Блог укр

Підбиваємо підсумки разом із Zemits

Zemits / Блог  

Новий Рік — час підбивати підсумки. І тим приємніше їх підбивати, коли наша сім'я Zemits Family з кожним днем ​​стає більшою. Адже разом ми стаємо сильнішими, це дружна сім'я б'юті-професіоналів, яка прагне краси та успіху.

Отже, що нам приніс 2021 рік? Які знакові події відбулися і назавжди залишаться в історії та пам'яті Zemits? Почнемо.


Міжнародні виставки та конференції

Незважаючи на складнощі, пов'язані зі всесвітньою пандемією, ми взяли участь у знакових бьюті-подіях не лише України, а й усього світу.

International Congress of Esthetics and Spa — косметологічний конгрес, що поєднує бренди косметології, спа та естетичної медицини з усього світу. Два дні практичних семінарів, майстер-класів та презентацій — саме там, 7-8 листопада, ви могли зустріти Zemits в Miami Beach Convention Center у Флориді.

The Professional Beauty London та CCR 2021 — у жовтні Zemits підкорював виставковий центр ExCeL London. Це 400 000 м², він вмістив сотні міжнародних брендів Бьюті-сфери. Дві косметологічні виставки зібрали лідерів індустрії, професіоналів у сфері краси, спа та омолодження.

InterCHARM Ukraine 2021 — вересень, Київ та сотні косметологічних брендів не лише України, а й усього світу. Майстер-класи, тисячі консультацій та Zemits Family з найкрутішими апаратами. Всі яскраві новинки та безперечні бестселери, ТОПові косметологічні комбайни, портативна лінія Zemits Home Care, лінія апаратної та доглядової косметики Zemits Cosmetics.


BEAUTY FORUM & HAIR — вересень, Варшава та одна з найпопулярніших косметологічних, міжнародних виставок, що проводиться вже в 24-й раз. Унікальна подія, що поєднує професіоналів індустрії краси!

Pelene 2021 — Міжнародна виставка індустрії краси, що пройшла з нами 16-19 вересня, у Вільнюсі, у Lithuanian Exhibition and Congress Centre. 11042 кв.м краси та інновацій!

Осінь видалася яскравою та незабутньою, сотні нових клієнтів, знайомство з новим обладнанням та майстер-класи — далі більше! На наступний рік ми плануємо як мінімум втричі побити результат по бьюті-івентам.


Новинки професійного обладнання Zemits

Запорука успіху — постійний розвиток! Ми це розуміємо та забезпечили наших клієнтів усім необхідним для якісної конкуренції та досягнення успіху. Які моделі Zemits з'явилися на ринку в 2021 році? Їх було дуже багато, але зараз ми зупинимося на ТОПових.

Zemits Quidion — діодний лазер нового покоління, ідеальний варіант для ефективного розвитку вашого бізнесу! Обладнання з довжиною лазерного випромінювання 808 нм та технологією динамічного перерозподілу енергії Quick Dynamic Control. Має 5-ти рівневу систему охолодження та потужну оперативну систему, яка дозволяє вести карти клієнтів прямо в апараті. Це також великий, кольоровий, сенсорний екран із ручними та SMART-налаштуваннями та готовими протоколами.


Zemits Abigon Pro — одна з найпопулярніших моделей для косметологів у Європі та США. В апараті ми об'єднали три скульптуруючі методики як локальної, так і загальної дії: кавітації, RF-ліфтинг, вакуумний масаж. Має п'ять функціональних маніпул для обробки обличчя та тіла, завдяки їм ліфтинг можна проводити не тільки по тілу, але по обличчю та в зоні декольте.

Технологія вакуумного RF-ліфтингу повністю замінює будь-який інший масаж після кавітації, естетисту не потрібно купувати додаткові апарати для лімфодренажу. А операційна система дозволяє регулювати потужність та режим роботи кожної косметологічної технології. Керування відбувається за допомогою сенсорного екрана. Це моделювання фігури рівня Pro!


Zemits Ultranexx Pro — прорив для вашого бізнесу, новий рівень SMAS-ліфтингу! Інноваційна технологія HIFU стимулює потужний процес неоколагенезу, що продовжує діяти протягом 3-5 років. Ця технологія вважається аналогом хірургічного омолодження і не дарма, адже вона прямо діє на SMAS. Процедура діє на вікові та мімічні зморшки. Поліпшення навіть для зрілої шкіри з великозмошрковим типом старіння. Це чи не єдина технологія, яка допомагає клієнтам віком 60+.

Апарат обладнаний 3D візуалізацією процесу, який допомагає косметологу ще точніше проводити процедуру та досягати крутіших результатів. Zemits Ultranexx Pro укомплектований трьома насадками на вибір покупця, кожна з яких має ресурс у 20 тисяч ліній, що в 2 рази більше, ніж у попередньої моделі.


Zemits DermeLuxx — обладнання, яке здатне підняти ваш бізнес на якісно новий рівень. У комбайні поєднані три мега-ефективні методики естетичної косметології: технологія HydroDiamond™, кріотерапія та киснева мезотерапія. Це новий, функціональний прилад для догляду за шкірою, дає вашим клієнтам чудові результати. Його можна використовувати для роботи з будь-яким типом шкіри, методики не мають вікових обмежень. Ще одна перевага — це мінімальна витрата сироваток, потрібно всього 5 мл чистої сироватки для 1 процедури.


