Блог укр

Додатки для косметолога: чек-лист 2023 року

Інновації давно вже увійшли в життя косметолога. І це ми говоримо не тільки за методики та сучасні процедури, але й програмну підтримку.

Сучасний естетист значно полегшує собі життя за допомогою додатків, програм та платформ — тож сьогодні ми до вас з невеликим чек-листом, який оптимізує час та покращить спілкування з клієнтами.

Керування бізнесом

На ринку є безліч crm платформ, які керують взаємодією з клієнтами та полегшують планування записів на послуги. Наприклад, українська платформа CRM Appointer має зручний інтерфейс, який дозволяє зберігати інформацію про відвідувачів, їхні переваги та історію взаємодії з компанією.

Платформа також дозволяє ефективно керувати записами на послуги. Клієнти можуть здійснювати онлайн-записи через сайт або мобільний додаток, також є можливість налаштувати нагадування про запис, що сприяє зниженню кількості пропущених або забутих візитів. Також з допомогою платформи можливо переглядати аналітику та звітність, що допоможе відрегулювати процеси салону краси та отримувати влучний фідбек.

Пошук процедур

Як клієнтам знайти ваш салон? Ми створили Zemits Providers портал, який сприяє зручному пошуку послуг, наданих салонами та кабінетами Zemits Family. Ця платформа пропонує простий механізм: після придбання будь-якого обладнання від Zemits, косметологи або власники салонів мають можливість зареєструватися на сайті Zemits Providers. Під час реєстрації вони вказують своє місто та перелік процедур, які тепер доступні у їхньому асортименті.


Цей інноваційний підхід надає велику кількість можливостей. Платформа надає користувачам можливість легко знаходити різноманітні процедури, які надаються в їхньому місті. Водночас для косметологів це означає розширення цільової аудиторії та можливість показати, що вони працюють з обладнанням американського бренду світового рівня — Zemits.

Персоналізований план догляду та моніторинг результатів

Завдяки додаткам, таким як SkinCareRoutine, косметолог може створювати індивідуальні плани догляду за шкірою для кожного клієнта. Ці інструменти враховують тип шкіри, її індивідуальні потреби та проблеми, та надають рекомендації стосовно використання конкретних продуктів та процедур з метою досягнення оптимальних результатів. В базі додатку є світові б’юті-бренди й база постійно поповнюється. Також можна вносити засоби самостійно.

Онлайн Консультації

Програми для відеоконференцій, такі як Zoom та Google Meet, дозволяють проводити консультації з клієнтами дистанційно. Особливо це актуально, коли необхідно терміново зв’язатись з естетистом, але офлайн запис на тиждень вперед. Або ж просто немає часу, а порада необхідна.

Оптимізуйте свій час та організовуйте свій робочий простір максимально комфортно. Даруйте клієнтам красу та здоров’я!
Ну і звісно, не забувайте, що в нас триває серпневий розпродаж, це закритий Спец-Прайс, адже апаратів зі знижками обмежена кількість!

Тому запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв, де вас чекають апарати мрії та комплексна консультація від косметологів Zemits.
Цікаве для власників косметологічного бізнесу