Блог укр

Гідропілінг — протоколи процедури від Zemits

Zemits / Блог  

Зима - час гідропілінгу! Ми з упевненістю це заявляємо, тому що ця процедура не тільки очищає, але й насичує шкіру такими необхідними в цю холодну пору року корисними речовинами.

Але що якщо гідропілінг посилити ще кількома технологіями та створити комплексний протокол? Саме про це наша сьогоднішня стаття! Розглядаємо апарати гідродермабразії від Zemits та протоколи процедур, які найкраще підійдуть для ваших клієнтів.

Як відбувається процедура гідропілінгу?

Суть процедури полягає у потрійному впливі на шкіру обличчя. Це відлущування ороговілого шару клітин, яке відбувається за допомогою абразивної насадки, це очищення пор від забруднень за допомогою вакуумного тиску та насичення глибоких шарів шкіри активними елементами за допомогою сироватки. До того ж ефект процедури індивідуальний, оскільки косметолог підбирає сироватку для вирішення конкретного завдання: вікових змін, розширених пор, пігментації або інших особливостей.

Індивідуальний протокол для кожного! Цей плюс особливо цінується серед клієнтів, оскільки процедуру адаптують спеціального під них. Створюючи професійне обладнання, ми подбали про створення серії апаратної косметики Zemits Z-Serums, яка покращить ефект гідропілінгу.

Zemits HydroClear. Освітлююча та зволожуюча сироватка, яка підтягує контури обличчя. Добре працює з віковими акне. Основні активні компоненти – екстракт бурої водорості Кельп, екстракт розмарину, екстракт Гамамеліса віргінського.

SalicPure. Мікс корисних речовин для жирної шкіри, схильної до акне. Сироватка звужує та очищає пори, заспокоює почервоніння та висипання. У її складі є такі корисні речовини як екстракти кореня куркуми та імбиру, алое віра та саліцилова кислота.

Аквапілінг — високоефективна процедура для очищення та омолодження обличчя за допомогою синергії рідини та повітря. Зі шкіри буквально "здуваються" всі забруднення, чорні цятки і токсини. Водночас шкірний покрив максимально насичується вологою та корисними речовинами.


Конкретні протоколи процедур by Zemits

Тепер перейдемо від теорії до практики. Розглянемо кілька прикладів з урахуванням конкретних моделей.

Zemits HydroLuxx — обладнання для гідропілінгу та кисневої мезотерапії останнього покоління. Це синергія двох методик з догляду та очищення шкіри. Стильний, функціональний, він має повний комплект насадок для покращення результатів процедур:
  • Ruffle Peel: дві насадки різних розмірів для пілінгу чутливої ​​шкіри.
  • Spiral Deep: дві насадки різних розмірів для очищення пор.
  • Dual Forte: два гідроалмазні насадки великого формату.
  • Dual Sense: два гідроалмазні насадки маленького формату.

Оскільки тут всього у функціоналі 2 технології, логічно, що протокол складається з двох етапів: очищення за допомогою гідродермабразії та насичення шкірного покриву киснем та корисними речовинами.


Тепер перейдемо до трьохетапного протоколу. DermeLuxx — синергія трьох методик: технології HydroDiamond™, кріотерапії та кисневої мезотерапії. Це делікатне очищення, насичення та тонізування шкірного покриву, які в комплексі приносять клієнтам приголомшливі результати. Зараз розповімо про кожну детальніше.

⭐️ Технологія HydroDiamond™. Технологія, яка стала наступним етапом розвитку методики гідропілінгу, очищення за допомогою вакуумно-рідинної маніпули. У процесі використовуються спеціальні живильні сироватки, які насичують клітини корисними речовинами. У чому відмінність від стандартного протоколу гідропілінгу? Тут сироватка наноситься безпосередньо на шкіру, не заливається у колбу.


⭐️ Киснева мезотерапія. Етап зволоження, який проводять за допомогою кисневого пістолета та кисневих сироваток. Процес глибоко живить клітини, зменшує подразнення та почервоніння, прискорює мікроциркуляцію.

⭐️ Кріотерапія. Охолодження тканин показує чудові результати: технологія заспокоює подразнення та запалення, прискорює клітинний метаболізм, стимулює кровотік та та роботу лімфатичної системи. Ця методика стимулюючим та омолоджуючим етапом протоколу на Zemits DermeLuxx.

У результаті ми отримуємо процедуру, яка очищає, зволожує, наповнює киснем та тонізує.


Ну а як щодо "важкої артилерії" — апаратів, які поєднують по 6 косметологічних технологій?

Zemits Marcel — це інноваційний косметологічний комбайн, який поєднав під стильним корпусом шість б'юті-технологій. Він забезпечує повний комплекс процедур очищення, омолодження та догляду. Який протокол підійде для зимового періоду із цим апаратом:

⭐️ Розкриття пор. Це попередній етап, який посилить наступний етап глибокого очищення пор. Проводимо термотерапію з маніпулою у режимі HOT.

⭐️ Очищення. Другим етапом проводимо гідропілінг, гідроочищення підготує шкіру до подальших anti-age методик, очищує та звужує пори. Вакуумний масаж посилює кровообіг, що також підтягує шкіру та покращує її еластичність.

⭐️ Насичення. Завдяки методиці фонофорезу, косметолог може запропонувати своїм клієнтам впровадження активних компонентів у глибинні шари шкіри. Все завдяки ультразвуковим хвилям, які роблять мембрани клітин еластичнішими.

⭐️ Тонізація. Ну і насамкінець, завершальний етап — "підбадьорлива" кріотерапія, яка прискорює кровообіг, піднімає тонус і еластичність шкіри.


Давно мрієте про процедуру гідропілінгу у своєму салоні? Пора втілювати ці мрії в реальність. Але спочатку ми пропонуємо вам пройти безкоштовний тест-драйв, щоб точно зрозуміти які процедури потрібні у вашому прейскуранті.

Це також можливість отримати всі відповіді та оцінити реальний результат методики!



Огляди апаратів Про технології