Zemits CrystalFrax — портативний прилад для фракційного RF-ліфтингу, підійде навіть для невеликого салону або кабінету, не займе багато місця і стане окрасою інтер'єру завдяки яскравому дизайну та сенсорному екрану.

У наборі до апарату йдуть три насадки: одна для класичного мультиполярного RF-ліфтингу та дві безголкові для фракційного RF-ліфтингу. Тому Zemits CrystalFrax підходить для вирішення широкого спектра естетичних проблем і для клієнтів різного віку. Працює у двох режимах: постійному та імпульсному, а SMART система дозволяє налаштувати проміжок часу RF-дії. Це той самий апарат, який допоможе вам успішно досягти нового рівня розвитку вашого бізнесу!


Розвиток лінії Zemits Home Care

Окрім обладнання для професійного використання, ми далеко просунулися у розвитку портативної лінії. Ми захотіли, щоб домашній догляд нічим не відрізнявся від салонного: ні якістю, ні результатом, ні стилем. Тому Zemits Home Care — це портативні потужні, елегантні апарати, які використовують як естетисти, так і звичайні користувачі. Так, ще можна підібрати безліч епітетів, але головне тут, що Home Care — це маніфест турботи, найвищий прояв любові до себе.

Які ж апарати ми розробили у 2021 році:
Zemits PureKio — дарсонваль останнього покоління, найкращий помічник для проблемної, тьмяної шкіри. Апарат відрізняється системною SMART керування та розширеною комплектацією. У набір входять 4 насадки для вирішення естетичних проблем широкого спектру: грибоподібна, пелюсткоподібна, вигнута, насадка-гребінець.

Zemits AknoEvit — портативний високочастотний прилад нового покоління. Генерує плазмово-озонові хвилі, що впливають не тільки на поверхню шкіри, але і на її глибокі шари. Не дарма цю речовину називають вітаміном молодості та краси. Він також делікатно прогріває глибинні шари шкірного покриву, зміцнюючи клітинний імунітет та прискорюючи синтез колагену.

Zemits VivoTite та Zemits Celltite — наші портативні моделі мікрострумової терапії, топової anti-age процедури. Zemits VivoTite найбільше підходить для обробки контуру обличчя, а Zemits Celltite — для делікатних зон, таких як під очима, навколо губ тощо.


Zemits Bodyluxx — перкусійний масажер-пістолет, що ідеально підходить для розминки та відновлення м'язів, зменшення м'язового болю. Апарат оснащений 6 насадками, 20 рівнями потужності та багаторівневою системою регулювання процедури.

Zemits LipoPremo — портативний формат пресотерапії, який ідеально підійде для домашнього використання. Це лімфодренажний масаж ніг, який прискорює кровообіг, зменшує застої та піднімає тонус не лише шкірного покриву, а й м'язів, судин.

Zemits ElastiStrom — інноваційна система омолодження мікрострумовими рукавичками! Велика площа мікрострумових рукавичок + гнучкість = опрацювання навіть найважчих ділянок. Ще один безперечний плюс у тому, що за допомогою Zemits ElastiStrom можна пропрацювати як шкіру обличчя, так і декольте, і шиї та всього тіла!

Zemits Exfomatte — це синергія трьох методик: алмазної мікродермабразії, вакууму та LED-терапії. Лише за допомогою одного апарату можна провести комплексний протокол очищення, тонізації та омолодження. П'ять насадок у комплекті виробляють його незамінним супутником чистої здорової шкіри.


Не апаратами єдиними

2021 став проривним і в плані розвитку косметичної сфери. Якщо раніше у нас можна було зустріти тільки апаратну косметику, то тепер наші клієнти отримали можливість підібрати повний протокол догляду із б'юті-продуктами Zemits.

Zemits LumiosClear — ніжна пінка для очищення, яка не порушує цілісність шкірного покриву та його захисних функцій, тому після очищення немає відчуття стягнутості шкіри чи дискомфорту.

Zemits Joyfil — це тонік, втілення свіжості та сяйва для твоєї шкіри. Натуральні інгредієнти дарують комплексний догляд навіть найкапризнішій шкірі: екстракт гарбузового насіння, гамамелісу, ламінарії, гідролат кори верби.


Zemits Q-Refresh — регенеруюча альгінатна маска для обличчя, хіт нашої компанії, який забезпечить твоїй шкірі ідеально збалансований догляд, зволоження та живлення.

Zemits Silkentox — натуральна детокс-маска на основі блакитної глини, створена для звуження пор, зменшення запалень та висипань.

Zemits Openskin Hydration — гель для розпушування пор, апаратний must-have для ультразвукового, механічного та комбінованого очищення.

Zemits GloryTight — унікальний косметичний продукт, гель для мікрострумової терапії, який робить процедуру мікрострумів максимально комфортною і до того ж має омолоджуючий ефект.


Ще один продуктивний рік із Zemits! Ну а зараз час загадувати бажання та планувати наступний рік. Наша сім'я вітає вас наступаючим Новим Роком та бажає успіху та щастя!
Zemits 1