Блог укр

ТОП процедури для зимового догляду

Зима - чарівна пора? Так, ось тільки не для шкіри обличчя, яка страждає найбільше в цей морозний та водночас сухий сезон. Вона завжди на виду й перша зустрічає повітря та холодний вітер. Коли температура навколо починає падати, наше тіло намагається утримати тепло шляхом звуження судин. В результаті верхній шар шкіри стає сухим та тьмяним, з'являються лущення, подразнення й тріщини. У цей період потрібно чітко дотримуватися протоколів догляду за епітелієм.

З іншого боку, зима - це чудовий час, щоб провести декілька годин в салоні краси, доглядаючи за шкірою. Тим більше, що сонце вже не випромінює агресивний ультрафіолет, а це означає, що можна пройти курс процедур глибокого впливу без ризику пігментації. У будь-якому випадку ми можемо прямо сказати про те, що косметологія під час зимових місяців не "заморожується", а тільки набирає обертів.

З кожним днем морози все міцнішають, тобто настав час поговорити про топові процедури догляду, які найкраще "заходять" взимку. Поїхали.


Активно очищуємо

Зима як найкраще підходить для глибокого очищення шкіри. Всі ороговілі частинки та відмерлі клітини, пил - геть, хай живе чиста, свіжа шкіра! Це простий, але водночас ефективний спосіб повернути сяйво. Тут є кілька шляхів, в залежності від типу і рівня чутливості шкіри. Отже.

Діамантова мікродермабразія

Абразивна маніпула активно шліфує верхній шар клітин, відкриваючи доступ до кисню нижньому шару, допомагаючи шкірі дихати. Саме в регенерації головне завдання процедури: знявши верхній шар, косметолог запускає прискорений синтез колагену та еластину. Ця методика стала ефективною альтернативою пілінгу.

Ультразвуковий пілінг

Звукові хвилі високої частоти не тільки прибирають залишки зроговіння та забруднень зі шкіри, вони ще й мають ефект мікромасажу. Це стимулювання кровообігу на клітинному рівні, опрацювання всіх рівнів епітелію. Процедура підходить для будь-якого типу шкіри, делікатно очищаючи навіть саму чутливу шкіру.

Гідропілінг

Це новинка останніх сезонів, яка добре зарекомендувала себе не тільки як очищуюча, але і як живильна процедура. Це відмінний варіант для холодної пори, адже апарат не тільки надійно прибирає ороговілі частинки, але й насичує клітини корисними речовинами. Косметолог підбирає вітамінний коктейль індивідуально, залежно від особливостей шкіри клієнта.

Гідродермабразія - відмінний варіант для косметологічного бізнесу, якщо Ви хочете розширити свій арсенал чимось особливим та результативним. Хорошим варіантом стане Zemits Eau Sante, тим більше, що він комбінує цілих 6 трендових функцій по догляду за шкірою. Надаючи своїм клієнтам комбіновані протоколи процедур, Ви не тільки підвищуєте ефективність маніпуляцій, а й підіймаєте суму середнього чека.


Не втрачає актуальності також наш топовий косметологічний комбайн Zemits Verstand. Це відмінний варіант як для б'юті-початківця, так і для досвідченого профі. 8 косметологічних технологій в одному корпусі значно розширюють прейскурант, дозволяють залучити нову цільову аудиторію та підняти рівень заробітку.

Цей апарат - ідеальна рівновага потужності та стилю. До того ж на нього зараз діє спокуслива знижка! Підніміть Ваш бізнес на новий рівень разом з сучасним косметологічним комбайном!

Відновлюємо шкіру

Взимку процеси регенерації сповільнюються, організм "сконцентрований" на захисті та збереженні ресурсів. Але в арсеналі косметології є технології, які допоможуть виглядати ідеально навіть в такий період.

Мікрострумова терапія

Запустити процес відновлення допоможе мікрострумова стимуляція. Простими словами, це вплив на шкіру за допомогою електричних імпульсів низької частоти. Вони імітують біологічні струми організму, проникаючи всередину шкіри, аж до м'язів. Методика запускає відновлюючі процеси, які підтягують контури обличчя, освіжають та омолоджують шкіру, вирівнюють зморшки й рельєф шкіри.

Хочете, щоб клієнти сяяли цієї зими - Вам допоможе Zemits Verstand Pro! Це унікальний комбайн, який єдиний поєднує в собі мікроструми й rf-ліфтинг. Цілий комплекс догляду anti-age процедур в одному апараті. Щоб якісно поліпшити свій бізнес, Вам буде достатньо всього одного приладу!

Безін'єкційна мезотерапія

І знову-таки ми повертаємося до нашого Zemits Verstand, адже в нього входять не тільки очищуючі процедури. Безін'єкційна терапія - те, що потрібно для шкіри в мінусову температуру. Ця неінвазивна процедура зберігає цілісність верхнього шару шкіри, і одночасно насичує глибинні шари корисними речовинами.

Електричні імпульси роблять клітинні мембрани більш еластичними, посилюючи проникнення вітамін та мікроелементів. Насичення без реабілітаційного періоду - після процедури Ваші клієнти знову в формі!

Проходимо anti-age терапію

Ліфтингові процедури мають всесезонний характер, але так вже вийшло, що саме до новорічних свят клієнтки чепуряться найбільше. Подаруймо їм гладку шкіру без зморшок? Тут нам допоможуть дві процедури.

RF-ліфтинг

Ну і куди ж без однієї з найефективніших вікових технологій? Rf-ліфтинг вже давно на практиці довів свою результативність. Безболісна процедура зменшує видимість глибоких зморшків, підтягує контури та омолоджує шкірний покрив. Шляхом інтенсивного прогрівання колагенові волокна скорочуються, надаючи видимий вау-ефект вже після першої процедури. Ця anti-age процедура також входить у функціонал нашого топового апарату - Zemits Verstand. Бачите, одне обладнання надає послуги відразу трьох напрямків - очищення, живлення та омолодження! Це той комплекс мрії, який необхідний кожному косметолога.

SMAS ліфтинг

І вишенька на торті зимового догляду - методика, результати якої зберігаються протягом декількох років після процедури. Ми звичайно ж говоримо про smas-ліфтинг. Інноваційна методика HIFU від Zemits UltraNexx розігріває тканини для запуску активного процесу неоколлагенезу. Це природний процес омолодження клітин, який формує новий колагеновий шар. 5 насадок різної глибини проникнення, регулювання інтенсивності впливу, простий інтерфейс - цей апарат стане перспективним вкладенням та родзинкою Вашого салону або кабінету.


Пропонуючи зимовий догляд клієнтам, робіть упор на комплексність підходу. Адже пропустивши один етап, можна пересушити або травмувати шкіру. Очищення, насичення, відновлення - ось три косметологічних кити, які прийдуть на допомогу цієї зими!
Zemits 4