Блог укр

ТОП-5 додатків та інструментів для сучасного косметолога

Zemits / Блог  

Косметолог 2022 року — це не просто естетист. Це сучасний користувач, який знає, як написати пост, обробити фото, запустити рекламну компанію і т.д.

Адже клієнти найчастіше знаходять бьюті-майстрів онлайн, а це означає, що кожен майстер має список віртуальних помічників, які полегшують життя, роблять його роботу більш ефективною.

Сьогодні ми підготували невеликий чек-лист з додатків та інструментів, які знадобляться будь-якому практикуючому косметологу або власнику бізнесу. Поїхали.


Zemits Providers

Портал, що допомагає клієнтам знаходити послуги салонів/кабінетів Zemits Family! Механізм простий: купуючи будь-який апарат Zemits, косметолог або власник бьюті-бізнесу, реєструється на сайті Zemits Providers, де вказує місто та процедури, що з'явилися в його прейскуранті.

У результаті ми отримуємо крутий функціонал, що допомагає клієнтам шукати процедури у своєму місті. А косметолог розширює свою цільову аудиторію та показує, що у нього з'явилося обладнання від американського бренду зі світовим ім'ям.


Think Dirty

Додаток, який дбає про те, щоб вся ваша косметика була максимально friendly для клієнтів. У базі даних 350 000 косметичних засобів — це можливість підібрати справді правильний догляд. Розумна система виділяє токсичні інгредієнти у формулі, пропонує натуральну/органічну альтернативу, якщо потрібно.

Skinrec

Помічник останнього покоління для косметолога. Чи часто ви шукаєте у своїй стрічці фото до/після клієнтів? Зберігайте усі результати процедур в одному місці!

Додаток дозволяє фіксувати діагноз кожного клієнта, створювати його картку, доповнювати коментарями, зберігати процес проведення курсу з прив'язкою до дати.
Тепер за 2 кліки можна порівняти результативність методики, підкоригувати положення фотографій. Також ви можете поділитись результатом з клієнтами. Skinrec стане вашим щоденним супутником, який відстежить прогрес від курсу процедур!


Beauty Pro

Це комплексна CRM програма, яка значно полегшує організаційний процес та заощаджує час майстра/адміністратора. Такі можливості вона надає:
  • Систематизує клієнтську основу. Фіксує кількість візитів, допомагає вести розклад, підбираючи клієнтам зручний час. Косметолог також має можливість додати примітки до кожного клієнта.
  • Веде запис онлайн. Автоматично фіксуйте клієнтів із соцмереж або сайту. Програма також нагадає кожному про запланований візит.
  • Підтримує лад у фінансовій сфері бізнесу. Це контроль надходження і витрати коштів, розрахунок зарплати для працівників і навіть збирання статистичних даних, які допоможуть у плануванні майбутніх інвестицій.
  • Записує розмови із клієнтами. Це допоможе підвищити рівень сервісу, фіксувати помилки.
Beauty Pro значно полегшить ваше життя та допоможе зростанню бізнесу.

Маркетинговий портал Zemits

І як тут не згадати портал, до якого отримує доступ кожен новий учасник Zemits Family Club. Це закритий маркетинговий портал, онлайн сховище, в якому наша маркетингова команда розміщує матеріали для прокачування вашого бізнесу. Що тут можна знайти?

❤️ Інструкції та протоколи роботи на придбаних апаратах. Навіщо шукати паперову копію інструкції, якщо вона завжди з вами, з усіма схемами та ілюстраціями.

❤️ Відео навчання для дистанційного опановування функціоналом обладнання. Бувають ситуації, що покупці не можуть приїхати до нашого шоу-руму особисто, щоб пройти безкоштовний курс. Ці відео з сертифікованими косметологами Zemits легко дадуть відповідь на всі питання і роз'яснять всі нюанси. До того ж навіть якщо у вас з'явиться новий співробітник, він швидко опанує функціонал із цими відеороликами.

❤️ Маркетингові матеріали, які допоможуть у просуванні соцмереж: фото для постів та сторінок, тексти для публікацій. Неймовірно важливо швидко, а головне якісно інтегрувати нові процедури у прейскурант. Але найчастіше на це немає часу. Тож кожної моделі ми готуємо комплекс контенту.

❤️ Макет матеріалів для друку. Для оповіщення клієнтів про нову процедуру або просто для краси — на руках вже готовий макет.

❤️ Консультаційні картки для клієнтів.

❤️ VIP відеоматеріали для клієнтів рівня Zemits Expert. Окупність, маркетингові механізми просування — все, що знадобиться кожному естетисту.

Це сукупність переваг, які допоможуть випередити ваших конкурентів на шляху до успіху.


5 додатків, які полегшать життя косметолога та звільнять час для продуктивної роботи та спілкування з клієнтами. А ще вони звільнять місце для безкоштовного тест-драйву будь-якого апарату Zemits, про який ви вже давно мрієте!!

Запрошуємо вас у гості ❤️


Zemits UA Zemits NEW