Блог укр

Огляд апарату високоінтенсивної магнітотерапії Zemits Giostim: тренування м'язів та спалювання жирових відкладень

Zemits / Блог  

Скульптуруюча ніша косметології – одна з найпопулярніших, адже мрія кожного другого клієнта – схуднути, не сидячи на жорстких дієтах і не прикладаючи багато зусиль.
Як правило, косметологи рекомендують паралельно з курсом апаратного моделювання підвищувати фізичну активність. Адже класичні методики впливають на жирову тканину, не торкаючись м'язового каркасу.
Але є технологія, яка з'явилася нещодавно і вирішила цю дилему.

Високоінтенсивна магнітотерапія — це інноваційний метод не тільки спалювання жирових відкладень, а й інтенсивного тренування м'язів. Сьогодні повний огляд від Zemits, поїхали.


Магнітотерапія: в чому причина успіху?

Річ у тому, що людський організм реагує на будь-яке випромінювання, у тому числі електромагнітне. Хвилі такого типу неінвазивно проникають усередину організму, впливаючи на тканини.

Саме в цьому полягає ефективність Zemits GioStim. Апарат генерує сфокусоване електромагнітне поле, яке проникає в організм, де взаємодіє з периферійними руховими нейронами, розташованими у м'язах. Через такий "контакт" відбувається потужне скорочення м'язових волокон.

За годину процедури Zemits GioStim скорочує м'язову тканину до 20 тисяч разів.

Це набагато більше, ніж клієнт може отримати навіть під час найінтенсивнішого тренування. Саме скорочення піднімають м'язовий тонус та стимулюють їх зростання.

Але на цьому дія апарата не закінчується, адже спалювання зайвих сантиметрів також важливе, як і прокачування м'язового каркаса. Електромагнітні хвилі, стимулюючи рухові нейрони, сприяють вивільненню жирних кислот, запускається процес загибелі клітин жирової тканини. Кількість клітин, що знаходяться у процесі загибелі, зростає після однієї 30 хвилинної процедури вдвічі.

Тому у Zemits GioStim немає чіткої цільової аудиторії, процедура підійде кожному, хто хоче підняти тонус шкіри, зменшити жирові відкладення — підкачати тіло. А це означає, що кожна людина є потенційним клієнтом.


Магнітотерапія: практичні результати та дослідження

Щоб підкріпити теорію практикою — результати американських досліджень ефективності магнітотерапії. Через 2 місяці після курсу процедур, у клієнтів було зафіксовано такі результати:

💥 Зменшення об’єму талії загалом на 3,5 сантиметрів.
💥 Товщина жирового прошарку в ділянці живота зменшилася на 18,6%.
💥 Об'єм м'язової маси у сфері живота загалом збільшився на 15,4%.
💥 Зменшення діастазу прямих м'язів живота на 104%.

Також була зафіксована відсутність побічних ефектів. Після сеансу клієнти відчували легку м'язову втому, яка проходила протягом наступних двох днів.


Переваги Zemits GioStim для косметолога

Що отримує косметолог, крім скульптуруючої методики останнього покоління:
💥 Залишає позаду конкурентів. Цей апарат має величезний потенціал, але оскільки технологія нова, ви обійдете всіх конкурентів.

💥 Отримує задоволених клієнтів. Ефект від методики видно вже після другої-третьої процедури. Це не тільки спалювання жиру, а й якісне прокачування м'язів.

💥 Проводить процедури для корекції контурів тіла в області живота, рук, ніг та сідниць за допомогою двох аплікаторів GioMT.

💥 Економить на витратних матеріалах. На відміну від інших апаратів, Zemits GioStim не потребує додаткових гелів/рушників тощо.

💥 Збільшує середній чек салону. Правильно інтегрувавши нову процедуру в прейскурант, косметолог залучає нових клієнтів та збільшує обсяг прибутку. Фахівці Zemits прорахували окупність апарату, яку надаємо разом із покупкою апарату. Також ми надаємо комплексну маркетингову підтримку для знайомства клієнтів з новими послугами: фото та відеоматеріали, контент для соцмереж, друковані матеріали.


Приваблива інвестиція, але ви не впевнені? Не вірте нам на слово, приїжджайте до нашого шоу-руму на безкоштовний тест-драйв! Це можливість отримати практичний досвід, оцінити результати процедури, поставити всі питання сертифікованому косметологу та просто приємно провести час.


Огляди апаратів Про технології