Блог укр

"Хочу швидко схуднути за тиждень до відпустки": що запропонувати клієнтові?

Zemits / Блог

Так, літо — період гарячий для косметології. Найбільше навантаження йде на методики догляду за шкірою й скульптуруючі технології. І тут всім зрозуміло чому: прагнення захистити/відновити шкіру після активного ультрафіолету й бажання виглядати незабутньо в купальнику під час відпустки.

Але ось така ситуація виникає у кожного другого клієнта: море вже через тиждень (або два тижні), а параметри ще далекі від ідеалу. Саме такий запит найчастіше гуглять як чоловіки так і жінки: "Як схуднути швидко?"

На жаль, якщо їсти весь рік піцу, а потім звернутися до косметологічних процедур — магії не станеться, косметологи звичайно ж чарівники, але аж ніяк не чудотворці. Але позбавити від декількох кілограмів, вивести зайву воду і поліпшити шкіру — це за адресою. Потрібно тільки скомбінувати кілька методик в один дуже потужний протокол для схуднення. Zemits допомагає худнути за тиждень до відпустки. Почнемо!


Demeter 2.0: пресотерапія нового рівня!

Ми не раз писали про користь й результати пресотерапії. Вона була та залишається однією з найпотужніших лімфодренажних методик — це факт і тут нічого не змінилося. Але хто сказав, що хороше не можна зробити ще кращим? Ось з такого прагнення, яке вигідно об'єднали з інноваціями і вийшов наш топовий Demeter 2.0!

В стильному корпусі ховається потужний механізм, який забезпечує якісне опрацювання всього тіла. 44-канальний апарат, який впливає на все тіло — з верхніх відділів спини до кінчиків пальців ніг! Саме такий функціонал й така кількість каналів забезпечують максимальний результат, який неможливо отримати у конкурентів зі слабкішими апаратами. 5 режимів потужності дозволяють налаштувати параметри курсу індивідуально під кожного клієнта. А сегментований костюм з щільної тканини забезпечує комфорт і ефективність кожної процедури.

Цей прилад — ваша перевага в боротьбі з целюлітом, лімфатичними застоями, токсинами, рідиною і жировими клітинами. До того ж лише один сеанс пресотерапії дорівнює 5 сеансам ручного масажу. Одночасно ви також можете проводити обгортання під час процедури, таке комбінування допоможе отримати кращий результат і, до того ж, збільшить середній чек.

Коли потрібно швидко скинути кілька кілограмів — клієнти звертаються до Zemits Demeter 2.0.


Zemits Bionexis = п'ять косметологічних технологій

Так, допомога цього апарату неможливо переоцінити в боротьбі за стрункість, не дарма він став ТОП апаратом серед американських косметологів. Завдяки комплексному об'єднанню всіх методик в одній маніпулі, одна процедура — це як п'ять різних сеансів одночасно. Хто ж буде сумніватись в його ефективності?


Ось такі методики розробники з'єднали під одним стильним корпусом:
  • Вакуум. Негативний тиск не тільки масажує жирову складку, а й прискорює локальний кровообіг. Завдяки цьому клітини швидше наповнюються киснем та корисними речовинами. Вакуумна стимуляція також розбиває застої в лімфі й проводить активний лімфодренаж тканин.
  • Механічний вплив. Працює в комплексі з вакуумом: активно розминає жирову складку, яку захоплює вакуум. Так разом вони "перетирают
  • ь" жирові клітини між собою, руйнуючи їх мембрани.
  • LED-прогрів. Це вплив безпечним випромінюванням, яке покращує внутрішньоклітинний метаболізм, запускає регенераційні процеси і покращує кровообіг.
  • RF-ліфтинг. Це процедура моментальної підтяжки шкіри, яка покращує її тонус і пружність. Завдяки прогріванню радіохвильового випромінювання, скорочуються розтягнуті колагенові волокна й стимулюється вироблення колагену та еластину.
  • Інфрачервоне світло. Впливає не тільки на поверхню шкіри, але на всі її структурні шари. Методика покращує колір, рельєф, робить шкірний покрив еластичним і зволоженим. Допомагає RF-ліфтингу, надає потужну допомогу в підтяжці проблемних ділянок.

Для зручності обробки всього тіла апарат обладнаний чотирма маніпула різного розміру, але головна тут все-таки маніпула 5 в 1, в якій поєднані всі функції обладнання. Zemits Bionexis — король підготовки до літньої відпустки, без перебільшень. У цьому ви можете переконатися за результатами вже після 5 процедур з курсу.


Робота в комплексі: косметологи обирають Demeter 2.0 + Zemits Bionexis

Так, якщо ці два апарати об'єднати в одному курсі — перед ними не встоїть будь-який жировий прошарок. Тільки уявіть, наскільки це буде ефективно:
  • Пресотерапія надає загальний вплив, ганяє лімфу та кров, активно масажує не тільки шкіру, але і м'язи, паралельно виводить з організму токсини й воду.
  • Zemits Bionexis надає локальну дію, працюючи як ззовні так і в глибинних шарах шкіри. Скорочуються колагенові волокна, зменшується в'ялість і зайві сантиметри в обсягах.
Такий мікс локальної та загальної дії стане зіркою будь-якого косметологічного салону й порадує вас підвищеним заробітком.

Круті результати = задоволені клієнти = постійні клієнти = постійний прибуток = зріст і вигідні інвестиції = ще один крок до успіху.

Але навіщо уявляти що буде, якщо можна почути реальний відгук косметолога. Катерина Шульга, косметолог медичного центру "Камелія" в місті Запоріжжя.


"Demeter 2.0 — апарат на службі у трьох панів: у медицини, у реабілітації і у естетики. Тому цей апарат у нас самий затребуваний і ніколи не простоює ". "Zemits Bionexis апарат дуже затребуваний ..." "на всі 100% рекомендую ..."

Чи потрібно щось більше, ніж реальний відгук задоволених клієнтів? З Zemits ви завжди здатні на більше!

Zemis 2