Блог укр

Всі можливості комбайнів в косметології

Апаратна косметологія стала тим ривком, який кардинально змінив б'юті-індустрію. Це горизонт нових можливостей, який знавці оцінили.

Сьогодні, щоб залишитися "на гребені хвилі" своєї індустрії, потрібно постійно розвиватися. Варто трохи забаритися й втратити якийсь тренд - і все, клієнти пішли до швидшого та гнучкішого конкуренту. Це повинні розуміти як новачки б'юті-сфери, так й досвідчені професіонали. Адже успіх - це постійний рух.

У цій статті ми хочемо поговорити про апарати, які змінили підхід до regsdks професійного обладнання - про косметологічні комбайни. У чому плюси такої покупки? Як обрати правильну модель з необхідним функціоналом? Інтеграція нових процедур в прейскурант? Про все по порядку.


Як апарат допомагає заробляти більше?

Розширення - це завжди збільшенні прибутку. Це стосується як появи нової аудиторії клієнтів, так і збільшення середнього чека за комплексні послуги. Але давайте розглянемо на реальному прикладі.

Візьмемо нашу топову модель в цьому векторі - Zemits Verstand. Його стандартна ціна - 58 000 гривень. Він поєднує в собі:
  • RF-ліфтинг.
  • Алмазну мікродермабразію.
  • Безін'єкційну мезотерапію.
  • Електропорацію зони під очима.
  • Ультразвуковий скарбер.
  • Вакуумну терапію.
  • Кисневу мезотерапію.
  • Кріотерапію.

А ось можливі комплексні протоколи, які він може проводити:
  • "Anti-age". Алмазна мікродермабразія + RF-ліфтинг + мезотерапія з індивідуально підібраною сироваткою.
  • "Зволоження в'ялості". Ультразвукова чистка + RF-ліфтинг + сеанс кріотерапії + мезотерапія.
  • "Зменшення пігментації". Алмазна мікродермабразія + мезотерапія на основі освітлюючої сироватки.
  • "Лімфатична стимуляція". Ультразвукова чистка + вакуумний масаж + кисневе зрошення.
  • "Зволоження сухості". Безін'єкційна мезотерапія з глибоко зволожуючими компонентами + кисневе зрошення.
А ось приблизні актуальні ціни, які встановлюють салони Києва:
  • Ультразвукова чистка - в діапазоні 300-500 грн.
  • РФ-ліфтинг - 400-500 грн.
  • Алмазна мікродермабразія - 300-500 грн.
  • Мезотерапія. В залежності від зони та косметики, на якій працює косметолог - 900-2 000 грн.


Виходить, що приймаючи 3-4 клієнти на протокол anti-age в день, майстер може заробляти більше 5-6 тисяч гривень! Окупність комбайна при таких умовах становить не більше двох тижнів. Вигідно?

Як обрати косметологічний комбайн?

Тепер зупинімося на критеріях, які відрізняють якісний апарат від посереднього.
1. Правильне співвідношення ціни до якості.
Сучасний покупець здатний загубитися в розмаїтті моделей на актуальному б'юті-ринку. В Україні представлені різноманітні варіанти - від міжнародних топових брендів до представників азіатського мас-маркету. Розглянемо кожен більш детально, адже якщо виділяти за критеріями, можна сформувати 3 основні групи.

  • Перші - це міжнародні преміальні бренди, відомі у всьому світі. Їх продукція не тільки якісна, але й дорога. Тут головне - правильно прорахувати, за скільки часу окупиться така інвестиція.
  • Другі - сегмент представників азійського ринку. Вони виготовляють апарати вартістю 200-300 доларів. Деякі недобросовісні виробники явно копіюють успішні моделі інших компаній. Але тут важливий момент - фокусуючись на зовнішньому вигляді таких копій, вони не приділяють достатньо уваги "начинці". В підсумку, спокусившись таким "ласим шматочком" за низькою ціною, покупець бере на себе ризики, в тому числі й відповідальність за здоров'я клієнта.
  • І треті компанії - відома "золота середина". Це як міжнародні, так і локальні бренди, які поєднали в своєму обладнанні гарну якість, результативність та доступну ціну для українського споживача. В цьому випадку, покупець не переплачує за корпоративну орду працівників та гучне ім'я.
Завжди розглядайте все за і проти.


