Блог укр

Гідропілінг в дії або чому це ТОП процедура цього літа

Zemits / Блог 

Літо вважається сезоном гідропілінгу! Все тому, що ця процедура всесезонна, має мінімум протипоказань та чудово освіжає шкіру в "гарячу пору".

Така чистка не травмує покрив й не має періоду реабілітації. Вже через пів години після процедури можна вирушати у своїх справах.


Але не всі знають, що гідропілінг, або ж гідродермабразію можна чудово поєднувати з величезною кількістю інших методик! Разом з командою Zemits ми провели справжній експеримент, а саме комплекс омолодження шкіри на апараті 6 в 1 Eau Sante.


Комплекс Eau Sante Facial в дії

Eau Sante Facial — комплексний протокол процедури, що складається з декількох етапів.

1.Очищення. Першим етапом ми провели гідропілінг, гідроочищення підготувало шкіру до подальших anti-age методик, очистило та звузило пори. Вакуумний масаж посилив кровообіг, що також підтягує шкіру та покращує її еластичність.

2. Підтяжка RF-ліфтингом. Це сучасна технологія омолодження шкіри шляхом стимуляції неоколлагенезу в дермі та поновлення сполучнотканинних структур гіподерми внаслідок глибинного прогріву. В результаті процедури розгладжується рельєф, зменшуються зморшки, поліпшується колір шкіри.


3.Насичення. Завершуємо комплекс процедурою кисневої мезотерапії. Це відмінна і безпечна процедура, яка не тільки допоможе пожвавити колір шкіри та прискорити внутрішньоклітинний обмін речовин, але і призупинити старіння клітин. До того ж киснева мезотерапія впроваджує активні компоненти в шкіру.


Переходимо до найцікавішого — тільки подивіться на результат всього після однієї процедури. Пори очистилися, стали менш помітними, підтяглася шкіра та розгладилися дрібні зморшки. Колір обличчя покращився, з'явився рум'янець, вирівнявся тон обличчя. Темні кола під очима стали менш виразними.


А тепер уявіть, який результат чекає ваших клієнтів після курсу процедур! Дивіться невелике відео про те, як проходила процедура.


Zemits Eau Sante — це інноваційний косметологічний комбайн, який об'єднав під стильним корпусом шість б'юті-технологій. Він забезпечує повний комплекс процедур очищення, омолодження та догляду, в тому числі й процедуру водневого пілінгу H2O2.


Потужний апарат, який не тільки підніме ваш салон на якісно новий рівень, а й допоможе залучити нових клієнтів! Інвестиція в майбутнє — ось що таке Zemits Eau Sante!

Про технології Огляди апаратів