватки. На відміну від традиційних технологій HydroDiamond™, які вимагають великого використання сироватки, під час процедури DermeLuxx вимагає в 10 разів менше сироватки, що допомагає керувати витратами та досягати ще кращих результатів.

5. Якісна комплектація. У набір входять всі необхідні елементи для якісного проведення процедур:
  • Маніпула для технології HydroDiamond™.
  • 2 набори алмазних насадок: 100, 150, 200.
  • Набір пластикових насадок для делікатної технології HydroDiamond™.
  • Фільтр для збору рідини.
  • Захисний фільтр.
  • Пістолет для кисневої терапії.
  • Маніпула для кріотерапії.
  • Протоколи процедур.

Маючи такий набір ви готові вирішити будь-яку проблему клієнта, чи не так?


Переваги апарату технології HydroDiamond™ та кисневої мезотерапії для клієнтів

У чому ж секрет любові клієнтів до цього апарату?

1. Ефективність. Комплексний протокол процедур здатний вирішувати широкий спектр естетичних проблем: починаючи зайвим виділенням себуму та закінчуючи віковими зморшками та заломами. Повний курс процедур піднімає тонус шкіри, прискорює процеси регенерації та омолодження. Це прискорення струмів крові й лімфи, що позитивно впливає на шкірний покрив.

2. Неінвазивний. Рішення проблем, не вдаючись до шприца, скальпелю й анестезії. Діючи ззовні, апарат дає приголомшливі результати, при цьому не травмуючи шкіру. Сеанси можна проводити й в будні, адже реабілітаційного періоду теж немає.

3. Універсальність. Оскільки ці процедури спрямовані на делікатне зволоження, очищення і тонізацію, у них практично немає протипоказань і підходять для різних типів шкіри.

4. Тривалий ефект. Комплексна дія трьох методик не тільки покращує стан шкіри, але і запускає внутрішні процеси відновлення і метаболізму. Так що результати ще довго будуть радувати око клієнтів.


Запрошуємо вас на тест-драйв апарату технології HydroDiamond™ та кисневої мезотерапії!

Ну і приємний бонус в кінці. Купівля нового апарату — завжди хвилююче, ми це розуміємо. Щоб допомогти вам протестувати незнайому технологію, ми пропонуємо вам БЕЗКОШТОВНИЙ тест-драйв. Це відмінна можливість поставити всі питання косметологу-експерту бренду Zemits, випробувати на собі результат й уточнити всі нюанси.

Тільки так можна підібрати дійсно потрібний та якісний апарат.
Огляди апаратів Про технології