Блог укр

“Як Барбі” з Zemits — легко!

Образ Барбі вже понад 60 років асоціюється з красою, доглядом та привабливістю. І ми впевнено можемо сказати, що цей липень проходить під знаком Барбі, адже вихід однойменного фільму спровокував Барбі-бум у всіх сферах, і яскравіше всього в косметології та моді.
Хоч образ цієї ляльки достатньо суперечливий, але визнаймо, мрія “стати як Барбі” часто зустрічається серед клієнтів б’юті-індустрії.
Тому сьогодні ми підібрали комплекс процедур та методик, які можна запропонувати відвідувачам під цей запит. Почнемо!

Крок 1: Стрункий силует

Барбі завжди струнка, має довгі ноги та спортивну фігуру. З довжиною ніг ми, звісно, не допоможемо, але з всім іншим — однозначно. Оберемо для комплексного скульптурування протокол в декілька етапів

⭐️ Кавітація + вакуумно-роликовий масаж + RF-ліфтинг + пресотерапія ⭐️

Кавітація зменшить зайві сантиметри, руйнуючи жирові клітини за допомогою ультразвуку. Це гарна процедура для локального пропрацювання проблемних зон, таких як зона галіфе та низу живота.

Вакуумно-роликовий масаж забезпечить якісний лімфодренаж тканин та зменшення жирового прошарку. Він також виведе залишки метаболічних процесів, які залишаться після ультразвукової кавітації. Ну й інтенсивний масаж піднімає тонус шкіри, прискорює внутрішньоклітинні процеси та рух лімфатичної системи.

RF-ліфтинг також направлений на тонізування та оновлення шкірного покриву, оскільки інтенсивний прогрів стимулює синтез колагену й еластину та скорочує розтягнуті колагенові волокна. Тому результат можна побачити вже після першої процедури.
Всі ці методики ми об’єднали в одному скульптуруючому комбайні — Zemits Bionexis Pro.
Ще крута перевага цієї моделі в тому, що в одній маніпулі об’єднані кавітація та вакуум. Це подвійна дія для ще кращого результату! Також в маніпули вбудована функція інфрачервоного випромінювання, енергія світла стимулює підвищення рівня кисню в організмі, перетворюючи інертні молекули води в незалежні молекули.
Ну і завершуємо протокол додатковим лімфодренажем — пресотерапією. І чим більше каналів в апарата — тим ефективніший вплив. Тому наш вибір — Zemits Demeter 2.0, апарат на 44 канали, має 5 режимів роботи, які дозволяють підібрати індивідуальний рівень тиску для клієнта.

Методика 44-канального впливу дозволяє детальніше й ефективніше опрацювати кожну зону, це стане вашою перевагою серед конкурентів, які використовують апарати з 16 й 18 канальним тиском.

Крок 2: Сяйво шкіри

Тепер перейдемо до обличчя, тут також робимо ставку на комплексні протоколи та накопичувальний ефект. Ось декілька варіантів від косметологічного комбайна 3 в 1 Zemits Dermeluxx.

Технологія HydroDiamond™ — процедура 3 в 1, яка гарно поєднується в комплексних протоколах догляду. Тут в нас і зволоження, і очищення, і відлущення. Ось приклад базового поєднання для крутого зволоження на основі нашого Dermeluxx:

⭐️ Технологія HydroDiamond™ + киснева мезотерапія + зволожувальна маска + кріотерапія ⭐️

В цих процедурах значний нахил на зволоження та насичення корисними засобами, адже саме зволожена та наповнена шкіра випромінює те здорове, природне сяйво.
Також можемо розглянути варіант з Anti-age нахилом на прикладі Zemits Verstand HD. В нього вже ширший діапазон можливостей, адже він поєднує 8 б’юті-методик. Тому пропонуємо ось такий протокол для сяйва вікової шкіри:

⭐️ Технологія HydroDiamond™ + RF-ліфтинг + електропорація ⭐️

Це очищення, підтяжка та насичення за 1 сеанс для здорового сяйва шкіри ваших клієнтів.

Залишайтесь в трендах та пропонуйте вашим клієнтам тільки ефективні процедури! А щоб протестувати будь-який апарат - записуйтесь до нас на безкоштовний тест-драйв

Тестуйте, обирайте та робіть світ ще гарнішим ❤️

Огляди апаратів Про технології