Блог укр

Порівнюємо ТОП апарати пресотерапії: від домашнього до професійного

Пресотерапія — надзвичайно популярна косметологічна процедура. І це не просто хайп чи швидкоплинний тренд, ні це методика, яка існує понад 100 років та займає перші місця в індустрії краси, коли йде мова про лімфодренаж, швидке схуднення та комплексні протоколи догляду.

Атравматична, ефективна і перевірена процедура моделювання фігури — що може бути краще? Саме тому сучасний ринок естетики може запропонувати безліч варіантів моделей, починаючи професійними варіантами та закінчуючи портативним форматом. 

Сьогодні ми розглянемо портативний апарат пресотерапії для ніг Zemits LipoPremo та порівняємо дві профмоделі — Zemits Sisley 2.0 та Zemits Limstim.


Zemits LipoPremo: лімфодренаж ніг для ваших клієнтів

Ноги — наші найбільші помічники, але саме вони найбільше страждають від сучасного ритму життя більшості людей. Сидячий режим, низька активність — рух лімфатичної системи вповільнюється, виникають застої, з’являється целюліт. Саме тому ми створили Zemits LipoPremo — апарат пресотерапії для ніг, яким можна користуватись як в професійній діяльності, так і вдома. Які його переваги:

⭐️ Ефективність. Масаж стисненим повітрям подарує ногам легкість та позбавить від стресу, який накопичився за день. Завдяки масажу активізується кровоносна система. Імпульсний вплив стимулює відтік і приплив крові, внаслідок чого клітини швидше наповнюються киснем і корисними речовинами. Так шкіра стає пружною, гладкою, зволоженою.

⭐️ Комплексна дія. Процедура комфортна, релаксуюча, надає позитивний ефект на весь організм та зміцнює клітинний імунітет.

⭐️ Функціонал. Модель має три режими потужності, та дає можливість регулювати роботу каналів. 

⭐️ Потужність. Апарат працює в діапазоні від 60 до 240 мм рт ст.

Він легко транспортується, тому завжди може подорожувати з вами. Стильній, компактний та ефективний, Zemits LipoLremo стане вигідним оновленням вашого салону.


Zemits Sisley 2.0 VS Zemits Limstim: порівнюємо апарати 

Що в них спільного? Це достатньо компактні апарати в металевому корпусі,  які мають прогами на релакс, підвищення тонусу шкіри, укріплення судинної стінки, а також виражені лімфодренажні програми. 

Zemits Limstim має три рівні інтенсивності:
  • низька інтенсивність (140 мм рт ст)
  • помірна інтенсивність (180 мм рт ст)
  • висока інтенсивність (220 мм рт ст).

Та 4 режими роботи: 
  • Базовий. Повітря набирається поступово, проводячи масаж хвилями.
  • Тривалий. Масаж відбувається поступово, по 2 зони.
  • Інтенсивний. Використовується для “спалення” зайвих сантиметрів, підтяжки м’язів та виведення зайвої рідини з організму.
  • Масажний. Пропрацювання відбувається по 3 лініях. Режим гарно розслабляє тіло, виводить токсини та надає лімфодренажну дію. 

Його перевагою є спеціальна ковдра, в яку вже вшиті повітровідводи, що значно полегшує “запаковку” клієнта на початку процедури. Ця деталь також економить місце в кабінету. Костюм має 20 каналів.


В  Zemits Sisley 2.0, ви обираючи один з 6 режимів роботи, косметолог може повністю контролювати процес процедури. У цій моделі є 4 рівні тиску — від 120 до 240 мм рт.ст. Перед процедурою естетист може налаштувати роботу каналів індивідуально, відключаючи за потребою роботу конкретного каналу.

До того ж ви можете зафіксувати час накачування й релаксації для кожного каналу. За допомогою схеми каналів і кнопковому інтерфейсу ви можете миттєво вибрати необхідний режим.

Костюм має 24 канали пропрацювання, але повітровідводи підключаються через окремі трубки.


Найбільший спільний бонус — в комплексі з цими апаратами ми даємо цілий набір безкоштовних бонусів, які допомагають посилити ваш бізнес: розширену гарантійну підтримку, постійний супровід 24/7, маркетингові матеріали для соцмереж, друковані матеріали для салонів/кабінетів, доступ до маркетингового порталу. Все, щоб ви точно досягли успіху!

Переходьте за посиланням, щоб отримати індивідуальну консультацію та записатись на безкоштовний тест-драйв в нашому шоурумі.

Огляди апаратів Про технології