Блог укр

Зима: які лазерні процедури будуть у ТОПі

Zemits / Блог  

Зимний період — час активації лазерної косметології. Сонце вже світить менш яскраво і небезпека пігментації знижується. А значить — час записатися до косметолога!

Чим порадувати вибагливих клієнтів? Які апарати точно будуть у ТОПі цього сезону? Сьогодні у блозі Zemits ми разом з вами в цьому розберемося.


Чому зима – найкращий час для епіляції?

Цей сезон чудово підходить для епіляції діодним лазером. Так, її можна проводити будь-якої пори року, але найкраще почати взимку. Ось кілька причин чому:
  • Взимку наша шкіра блідне, засмага сходить і в клітинах стає менше пігменту меланіну. Отже, процедура буде проходити ефективніше.
  • До літнього сезону ваші клієнти вже пройдуть як мінімум 3 сеанси й кількість активних волосків значно зменшиться. А значить — підтримувати гладкість шкіри буде ще простіше.
  • Враховуючи, що після процедури клієнтам треба захищати оброблені ділянки шкіри від сонячних променів — узимку робити це простіше через велику кількість одягу.

Саме тому лазерна епіляція виходить у ТОП в зимовий сезон! Ну а якщо у вас таке обладнання, як Zemits Quidion, вам точно цілий рік не потрібно турбуватися про актуальність процедури лазерної епіляції. І це не тільки через те, що він використовує в роботі світловий промінь довжиною 808нм, який визнаний міжнародним стандартом ефективності та водночас безпеки. Він має безліч переваг, які роблять його незамінним у роботі майстра:

З цією моделлю можна забути про ведення клієнтів вручну, адже всю інформацію можна залишити всередині лазера. Потужний софт не тільки оновлюється самостійно, але й дозволяє вводити всі параметри клієнта в базу: контактний номер телефону, дату наступного сеансу, стать, протипоказання (якщо є), зону обробки та колір шкіри. Система запам'ятовує всі параметри, з якими косметолог працював індивідуально з клієнтом. Процедура налаштування займає лише кілька секунд або ми навіть можемо сказати — пару свайпів.

Динамічний контроль розподілу енергії імпульсів (Quick Dynamic Control™ — QDC) — це запатентована технологія, націлена на поліпшення роботи діодного лазера для максимально ефективного розподілу енергії. Це дозволяє працювати системі ще ефективніше та зменшити кількість сеансів у курсі процедур.

Інноваційна маніпула. Маніпула Zemits Quidion має сенсорний екран, який відображає: температуру маніпули, пусковий перемикач, за допомогою якого можна призупиняти та запускати процедуру, а також поточну потужність процедури. Це модуль швидкого керування процедурою та оперативної зміни налаштувань.

Крім того, це апарат, який проводить не лише лазерну епіляцію, але й процедури омолодження шкіри. Це вигода для тих, хто хоче розширити свій прейскурант не лише шляхом видалення небажаного волосся.


Видалення тату взимку в ТОПі

Тут грає вирішальним той самий чинник, що й в лазерній епіляції. Ділянку, де видалялася тату/пігментація, необхідно захищати від ультрафіолетового випромінювання, а взимку це простіше: сонце саме по собі менш активне, а одяг забезпечує додатковий захист.

Як же апаратно видалити тату чи перманентний макіяж? За допомогою неодимового лазера, такого як Zemits OgmaLaze. Він може проникнути на глибину до 10 мм у шкіру, не травмуючи при цьому епідерміс. Працює на основі кристалів гранатів алюмо-ітрію, які поєднуються з іонами неодимового типу.

У чому ж відмінність цього лазера і чому не можна використовувати інші типи лазерів? Річ в потужності та тривалості впливу спалаху. У неодимового лазера робоча потужність становить близько 80 Дж, на відміну від того ж александритового, потужність якого не перевищує 16 Дж. Завдяки цьому пігмент сильніше поглинає випромінювання і швидше розпадається на наночастинки.


