Блог укр

Реальний кейс омолодження Zemits Ultranexx Pro: результати процедури До/Після в кінці статті

Anti-age сфера була і залишається найпопулярнішою нішею косметології. Саме тому вона постійно розвивається, презентуючи нові технології. SMAS ліфтинг – це інноваційна новинка, яка базується на професійному естетичному методі підтяжки шкіри HIFU.

Він ґрунтується на сфокусованій дії ультразвуку високої частоти, який стимулює глибинні, опорні шари шкіри, не ушкоджуючи при цьому поверхню шкірного покриву.

Звукові хвилі досягають SMAS і виробляють точковий розігрів шкіри для запуску процесу неоколагенезу, це > 60 C. Такі “гарячі точки” запускають процес оновлення клітин та стимулюють вироблення нових волокон колагену. Цільова аудиторія цієї методики 35+, оскільки вона запускає потужний процес оновлення, який не потрібен у ранньому віці. Сьогодні ми розглянемо поетапний протокол цієї процедури з Zemits Ultranexx Pro.


Протокол процедури SMAS ліфтингу на Zemits Ultranexx Pro

⭐️ Перший етап — Підготовка та очищення
Основний і найважливіший етап, адже ультразвуку складно проникнути через шар косметики та пилу. Очищаємо обличчя клієнта – це повний демакіяж, умивання за допомогою пінки, гелю чи молочка. Після очищення обробляємо тонікою шкіру, відновлюючи pH. Наприкінці проводимо дворазове нанесення антисептика (напр. хлоргексидин).

⭐️ Другий етап — Фіксація результатів
Щоб точно зафіксувати результати до та після – сфотографуйте пацієнта у положенні сидячи чи стоячи. Вибирайте різні ракурси – спереду, ліворуч під кутом 45 градусів, ліворуч, праворуч під кутом 45 градусів, праворуч.

⭐️ Третій етап — Підготовка до процесу
Оскільки SMAS ліфтинг проводиться поетапно, зробіть розмітку білим олівцем проблемних зон, які потребують опрацювання. Підберіть індивідуальні параметри системи та потрібний картридж. Також нанесіть на зону обробки гель-провідник, він допоможе мінімізувати болючі відчуття і проведе ультразвук глибоко в шкіру. Товщина шару має бути 3 мм.


⭐️ Четвертий етап — Проводимо SMAS ліфтинг
Запускаємо апарат і опрацьовуємо обрану ділянку. Формуємо лінії з кроком дії 1-1.5 мм.

⭐️ П'ятий етап — Очищаємо та захищаємо шкіру
Після завершення процедури видаляємо залишки гелю провідника і наносимо зволожуючий захисний крем або сироватку, які мають високий захист SPF. Адже незахищена шкіра, після процедур, потребує додаткового захисту від небезпечних ультрафіолетових променів.

⭐️ Шостий етап — Фіксація результатів та консультація
Після процедури фотографуємо клієнта, фіксуємо початкові зміни. Також розповідаємо про нюанси догляду після процедури, повністю консультуючи та пояснюючи процеси.


Цього місяця апарати SMAS ліфтингу від Zemits купувати в розстрочку ще вигідніше. Зберігайте знижку, оформлюючи омріяний апарат на виплат. Заповнюйте форму, щоб отримати індивідуальну консультацію. 

➡️ Заповнюйте форму індивідуальної консультації ⬅️



Реальні кейси Zemits Огляди апаратів Про технології