Блог укр

Як швидко збільшити прибуток: апарати для надзаробітку

Zemits / Блог 

Успіх косметолога — з яких елементів він складається? Так, це безсумнівно затребуваність та популярність. Сюди ж можна віднести велику кількість постійних клієнтів і звичайно ж прибуток. Якщо скоротити цю формулу, то вийде: успіх = прибуток.

Адже чим успішніше косметолог, тим більше він заробляє і тим більше інвестує у свою справу. Захоплива круговерть.

Залежно від обсягу заробітку за процедурами можна виділити два типи апаратів. Це базові, які мають стабільний попит і приносять середній прибуток і преміум — апарати, які користуються шаленою популярністю і приносять високий прибуток.

Якщо вас цікавить прибуток (а по іншому і бути не може!), то ви однозначно звернете увагу на другий варіант. Кожен салон або кабінет повинен мати "зірку" прейскуранта, процедуру, яка буде особливо виділятися.

Сьогодні в блозі Zemits апарати для понад заробітку. Запалимо цю середу!


Що об'єднує такі апарати?

Підім від загального до вузькоспрямованого. Топові процедури є у всіх косметологічних нішах: в anti-age, моделюванні та скульптуруванні, догляді та локальному схудненні. Що ж об'єднує всі ці процедури?

Інноваційність. Все hot методики з'явилися відносно недавно, як результат активних досліджень і розширення beauty-ніші. Інтеграція наукових відкриттів в косметологію — ось як з'явилися такі апарати.

Актуальність. Якби не було попиту — не було б і обладнання. Але сучасний клієнт такий, що йому потрібно більше, ефективніше, швидше, крутіше. Підвищення рівня норми спровокувало зростання бажаного. Все знаходиться в балансі.

Ефективність. Ну це само собою — на фейк НЕ буде попиту. Якщо десятки тисяч клієнтів по всьому світу інтенсивно записуються на курси процедур, то це означає, що методика дійсно працює.

Велика інвестиція. Такі апарати показують дійсно неймовірні результати у своїй сфері — на голову обганяючи моделі з застарілими методиками. Саме завдяки інноваціям на яких таке обладнання засноване — вони мають високу ціну. Так, це дійсно важлива та усвідомлена покупка для тих, хто готовий надовго пов'язати своє життя з косметологією — не важливо, власник ви б'юті-бізнесу або косметолог.

Дорога процедура. Це як висновок з усіх попередніх пунктів. Якщо процедура актуальна, інноваційна, ефективна — вона має високу ціну. Але її готові заплатити ті клієнти, які дійсно хочуть отримати всі вигоди.

Ось так. А тепер розгляньмо конкретно, які ж апарати для понад заробітку можна знайти на українському б'юті-ринку.

SMAS ліфтинг на anti-age передовій

Це зірка вікової апаратної косметології, без перебільшень. Єдина методика, яка настільки ефективно запускає процеси відновлення, що результати клієнти зберігають від 2 до 5 років.

Інтенсивний вплив сфокусованого ультразвуку створює ділянки коагуляції, які своєю чергою запускають активний процес неоколагенезу. Потужна регенерація на клітинному рівні без реабілітації та травм. І все це завдяки 1 сеансу процедури!

Дійсно всього за 40-60 хвилин клієнт отримує такий потужний поштовх омолодження та відновлення, що раніше б це назвали магією! Підтяжка не тільки шкіри, але і м'язового каркаса обличчя та тіла.

Апарат Smas ліфтингу HIFU 3D для підтяжки шкіри Zemits Ultranexx PRO стане вашою фішкою, хедлайнером салону, який буде приносити величезний прибуток. Так, ми забули сказати, що процедура SMAS ліфтингу досить дорога і прилад окупається буквально за 15-20 клієнтів (в залежності від зональності обробки).  Одна процедура SMAS ліфтингу обличчя коштує від 10 тисяч гривень за один сеанс! Так це дійсно одна з найдорожчих методик для обличчя на ринку, яка не втрачає актуальність навіть попри високу ціну.

Так, процедура дійсно для цінителів, клієнтів, які бажають якісну, природну підтяжку без операції та болю!

Функціонально, фракційно: фракційний лазер в справі

Якщо вже ми говоримо про понад заробіток, то як же тут не згадати про фракційний лазер. Адже саме цей апарат здатний "озолотити" свого володаря!

Чому? Адже всього лише один прилад здатний надати дуже широкий спектр послуг щодо вирішення естетичних проблем:
  • Шліфування шрамів, рубців.
  • Видалення розтяжок і стрій.
  • Вирівнювання рельєфу шкіри і ліквідація наслідків акне.
  • Видалення новоутворень різного типу.
  • Зменшення зморшок і загальне омолодження.


Далі більше! Адже фракційний лазер також використовують для такої трендової методики як гінекологічне омолодження. Як бачите, цільова аудиторія у цього апарат просто величезна!
Такі прилади, як Adonyss CarbonFrax CO2 здатні приносити своєму салону/кабінету небувалий прибуток тільки внаслідок актуальності та солідної вартості послуг. Ціна на процедуру фракційного шліфування варіюється від 2 до 8 тисяч гривень (в залежності від зони) за сеанс!


Швидке, а головне локальне схуднення

Худоба стала трендом. Красива, підтягнута фігура стала дорівнювати успіху, ну і, звичайно, ж здоров'ю. Саме тому сфера скульптурування тіла так розвинена. На попит є і пропозиція.

Але просто однофункціональні апарати вже нікому не цікаві. Кому хочеться витрачати час на просто вакуумно-роликовий масаж, якщо за ті ж самі хвилини можна отримати вакуумно-роликовий масаж + рф-ліфтинг або LED-прогрів? А якщо ще додати сюди кавітацію? Адже саме такий комплекс пропонує наш трендовий Bionexis Pro. Апарат, який об'єднав в собі 5 найефективніших методик по боротьбі з недоліками фігури та зайвими кілограмами. Така комплексна процедура однозначно не може коштувати дешево: один сеанс на такому апараті має вартість від 800 до 1000 грн.

Комплексний протокол схуднення, який так полюбився зіркам Голлівуду — буде доступний в вашому салоні. Клієнти просто не зможуть встояти!


Ну а чемпіон локального схуднення — Adonyss Lp-Cool, обладнання для кріоліполізу, допомагає спалювати або краще сказати "заморожувати", зайві сантиметри навіть на таких важкодоступних ділянках тіла, як спина, друге підборіддя, зона галіфе і живіт.

Завдяки охолодженню тканин до мінусових температур, методика кріоліполізу руйнує жирові клітини без болю, травм і оперативного втручання. Діючи неінвазивної, обладнання прибирає зайві сантиметри та одночасно тонізує шкіру. Вартість одного сеансу цього потужного схуднення  — від 800 до 3000 грн!


Понад заробіток  — це саме про такі методики, які надають комплексну дію і виконують свої завдання по максимуму. А отже вони і коштують більше!

Разом з Zemits в ногу з інноваціями і успіхом!

Цікаве для власників косметологічного бізнесу