Блог укр

ТОП-3 апарати для схуднення, визнані в усьому світі

Zemits / Блог 

Худорлявість — тренд 21 століття, це факт. Саме на ньому побудована індустрія косметологічного моделювання фігури та дієтологія. У наш час формула "худа людина = успішна людина" актуальна як ніколи, особливо для жіночої статі. Хоча і чоловіки в останні роки вже не соромляться звертатися за допомогою до б'юті-індустрії.

Салони краси відкриваються "як гриби після дощу", це теж факт. Вчора у вас ще не було конкурентів в радіусі кілометра — а завтра вже відкрилося одразу три. А це означає, що падає прибуток і актуальність ваших послуг. Що ж робити?

Вихід один — запропонувати щось набагато якісніше та ефективніше, ніж те що є у конкурентів. Особливо це стосується послуг схуднення, адже клієнт постійно вимагає більше, ефективніше, швидше.

І Zemits точно знає, що вам запропонувати на такі запити! Сьогодні у нас на огляді ТОП 3 апарати, які здобули визнання тисяч косметологів по всьому світу.


Zemits Bionexis: 5 методик в одному апараті

Вакуумний масаж давно став безперечним хітом, косметологічна технологія, яка допомагає швидко привести фігуру в форму. Але інновації вдосконалили цю методику, об'єднавши її в Zemits Bionexis з:
  • RF-ліфтингом. Радіохвильове випромінювання скорочує розтягнуті колагенові волокна та активізує синтез колагену й еластину. Шляхом цього шкіра стає пружною й не відвисає в разі швидкого схуднення, як це буває. Це миттєва підтяжка, адже результати можна побачити вже після першої процедури.
  • Механічним впливом. Працює в комплексі з вакуумом: активно розминає жирову складку, яку захоплює вакуум. Так разом вони "перетирають" жирові клітини між собою, руйнуючи їх мембрани.
  • Інфрачервоним світлом. Впливає не тільки на поверхню шкіри, але на всі її структурні шари. Методика покращує колір, рельєф, робить шкірний покрив еластичним і зволоженим. Допомагає RF-ліфтингу, надає потужну допомогу в підтяжці проблемних ділянок.
  • LED-прогрівов. Це вплив безпечним випромінюванням, яке покращує внутрішньоклітинний метаболізм, запускає регенераційні процеси та покращує кровообіг.


Такий потужний комплекс впливає на проблему на всіх рівнях, одночасно покращуючи внутрішні процеси та працюючи над рельєфом епідермісу. Що дуже важливо — завдяки комплексній маніпулі 5 в 1 ці технології впливають одночасно. Якими ще маніпулами обладнаний цей апарат:
  • Маніпула 5 в 1 з контактною зоною в 60 см2, вона призначена для стегон й животу.
  • Маніпула 4 в 1 з контактною зоною в 30 см2, вона призначена для талії, плечей та рук. Об'єднує радіохвильове випромінювання (Bi-Polar RF), вакуумний масаж, механічний роликовий масаж та LED-терапію.
  • Маніпула 3 в 1 з контактною зоною в 5 см2, працює з обличчям та шиєю. Включає радіохвильове випромінювання (Bi-Polar RF), LED-терапію й вакуумний масаж.
  • Маніпула 2 в 1 з контактною зоною 1.5 см2, об'єднує рф-ліфтинг і вакуум.
Працюючи по обличчю і тілу, апарат здатний повністю закрити потреби ваших клієнтів.


Zemits PatroPlus — вашому бізнесу плюс

Ще одна модель від американського виробника, яка здатна широко відчинити двері вашим клієнтам у світ стрункості без операцій і реабілітаційного періоду. Які функції він надає своїм клієнтам?

Кавітація або як її часто називають безопераційна ліпосакція. Кавітація — це вплив низькочастотного ультразвуку на жировий прошарок, в результаті чого в ньому утворюються кавитаційні мікробульбашки. Лопаючись всередині жирової клітини, вони здійснюють мікровибухи, які пошкоджують клітинну мембрану. Руйнуються в першу чергу мембрани найбільш наповнених жиром клітин, внаслідок їх найбільшого тиску.

Процедура безболісна і комфортна, не травмує поверхню шкіри та дозволяє швидко зменшити жировий прошарок. Результату довго чекати не доведеться: вже після першого сеансу об’єм жирових відкладень зменшиться на 2-4 см, шкіра стане еластичною, пружною, а через 3-4 сеанси проблемні ділянки тіла зміняться до невпізнання! Ніякої реабілітації, можна відразу ж повернутися до звичних справ.

Вакуумний вплив. Негативний тиск стимулює кровообіг і активізує лімфообіг. Ця методика прискорює внутрішньоклітинні процеси обміну та оксигенацію тканин. Також ця функція зменшує набряклість і виводить з організму зайву воду.


Механічна дія роликів. Ну про цю методику ви дізналися ще з попереднього апарату. Славнозвісний вакуумно-роликовий масаж в дії!

RF-ліфтинг. Це нехірургічна підтяжка шкіри, технологія високочастотного електричного струму, який доставляє теплову енергію в глибокі шари шкіри. Тепло стимулює скорочення тканин та синтез колагену. Загальний результат — щільніша, сяюча шкіра, зменшення зморшок.

Ліполазер. Вбудований лазерний діод, який генерує промінь з довжиною хвилі 655 нм. Він допомагає розщеплювати жирові клітини, активуючи біохімічні, ферментативні реакції.

Три аплікатори Zemits PatroPlus для комплексного опрацювання все недоліків фігури.


CoolRestore Elegance — елегантна потужність холоду

Так, кріотерапія давно вже визнана однією з найефективніших методик для тонізації шкіри та скульптування фігури. Але ще ніколи вона не була представлена ​​в настільки невеликих розмірах.

Zemits CoolRestore Elegance— це інноваційна кріо-система останнього покоління. Але її головна особливість не компактні розміри (що теж важливо, особливо для кабінетів та салонів невеликих розмірів!), А інтелектуальна операційна система, яка дозволяє проводити різноманітні протоколи процедур:
  • Підтяжка зони навколо очей.
  • Омолодження обличчя.
  • Скульптування підборіддя.
  • Зменшення другого підборіддя.
  • Підвищення тонусу шкіри в зоні шиї.
  • Омолодження рук.
  • Схуднення.
Також розумне меню пропонує обрати рівень охолодження і тривалість процедури. Завдяки лише одному апарату, ви можете створити свій прейскурант з нуля.


Кожен з цих трьох апаратів здатний якісно прокачати ваш бізнес, допоможе піднятися ще на одну сходинку до успіху. Разом з Zemits — вище тільки зірки!

Zemitrs 3