Завдяки своїй комплектації Zemits OgmaLaze може працювати не тільки з різними видами пігментів, але і проводити карбоновий пілінг. Все завдяки насадкам:
  • Ogma-B з довжиною хвилі 1064 нм. Така довжина підходить для видалення зображень чорного та синього кольору й перманентного макіяжу. Також добре впливає на посттравматичну пігментацію та рідні плями.
  • Ogma-R з довжиною хвилі 532 нм. Це видалення зображень червоного та рудого спектру (тату, перманента, у тому числі й ластовиння).
  • Ogma-C з довжиною хвилі 1320 нм. Окрема насадка для карбонового пілінгу. Голлівудське очищення опрацьовує такі естетичні проблеми як: нерівний рельєф шкіри, зморшки як вікові, так і мімічні, пігментні плями.

Маючи такий набір у своєму салоні, ви не тільки зможете значно розширити свій прейскурант, а й розширити коло клієнтів. Адже його переваги не лише у крутому функціоналі.

Безпека. Оскільки він проникає вглиб, не травмуючи поверхню епітелію, після процедури немає відкритої рани, куди можуть потрапити інфекції та бактерії. Знову ж таки, оскільки лазерний промінь не травмує клітин шкіри, ризик рубцювання — мінімальний.

Опрацювання зон малих розмірів. Неодимовий лазер працює дуже делікатно завдяки невеликій зоні впливу. Тому легко працювати з делікатними зонами очей, губ, брів.

Короткий період реабілітації. Клієнтам потрібно лише кілька днів, щоб відновитися і повернутися до звичайного ритму життя.

Ефективність із першої процедури. Навіть після першого сеансу вже помітний результат, пігмент втрачає яскравість та чіткі контури.


Фракційне шліфування з Adonyss CarbonFrax

Ще один апарат, який вийде у ТОП цієї зими, це фракційний лазер Adonyss CarbonFrax. Сонце зменшує свою активність, а значить настав час активних методів апаратного впливу.

Фракційне шліфування — це один з найефективніших методів впливу на широкий спектр естетичних проблем: шрами, рубці, розтяжки, постакне, розширені пори, зморшки.

Чому такі апарати, як Adonyss CarbonFrax, настільки ефективні? Вся річ у технології впливу, адже лазер не випалює верхній шар шкіри, а випаровує вологу зі шкірного покриву. За допомогою спеціальних фільтрів відбувається дроблення основного променя на квадратики-фракції. Внаслідок цього збільшується площа лазерного впливу та зменшується інтенсивність, а отже і травматичність процедури. У процесі фракційний лазер стимулює потужну регенерацію клітин.


Маючи Adonyss CarbonFrax CO2, ви ніколи не залишитеся без клієнтів, особливо взимку. Як йому це вдається?

Функціонал. Це 7 видів форм та 3 види режиму сканування для проведення фракційного лазерного шліфування залежно від області обробки. Це сенсорний SMART-екран, який дозволяє повністю контролювати налаштування процедури.

Комплектація. У комплект входить 5 змінних аплікаторів, які дозволяють виконувати декілька процедур.

Потужний набір для просування бізнесу. При покупці власник отримує цілий комплекс крутих бонусів, які полегшують інтеграцію нових послуг у бізнес та залучають потенційну аудиторію: безкоштовне навчання, доступ до закритого маркетингового порталу, друковані матеріали для салону/кабінету, фото/відео/тексти для соцмереж.

Розширена гарантійна підтримка. Ми, як ніхто інший, знаємо, як це відчувати впевненість за якість свого обладнання. Цю впевненість ми надаємо вам, надаючи 24 місяці гарантії.


Будь-який із цих апаратів (або всі разом) допоможуть підняти ваш бізнес на новий рівень! Щоб переконатися в цьому, відвідайте наш шоу-рум для безкоштовного тест-драйву.

Подивіться на результати процедур, задайте всі питання нашим сертифікованим косметологам і переконайтеся на практиці в реальних перевагах обладнання.

Про технології Огляди апаратів