Блог укр

Як прибрати живіт апаратними методиками: від кріотерапії до кавітації

Zemits / Блог  

Організм людини із задоволенням накопичує зайві кілограми та неохоче віддає. Це генетично закладена функція, яка має врятувати від непередбаченого голоду.

Живіт — одна з проблемних зон організму. Особливо для жінок, адже природно в жіночому організмі відсоток жирової тканини у півтора раза більший. Саме з животом попрощатися найскладніше. Можна часто зустріти ситуацію, коли все тіло схудло, а животик залишився.

Саме тому найчастіше для схуднення в цій зоні недостатньо просто фізичних навантажень та правильного режиму харчування. Апаратна косметологія — ось що приходить на допомогу. І сьогодні у нас для вас добірка топових апаратів Zemits, які допоможуть розібратися з цією проблемною зоною.


Sisley 2.0: прибираємо об'єми

Так, цей апарат — перше, що стане в пригоді у боротьбі з цією проблемною зоною. Адже методика пресотерапії найкраще справляється з комплексним лімфодренажем, розбиває застої, здавленим повітрям масажуючи проблемні зони, прискорюючи локальний метаболізм.

Цей 24-канальний апарат виводить зайву рідину та токсини, накопичені через неправильний кровообіг. Один сеанс такого активного лімфодренажу дорівнює ефективності п'яти сеансів ручного масажу. Апарат активно "перемелює" жирові клітини, ритмічно здавлюючи та відпускаючи проблемну зону.

Завдяки такій активній стимуляції ефект видно вже після перших процедур. Обладнання має комплексну дію, швидко зменшуючи об’єми, навіть на такій проблемній зоні як живіт.


Zemits Sisley 2.0 обладнаний 4 рівнями стиснення, які дозволяють налаштувати процедуру індивідуально під кожного клієнта. Він також надає можливість сегментованого регулювання: можна відключити певні канали, якщо клієнти мають протипоказання. Наприклад, відключити масаж рук і спини та обробляти тільки ноги.

Потужна система охолодження захищає апарат від перегріву, що дозволяє проводити сеанси без перерви. Ну а стильний сірий костюм з тканини, що не промокає, дає можливість паралельно проводити процедуру обгортання, що посилює ефект лімфодренажу.


Abigon Pro: кавітація + RF-ліфтинг + вакуумний масаж

Ну і звичайно краще моно-протоколу може бути тільки комплексний протокол. Саме такий формат надає косметологічний комбайн останнього покоління Zemits Abigon Pro. У цьому апараті зібрані найефективніші методики для локального схуднення: кавітація, вакуумний масаж та RF-прогрів.

Такий комплексний процес показує найкращий результат:

1️⃣ Кавітація, створюючи ультразвуковими хвилями в жировому шарі бульбашки вакууму, руйнує мембрани жирових клітин.

2️⃣  Вакуумний масаж має лімфодренажний ефект і виводить з організму залишки метаболічних процесів, токсини та наповнення зруйнованих жирових клітин.

3️⃣ RF-ліфтинг активно прогріває поверхневий шар шкірного покриву, підтягуючи тканину та стимулюючи активні процеси синтезу колагену та еластину. Так ця технологія повертає тонус тканин та прискорює внутрішньоклітинні процеси.


Вже після першої процедури на Zemits Abigon Pro клієнт може втратити до 4 сантиметрів! До того ж апарат обладнаний п'ятьма маніпулами, які дозволяють проводити процедури не лише по тілу, а й по обличчю.
  • Маніпула ультразвукової кавітації.
  • Маніпула вакуумного масажу з RF-ліфтингом. Інноваційна ідея об'єднання радіоліфтингу та вакууму дає можливість максимально глибоко опрацювати необхідні зони та отримати ще більш явні результати.
  • Маніпула мультиполярного RF-ліфтингу ідеально підходить для впливу на тіло на великій глибині.
  • Маніпула триполярного RF-ліфтингу створена для роботи з нижньою третиною обличчя у боротьбі з "другим" підборіддям і за бажанням клієнта отримати ефект "схудлого обличчя"
  • Біполярна маніпула має обмежену глибину дії – 2 мм. Саме на цій глибині знаходиться дерма, тобто ми отримуємо локальну дію на колагенові волокна.


Кріотерапія з CoolRestore Elegance

Кріотерапія заснована на принципі різкого охолодження тканин, це може бути як локальний, так і загальний вплив. Така методика комплексно впливає як на поверхню, так і на глибинні шари:
  • Стимулює кровообіг. Різке зниження температури скорочує судини, кров відтікає, та приливає назад. Така інтенсивна циркуляція крові допомагає насичувати тканини киснем та корисними речовинами, прискорює процеси відновлення та обміну речовин на клітинному рівні. В результаті шкіра більш зволожена, пружна та здорова.
  • Стимулює циркуляцію лімфи. Скорочуючи судини, кріотерапія приводить у рух міжклітинну рідину – лімфу. Активуючи лімфатичну систему, методика запобігає застоям, швидше виводить токсини та зайву рідину, яка заважає правильній роботі системи.
  • Заморожує жирові клітини. Надшвидке охолодження жирових клітин робить їх оболонки крихкими, що сприяє швидкому руйнуванню. Тому кріотерапію рекомендують проводити разом активними лімфодренажними методиками.
  • Прискорює метаболізм. При різкому охолодженні організм відчуває стрес та акумулює всі свої ресурси, щоб пережити цю небезпечну ситуацію. Клітини виробляють енергію швидше і завдяки цьому організм спалює швидше калорії.


Всі ці властивості необхідні, щоб налаштувати правильне функціонування клітин та позбутися зайвих сантиметрів. Чому ж косметологи вибирають Zemits CoolRestore Elegance:

1️⃣ Сучасна операційна система, в яку вже вбудовані режими для різних естетичних проблем: підтяжки зони навколо очей, омолодження обличчя, скульптурування нижньої третини обличчя, зменшення другого підборіддя, підвищення тонусу шкіри в зоні шиї, омолодження рук, схуднення.

2️⃣ Удосконалена комплектація у вигляді двох “розумних” маніпул для обличчя та тіла, які передають інформацію про температурний режим на основний екран.

3️⃣ Розумне меню: косметологу необхідно налаштувати лише таймер роботи та інтенсивність процесу.

4️⃣ Немає потреби у великій кількості витратних матеріалів. У процесі косметологу потрібен лише один гель-провідник. А в дорогих сироватках та спеціальному охолоджувачі немає потреби.

Всі переваги роблять цю кріо-систему відмінним варіантом для розвитку бізнесу та успішного схуднення клієнтів.


Запрошуємо вас на тест-драйв апаратів

Якщо вас зацікавили ці скульптуруючі апарати, їх краще придбати після безкоштовного тест-драйву. Лише так ви будете чітко впевненим у його якості. Ми запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв у нашому шоурумі в Києві!

Це можливість на власному досвіді переконатися у всіх перевагах приладів, отримати консультацію від косметолога та відповідь на будь-яке питання щодо інтеграції обладнання у бізнес. Чекаємо вас у гості!

Zemis 2