Блог укр

Скажімо "Бувай!" целюліту: апаратне схуднення у 2022 році

Zemits / Блог  

Целюліт — головний ворог сучасної дівчини. Саме обіцянка позбавитися цієї естетичної проблеми вабить клієнтів у салони краси, як метеликів до вогню.

Але чи технології настільки ефективні, як це обіцяють?

У Zemits ми знаємо, які методи показують результати вже після першої процедури. І сьогодні підібрали реальний ТОП апаратів, які допоможуть повернути гладкість та здоров'я шкірі ваших клієнтів.


Пресотерапія: комплексний вплив

З цієї технології починає кожен косметолог, який хоче досягти успіху у сфері скульптурування фігури. Пресотерапія стала головним ворогом целюліту, оскільки працює не лише з поверхнею шкіри, а й із лімфатичною системою всього організму.

Імпульсний масаж стисненим повітрям активізує кровообіг та обмінні процеси на клітинному рівні. Всі тканини та органи отримують багато кисню та поживних речовин. З організму йде зайва рідина та токсини. А це й потрібно при позбавленні від целюліту.

До того ж результативність не єдина перевага процедури. Вона також практично не має протипоказань. Навіть клієнти з початковими стадіями варикозу проходять курс для профілактики. Головний і дуже суворий виняток — онкологія.

До того ж пресотерапія чудово працює в комплексі з іншими антицелюлітними процедурами. Наприклад, якщо кавітація/кріоліполіз працюють локально, руйнуючи жирові клітини, залишки метаболічних процесів потрібно виводити з організму. Тут пресотерапія і приходить на допомогу.


Які апарати вам знадобляться? Оскільки пресотерапія залишається класикою, і підійде як для косметологів-новачків, так і для бьюті-профі, то два варіанти на вибір: Zemits Sisley 2.0 і Demeter 2.0.

Zemits Sisley 2.0 — обладнання лімфодренажного масажу на 24 канали. Плюс цього апарату ще й у тому, що можна використовувати не весь костюм, а лише його частину — наприклад, відключити масаж рук та спини, та обробляти лише ноги. Так ви урізноманітнюєте спектр послуг та запропонуйте клієнтам як бюджетні варіанти, так і процедури люкс-класу.

Модель також обладнана потужною системою охолодження, яка захистить від перегріву та дає можливість регулювання рівня стиснення — від 1 до 4, що підійде клієнтам із чутливою шкірою.

Demeter 2.0 — це битва з целюлітом рівня Pro, модель функціональна і має 44 канали дії. Це майже вдвічі більше за стандартний функціонал, костюм охоплює все тіло, щоб кожна частина відчула стиснення: руки — 16 каналів, талія — 4 канали, ноги — 24 канали. Таким чином, система якісно опрацьовує всі необхідні зони, особливо зони лімфатичного застою.

Апарат має 5 режимів роботи та 4 рівні інтенсивності тиску: 120 мм рт ст (низький), 160 мм рт ст (помірний), 200 мм рт ст (високий), 240 мм рт ст (максимально високий).


Вакуумно-роликовий масаж: комплексні протоколи нового рівня

Ефективність цієї технології вже давно доведена: вакуум захоплює жирову складку, чинячи негативний тиск, а ролик інтенсивно розминає шкіру, розганяючи застої.

Але якщо об'єднати цю результативну процедуру ще з декількома і створити комплексний протокол 5 в 1? Так було створено косметологічні комбайни для моделювання фігури Zemits Bionexis Pro та Zemits Bionexis.

Zemits Bionexis об'єднав 5 методик для опрацювання проблемних зон: вакуумний, механічний роликовий вплив, RF-ліфтинг, інфрачервоний прогрів, LED-терапію. Вони впливають на целюліт як зовні, так і зсередини, глибоко прогріваючи шкіру та стимулюючи внутрішньоклітинні процеси. Обладнаний 4 маніпулами комплексної дії, дві маніпули виключно для роботи з обличчям.

