Блог укр

Тренди осені в апаратної косметології by Zemits

Zemits / Блог 

Осінь ... Це час тріумфу для кожного косметолога, як би це пафосно звучало. Чому?

Адже після низького літнього сезону нарешті настає підвищення попиту на б'юті-послуги. Активність ультрафіолетових променів знижується, а це означає — час відвідати косметолога!

І це стосується не тільки косметологічних процедур для обличчя, але і для тіла. Сьогодні у нас на огляді технології, які стануть хітами цієї осені. Разом з Zemits на полювання за трендами, поїхали.


RF-ліфтинг рятує від "літніх наслідків"

Кожен косметолог підтвердить, що сонце шкодить шкірному покриву. Але як довести це прекрасним клієнткам, які так люблять засмагати, але не завжди дбають про якісний захист. Фотостаріння шкіри — ось основна проблема, з якою все звертаються після літніх "канікул". І RF-ліфтинг тут актуальний, як ніколи.


Zemits Klein RF 2.0 ідеально підходить для цього завдання. Радіохвильова енергія інтенсивно впливає на колагенові волокна. Під впливом температурного режиму колагенові волокна скорочуються, створюючи той самий "блискавичний ефект" краси. Процедура також стимулює активний синтез колагену та еластину, основних структурних білків, які відповідають за красу та гладкість шкіри.


Апарат обладнаний двома ергономічними маніпулами: біполярною і мультиполярною. Це опрацювання не тільки обличчя, але і зон шиї, декольте — саме вони найбільше страждають від сонячного випромінювання + шкіра на цих ділянках дуже тонка. Так, ви можете запропонувати клієнтам цілий комплекс відновлення за досить демократичну ціну.


Adonyss CarbonFrax: фракційне шліфування в справі

Ще один апарат, який вийде в ТОП цієї осені, це фракційний лазер Adonyss CarbonFrax. Сонце зменшує свою активність, а це означає, що прийшов час активних методів апаратного впливу. фракційне шліфування — це один з найефективніших методів впливу на широкий спектр естетичних проблем: шрами, рубці, розтяжки, постакне, розширені пори, зморшки. Також він широко застосовується в естетичній гінекології. Про це більше ви можете прочитати тут.


Чому ж він настільки ефективний? Вся справа в технології впливу, адже лазер не випалює верхній шар шкіри, а випаровує вологу зі шкірного покриву. За допомогою спеціальних фільтрів відбувається подрібнення основного променя на квадратики-фракції. Внаслідок цього збільшується площа лазерного впливу і зменшується інтенсивність, а отже і травматичність процедури. В процесі фракційний лазер стимулює потужну клітинну регенерацію.

Adonyss CarbonFrax має 3 режими сканування шкіри, 7 режимів лазерного фокусування і 5 змінних аплікаторів — повний комплект для роботи з будь-якою естетичною проблемою.


Zemits Dermeluxx: делікатне очищення + зволоження

Після агресивного сезону очищення шкіри не повинно бути занадто активним. Але як щодо очищення + зволоження? Так, це можна забезпечити, якщо у вас є апарат технології HydroDiamond™ Zemits Dermeluxx. Це косметологічне обладнання просто створено, щоб забезпечити максимально делікатне очищення пор і насичення всіх шарів шкіри корисними речовинами.


Чому вам необхідний саме Zemits Dermeluxx:
  • Посилена дія  сироватки. На відміну від стандартного протоколу, де сироватка контактує зі шкірою всього кілька секунд, ми робимо вибір на користь тривалого підготовчого процесу. Це означає, що косметолог наносить сироватку до апаратної процедури, щоб всі активні інгредієнти могли як слід проконтактувати з усіма шарами шкіри й проникнути вглиб.
  • Змінений протокол. Тепер сироватка заливається не в колбу, а наноситься безпосередньо на шкіру обличчя. Це виключає використання неякісних косметичних продуктів, які містять спирт, адже ефект клієнту буде видно відразу після процедури.
  • Розширена комплектація. У набір входить комплект насадок для будь-якого типу шкіри: насадки подвійного алмазного напилення, пластикові насадки, гладка вакуумна насадка.
Інноваційний апарат, який піднімає косметологічний бізнес на новий рівень!


Zemits Ultranexx Pro: інноваційне

омолодження цієї осені

Максимальний ефект і SMAS ліфтинг стануть синонімами цієї осені! Адже саме ця технологія стала зіркою anti-age індустрії. Все завдяки неймовірно ефективному результату, за одну процедуру клієнти можуть "відмотати" свій вік до 10 років назад! Технологія ґрунтується на інтенсивному ультразвуковому прогріві тканин, що стимулює настільки потужний процес неоколагенезу, що однієї процедури досить для закріплення ефекту на 2-5 років.

Zemits Ultranexx Pro — та модель, яка зробила SMAS-ліфтинг ще ефективнішим. Інноваційна методика 3D дозволяє повністю контролювати кожну секунду процедури, відображаючи процес і налаштовуючи параметри за допомогою SMART-екрану.

До того ж, при покупці цього обладнання косметолог обирає три картриджі з різною глибиною опрацювання: від 1,5 мм до 16,00 мм. Так естетист може пропрацювати й обличчя і тіло.


На носі гарячий косметологічний сезон, почніть його правильно! Разом з обладнанням Zemits ви отримуєте комплекс бонусів для підйому вашого бізнесу на новий щабель! Приїжджайте до нас на безкоштовний тест-драйв і переконайтеся в актуальності трендових технологій самостійно!


Zemis 2