Блог укр

Розвиток вашого бізнесу: чи можуть моноапарати збільшити прибуток?

Моноапарат — обладнання, яке працює лиш з однією технологією. Але чи може бути це перспективною інвестицією, в порівнянні з тим самим косметологічним комбайном?

Сьогодні ми кажемо так, адже точно знаємо, що таке можливо. І до цієї статті ми підготували декілька варіантів моделей, які не лише не займають багато місця та легко транспортуються, але й значно розширюють ваш прейскурант та підвищують прибутки.
Також не забувайте, що цього місяця ми даруємо подарунок до кожного професійного апарату. Новорічний дивопад від Zemits триває до кінця грудня. Не пропустіть!

Adrinox 2.0: мікроструми завжди в тренді

Zemits Adrinox 2.0 давно вже став улюбленцем наших клієнтів, адже ця модель має розширену комплектацію, набір, який допомагає опрацьовувати все тіло. Монополярні Q електроди та кулькові електроди працюють з обличчям, дискові насадки та мікростурмові рукавички можуть пропрацьовувати як обличчя, так і тіло. Якими процедурами розшириться ваш прейскурант:

  • Мікрострумовим лімфодренажним масажем обличчя. Курс повертає тонус шкірі покращує кровообіг та рух лімфи.
  • Мікрострумовим масажем тіла. Проводиться за допомогою рукавичок, процедура тонізує та підтягує шкіру, повертає пружність.
  • Мікрострумовим омолоджуючим масажем обличчя та шиї. Методика впливає на м’язовий каркас обличчя, покращує тонус м’яз, “тренує” їх.
  • Релакс масажем обличчя та шиї. Спеціальний протокол спрямований на розслаблення спазмів та заломів.

За допомогою Zemits Adrinox 2.0 ви можете пропонувати клієнтам як окрему процедуру мікрострумової терапії, так і в складі багатоступеневих омолоджучих протоколів.

Zemits Klein RF 2.0: омолодження та миттєвий результат

Ще один моноапарат, якому знайдеться місце у вашому бізнесі. Zemits Klein RF 2.0 — це апарат RF ліфтингу, який глибоко прогріває шкірний покрив та запускає процеси оновлення на клітинному рівні. Також процедура має миттєвий ефект, оскільки скорочує розтягнуті колагенові волокна. Має 2 маніпули: мультиполярну, яка ідеально підходить для роботи з лобом, щоками, шиєю та декольте; біполярну, яка підходить для опрацювання більш делікатних зон - шкіри навколо очей, носо-губних складок. Які процедури ви можете проводити за допомогою цього апарату:

  • Омолодження обличчя.
  • Омолодження шиї.
  • Комплексний протокол обличчя + шия.
  • Омолодження зони декольте.
  • Зональне омолодження.

А ще ця технологія гарно поєднується з широким спектром інших косметологічних процедур: ультразвуковим пілінгом, кисневою мезотерапією, електропорацією, мікрострумовою терапією, фото та кріотерапією.

Пресотерапія — завжди гарний варіант

Про цю технологію знає кожен відвідувач салонів краси, та чи не кожен другий вже випробував її на собі. Дійсно, пресотерапія існує понад 100 років і завоювала популярність по всьому світі.

Як же така методика може значно розширити ваш перелік послуг? Вся справа у вбудованих режимах, розглянемо на прикладі Zemits Demeter 2.0. Розглянемо кожен з них:

 ⭐️ Режим А. Використовується для поліпшення лімфатичної циркуляції, запобігання варикозного розширення вен, розслаблення м'язів й зняття втоми.
 ⭐️ Режим В, Е. Активна антицелюлітна програма.
 ⭐️ Режим С. Підходить для поліпшення кровообігу, спалювання надлишків жиру і застійної вологи в організмі, підтягуванні м'язів, а також для швидкої побудови ідеальної фігури.
 ⭐️ Режим Д. Стимуляція лімфодренажу, виведення токсинів, полегшення набряків, ефективна підтяжка шкіри.

Тобто ця модель має 4 протоколи процедури, які відрізняються за ритмічністю, тиском, часом та зональністю оброки. Таким чином ви отримуєте 4 окремі процедури + збільшити середній чек можна за допомогою обгортування або ж процедур для обличчя, які можна проводити водночас.

Портативна серія Zemits: працює, коли вимикають світло

Цей рік змусив нас звикати до нових реалій. Дійсно, вимкнення світла - не найстрашніша сторона війни, але економічно цей фактор впливає як на великий, так і на малий бізнес. Не обійшло це і косметологічну індустрію, адже майже кожен апарат працює від мережі.

Портативна лінія Zemits — це девайси, які допоможуть вам протистояти темряві! Маючи акумулятор, майже всі наші моделі працюють автономно, проводячи до 8 процедур без підзарядки. Вони забезпечують стабільність вам та вашим клієнтам.
Ми радіємо, коли допомагаємо зміцнити ваш бізнес! А для того, щоб переконатись в ефективності та якості обладнання на практиці, запрошуємо вас на безкоштовний Тест-Драйв. Наш шоурум люб’язно відчиняє двері для відвідувачів, а десятки апаратів очікують на вас!

{$te}

Огляди апаратів Про технології