Zemits Bionexis Pro — це більш вдосконалена версія, в набір входить вакуумна дія, механічна дія роликами, RF-прогрів, LED-світлове випромінювання та ультразвукова кавітація. Які його переваги:

  • Функціональність. Апарат поєднує відразу 5 технологій — синергію для боротьби з жировими відкладеннями та покращенням зовнішнього вигляду шкіри.
  • SMART-керування. Налаштуйте параметри не лише за допомогою сенсорного екрана, але й за допомогою маніпул.
  • Створюйте протоколи залежно від бажання клієнтів. Тепер моделювання параметрів стало ще ефективнішим разом із Zemits Bionexis Pro.
  • Розширення прейскуранта. Тільки цей апарат може з нуля створити ефективний прейскурант процедур як для обличчя, так і для тіла.
  • Збільшення кількості клієнтів. Купуючи цей апарат, ви значно розширюєте цільову аудиторію і збільшуєте кількість клієнтів. Збільшення клієнтів = збільшення прибутку.


Кріоліполіз: локальне схуднення "з холодком"

Це метод безопераційного скульптурування, який виконується за допомогою короткочасного впливу низькими температурами до -10 ° C на підшкірно-жирову клітковину. Через різке охолодження мембрани жирових клітин стають крихкими і руйнуються. Кріоліполіз також піднімає тонус шкіри, прискорюючи кровообіг та обмін речовин, повертаючи ет шкірі гладкість. Цю технологію також необхідно поєднувати з лімфодренажними процедурами для виведення з організму продуктів розпаду.

Який апарат вам знадобиться? Adonyss Lp-Cool — апарат кріоліполізу останнього покоління, який має такі переваги:
  • Має чотири маніпули, які можуть працювати одночасно. Це не тільки збільшує ефективність процедури, а й піднімає середній чек салону.
  • Легке керування за допомогою сенсорного екрана.
  • Процес атравматичний, зберігає цілісність шкірного покриву, нервових закінчень, м'язів, капілярів.
  • Апарат ефективний навіть за наявності великої кількості жирової тканини.
  • Має високу ефективність та добре поєднується з іншими методиками корекції фігури.
  • Результати виявляються поступово, але зберігаються надовго.


RF-ліфтинг + кавітація: подвійний удар по целюліту

Ну і насамкінець, комплекс, який точно припаде до душі вашим клієнтам. Це поєднання RF-ліфтингу та кавітації. Zemits Abigon Pro — косметологічний комбайн, який зібрав під одним корпусом найефективніші методики боротьби з целюлітом: кавітацію, вакуумний масаж і RF-прогрів. Такий комплексний процес показує найкращий результат:
  • Кавітація, створюючи ультразвуковими хвилями в жировому шарі бульбашки повітря, руйнує мембрани жирових клітин.
  • Вакуумний масаж має лімфодренажний ефект і руйнує застої в лімфі, зменшуючи целюліт.
  • RF-ліфтинг активно прогріває поверхневий шар шкірного покриву, підтягуючи тканину та стимулюючи активні процеси синтезу колагену та еластину. Так ця технологія повертає тонус тканин та прискорює внутрішньоклітинні процеси.
У комплектацію моделі входять 5 маніпул, зокрема маніпула вакуумного масажу з RF-ліфтингом. Інноваційна ідея об'єднання радіоліфтингу та вакууму дає можливість максимально глибоко опрацювати необхідні зони та отримати ще більш явні результати. Zemits Abigon Pro надає повністю автономні протоколи схуднення, адже лімфодренажна методика вже вбудована у систему.


Запрошуємо вас на тест-драйв

Давно мрієте про антицелюлітні процедури у вашому прейскуранті, але не можете вибрати? Запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв, лише так ви будете чітко впевненим у якості та ефективності обладнання.

Це можливість на власному досвіді переконатися у всіх перевагах приладів, отримати консультацію від косметолога та відповідь на будь-яке питання щодо інтеграції нових процедур у бізнес. Чекаємо вас у гості!

Огляди апаратів Про технології