Блог укр

Пресотерапія поза сезоном: заробляємо цілий рік

Zemits / Блог 

Пресотерапія — універсальний солдат на полі боротьби з багатьма естетичними та фізіологічними проблемами організму.

Це б'юті-методика, яка повинна бути в арсеналі кожного косметолога. І не тільки завдяки своїй ефективності.

Сьогодні ми розглядаємо пресотерапію через призму її всесезонності. Чим допомагає ця технологія в будь-який час року і чому вона особливо популярна саме влітку? Заробіток круглий рік — чи реально це? Почнемо.


Пресотерапія: масаж повітрям?

Так, ця методика заснована на інтенсивному, систематичному впливі стисненого повітря на проблемні зони й це значно крутіше будь-якого ручного масажу. Уявіть масажиста, який може одночасно опрацьовувати не тільки одну зону, але кілька одночасно! До того ж він не зможе забезпечити однакову силу опрацювання, а за бажанням клієнта ще й посилити тиск на тривалий час. Загалом, куди не кинь, пресотерапія значно вигідніше, ніж будь-які інші види масажної дії.

Плюс методики ще й в тому, що не потрібно постійно перебувати поруч з клієнтами. Такі апарати програмуються на певний сеанс роботи (40-60 хвилин) і більше допомоги косметолога не потрібно. Тривалий сеанс релаксу налаштовується індивідуально, рівень стиснення і робота сегментованого костюма налаштовується під відчуття клієнта.

Також, ви можете запропонувати комплексний протокол для цієї процедури, а це означає подвійний прибуток. Обгортання + пресотерапія = збільшення середнього чека процедури й посилена ефективність комплексу. Також для повного релаксу можна запропонувати клієнтам маску для обличчя, це комплексний догляд — не тільки піднімає прибуток, але і покращує думку клієнта про сервіс вашого б'юті-бізнесу.


Пресотерапія круглий рік

Нумо розгляньмо, чим може допомогти ця технологія в різні пори року.

Літо. О, в цей сезон таким апаратам, як Zemits Hoffstim і Zemits Sisley 2.0, немає відпочинку. Все тому, що пресотерапія здатна дуже швидко позбавити організм від деколькох кілограм внаслідок активної стимуляції кровообігу й виведення з організму зайвої рідини. Курс пресотерапії також впливає на якість шкірного покриву, підвищуючи його тонус і пружність. А оскільки літо — це період відкритого одягу, морського відпочинку і відпусток то пресотерапія стає хітом сезону. Ух, гаряче!

Осінь-зима. Тут ця лімфодренажна методика стане в пригоді для підтримки форми та профілактики целюліту. Оскільки активний систематичний масаж приводить в дію лімфатичну систему і розбиває застої — він завжди в тренді в ці малорухливі пори року. До того ж в цей сезон пресотерапія приходить на допомогу тим, хто веде малорухливий спосіб життя, офісним працівникам наприклад. Після робочого дня тілу необхідно прискорення внутрішніх процесів й розслаблення. Тут прийде на допомогу Zemits Demeter 2.0, апарат пресотерапії на 44 канали. Це кількість каналів відмінно підійде для опрацювання всього тіла максимально ефективно, особливо ніг, які страждають найбільше під час тривалого сидіння в одній позі.

Весна. Ну тут все і так зрозуміло! Після холодного сезону, коли організм прагне максимально "утеплитися" шляхом зайвих кілограмів, приходить тепла, весняна пора. А це означає тотальну активацію жіночої статі для масштабної підготовки до літніх місяців. Популярна фраза "Схуднути до літа!" виникла не на порожньому місці, а по ажіотажу, який відбувається з березня по травень.


Як бачите, цілорічний попит на цю процедуру точно забезпечений! До того ж існують категорії клієнтів, яким пресотерапія показана в будь-який час року:
  • Спортсмени, які потребують розвантаження м'язів після важких тренувань.
  • Люди, які потребують реабілітації після травм і операцій (в тому числі й після ліпосакції).
  • Клієнти, у яких спостерігається зниження імунітету і порушення клітинного обміну речовин.
  • Клієнти, у яких низький тонус судин, для профілактики варикозу.
Як бачите, для такого апарату поняття "простій" просто не існує. Він затребуваний і популярний. До того ж, завдяки достатньо демократичній вартості курсу процедур, він доступний для клієнтів з різним соціальним статусом.


Інвестиція в ваш бізнес

Так, таке косметологічне обладнання — вигідне вкладення для будь-якого б'юті-бізнесу. Пресотерапія стала базовою процедурою, з якої можна починати свій бізнес, так і піднімати його на новий щабель розвитку. Саме пресотерапія стала технологією, яка існує понад 200 років. І яка отримала визнання у всьому світі.


У Zemits ми прагнемо забезпечити вас найякіснішими та функціональними апаратами. Американське професійне обладнання на українському ринку — це ваш шанс обігнати конкурентів і досягти бажаного успіху!

Zemitrs 3