2. Тест-драйв та навчання

Досвідчений косметолог обирає не тільки гарну картинку. Перш ніж купити, Ви повинні обов'язково переконатись в ефективності та безпеці апарату. Виробники, розуміючи це, надають можливість особистого тест-драйву. У шоу-румі або виставковому центрі - оцініть роботу приладу абсолютно безкоштовно.

Але як же освоїти весь функціонал обладнання? Тільки пройти навчання під керівництвом знаючого фахівця. Бренди надають безкоштовний курс опановування функціоналом разом з досвідченими косметологами. Отримавши в кінці іменний сертифікат, Ви зможете точно сказати, що дійсно в цьому розумієтесь.

3. Гарантійне та післягарантійне обслуговування

Ламається все, навіть найякісніші вироби. У будь-якому випадку гарантійна підтримка дуже важлива, вона забезпечує Вам допомогу професіоналів. Зазвичай, компанії надають 1 рік, але деякі, піклуючись про клієнтів, дають розширену гарантію на 2 роки та довічну постгарантійну підтримку. Це означає, що Ви не тільки можете звернутися в офіційний сервісний центр протягом двох років, а й після, в будь-який час отримати містку та якісну консультацію.

4. Маркетингова підтримка

Придбання обладнання - це тільки частина завдання. Нові послуги ще необхідно інтегрувати в процес, залучити нових клієнтів. Сучасні виробники це розуміють. Тому деякі бренди надають унікальний пакет послуг, в який входить й маркетингова підтримка. Наприклад, Zemits пропонує:
  • Доступ до закритого маркетинговому порталу.
  • Друковані матеріали для салону або кабінету.
  • Промо-відео й відео-навчання.
  • Відео, пости та фотографії для соціальних мереж.

Zemits Verstand — ідеальний помічник для Вашого бізнесу!

Зараз саме час для активного розвитку косметологічного бізнесу. І Zemits Verstand Вам в цьому допоможе! Цей сучасний косметологічний комбайн здатний вирішити цілий спектр естетичних проблем. Апарат поєднує 8 трендових процедур по догляду і омолодження шкіри.
У чому його переваги?
  • Багатофункціональність. Об'єднуйте різні протоколи процедур в один ефективний комплекс. Це не тільки поліпшить кінцевий результат, а й збільшить суму середнього чека.
  • Ергономічність. Все маніпули розташовані з оптимальним комфортом для косметолога, легко лежать в руці, зручні навіть під час тривалого використання.
  • Економічність. Хоча комбайн - агрегат й дорогий, він коштує менше, ніж моно прилади окремо. До того ж багато великих компаній пропонують вигідні умови розстрочки. Наприклад, компанія Zemits надає 0% розстрочку. Покупець розділяє суму на кілька платежів - від 2 до 6.
  • Економія простору. Косметологічний комбайн - це відмінний варіант для майстра, який хоче максимально зберегти площу кабінету. Компактний, але потужний, він відмінно підійде навіть для невеликого косметологічного кабінету.
Це гарний вибір, як для початку, так і для розвитку бізнесу. Інвестиція, яка не тільки розширює Ваш прейскурант, а й піднімає бізнес на якісно новий рівень.
5. Тестуємо, перевіряємо
Ми впевнені, що кожен наш покупець повинен чітко знати, що він купує. Не тільки усна консультація, але й повна перевірка функціонування та результатів роботи.

Саме тому, ми, компанія Zemits, запрошуємо Вас на безкоштовний тест-драйв в нашому шоурумі разом з досвідченими косметологами.

Така перевірка допоможе Вам повністю переконається в необхідності розширення прейскуранта. Наш виставковий зал і косметологічні комбайни чекають Вас!

Приєднуючись до дружної сім'ї Zemits Family, Ви стаєте частиною дружньої, інтернаціональної косметологічної сім'ї. Разом ми досягнемо вершини б'юті-світу!
Цікаве для власників косметологічного бізнесу Огляди апаратів